Прескочи до съдържание

София - Варна/Бургас и обратно: по 5-20 Евро

Препоръчани мнения

Това не е такса, а напротив, хората ти предлагат отстъпка 10е при следваща резервация

Да , и аз така разбрах  с помощта на Google преводач,на който принципно нямам много доверие, но исках да съм сигурна ....

Връзка към коментар

Иначе резервацията ти вече е направена (tu rezerva se ha realizado correctamente.)

Да, получух мигновенно  e-mail с PNR и е-ticket ( Número de billete electrónico (e-tkt): 6239325551***)...сега чакам да ми дръпнат сумичката ....

• Харесвам 1
Връзка към коментар

супер много ме е яд! вчера цял ден търся маестро, за да купя от офертите с маестро, защото дайнърс ми звучеше супер рядкост...точно намерих днес и те ги спряха...после пък намерих дайнърс и сега ги гледам те скочили и на евтините полети са с тъпи часове.....дали има шанс пак да пуснат евтини оферти?

Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

Който иска евтино, трябва да се е запасил с целия комплект карти - промоциите са от ден до пладне. Ако е за 1-2 полета годишно не е ясно дали човек ще си избие времето и парите, които после ще трябва да отдели, да се занимава с тези карти. Скоро идва ред на Амекс-а според мен  :lol:

edreams.pt много бавно издават билетите - аз ги чакам средно по 20 часа. ES и IT версиите действаха доста по бързо, lastminute.fr и rumbo.fr доста по-бързо действаха.

А и нещо много взеха да се вдигат цените на вътрешните билети, явно голямо купуване пада - щом на няколко полета до Бургас Или комбинирани остана само бизнес класата, а ранния петъчен е изкупен изцяло  ^_^

Редактирано от adreno
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Който иска евтино, трябва да се е запасил с целия комплект карти - промоциите са от ден до пладне. Ако е за 1-2 полета годишно не е ясно дали човек ще си избие времето и парите, които после ще трябва да отдели, да се занимава с тези карти. Скоро идва ред на Амекс-а според мен :lol:

edreams.pt много бавно издават билетите - аз ги чакам средно по 20 часа. ES и IT версиите действаха доста по бързо, lastminute.fr и rumbo.fr доста по-бързо действаха.

А и нещо много взеха да се вдигат цените на вътрешните билети, явно голямо купуване пада - щом на няколко полета до Бургас Или комбинирани остана само бизнес класата, а ранния петъчен е изкупен изцяло ^_^

Ти не се лъжи на това, че всичко е изкупено в икономическата класа. Много пьти при изкупен полет сме били 20-30 човека. Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

А и нещо много взеха да се вдигат цените на вътрешните билети, явно голямо купуване пада - щом на няколко полета до Бургас Или комбинирани остана само бизнес класата, а ранния петъчен е изкупен изцяло  ^_^

Малко допълнение.  Разгледах тази сутрин цените и мога да ти кажа, че няма никакво вдигане, а дори е слабо търсенето за това време от годината.  Най-ниските цени от/до морето са постижими 2-3 дни напред. :) Както знаеш, България Ер преди година пое нова ценова политика по вътрешните полети. Вдигна минималната цена, но с това дава възможност да се резервират на "евтините" цени краткосрочно - за след няколко дни. Преди тази година, за да хванеш най-ниски цени за двупосочен в що-годе нормани часове, трябваше да го резервираш 25-30 дни преди полетите. :)

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

опитах се тази вечер да си взема билет през  jetcost.es/еDrimmes и билетите 32 евро допълнителна такса за билет 34 евро защото нямам МастерКард едримс ...някой може ли да даде съвет как да го измъча ....разполагам с Mastercard world visa gold amex gold visa classic

Връзка към коментар

Бургас-София или София-Бургас през кой сайт минава с Дайнърс? В португалската версия не ми дава да правя резервация до 24.10, т.е.3 месеца.

Пробвай jetcost.es --> viajar.es. Сваля с 20е. Не е кой кой знае какво, но в тази криза...

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Прекрасна промоция, току що взех билети София-Варна и Варна-София за 2-ма за 102 еуро тотал. Visa Entropay... Не е върха на сладоледа, но като за 2 седмици до полета мисля, 4е е ок...

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Хора, един бърз въпрос. Търся си полети SOF - VAR за трима на 28.08.2015 19:30 и връщане 01.09.2015 21:05 основно през jetcost и видях, че jetcost.pt дава отстъпка с някаква предплатена master card и билетите излизат 55 Евро на човек. Ако обаче избера return само за един, иначе за тримата наведнъж  отстъпка няма. През другите jetcost-ове не можах да докарам тази цена, та някой по-вещ в тези отстъпки може ли да проиграе маршрута през всичките му там комбинации, с които аз не съм запознат и ако може да сподели дали може да смъкне цената до 55-60EUR за конкретните полети? По принцип нямам проблем да резервирам и директно през България Еър, но ако може да се спестят едни 100 Евро, няма да е никак лошо - тамън ще има повече за изпиване, както се казва. :)

Благодаря!

Връзка към коментар

Тук.

Ок, мерси.

Обаче явно са се усетили от Jetcost, щото наистина, цените по 23 Евро си ги има през E-dreams, но само ако се плаща с тяхната E-Dreams дебитна карта. :(

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.