Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 21 минути , aleksandrina каза:

Пликчето е с вместимост 1 литър, не течностите да са 1 литър общо.

Права си - сега проверих, навсякъде пише само едно пликче с вместимост 1 литър. Явно това е променено в някакъв момент - преди със сигурност се имаше предвид 1 литър течности общо и нямаше проблем да пътуваш с колкото искаш пликчета стига да си в лимита. Което обаче не променя въпроса ми - каква е разликата от секюрити гледна точка, ако съм с 2 пликчета от по 0.5 л. примерно, което в крайна сметка е същото като 1 пликче от 1 л?

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 40 минути , Георги Матеев каза:

Права си - сега проверих, навсякъде пише само едно пликче с вместимост 1 литър. Явно това е променено в някакъв момент - преди със сигурност се имаше предвид 1 литър течности общо и нямаше проблем да пътуваш с колкото искаш пликчета стига да си в лимита. Което обаче не променя въпроса ми - каква е разликата от секюрити гледна точка, ако съм с 2 пликчета от по 0.5 л. примерно, което в крайна сметка е същото като 1 пликче от 1 л?

Явно да е по стандарт навсякъде. Макар, че този стандарт се променя с новите скенери.

В Копенхаген даваха пликче на място, ако са в несесер или различно изглеждащо пликче.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• Kosta Grudov
    • Monika_Koko
    • vorbis
    • lyube
    • Венелин
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.