Прескочи до съдържание

Сериали

Георги

Препоръчани мнения

• 2 седмици по-късно ...

Аз навремето не харесвах Туин Пийкс, затова предполагам, че и сега няма да ми хареса, но бих полюбопитствал, за какво иде реч :) Иначе в момента, когато имам време и желание, гледам Новите съседи. Много забавно сериалче.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За мен най-добрите американски сериали през последните четири години са "True detective" пърия сезон с Матю Макконъхи и Уди Харелсън, както и "The following" с Кевин Бейкън.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

На мен и вторият сезон на True Detective също ми хареса, но те толкова вдигнаха летвата с първия, че после става трудно. Друг много добър сериал на Netflix е Narcos, чакам втори сезон. Иначе следя GoT (то е ясно :)), Vikings, Da Vinci's Demons и Bron/Broen (който мога много горещо да препоръчам). Twin Peaks го гледах преди няколко години, защото не си го спомням от едно време, но очакванията за продължението са големи, кастът изглежда стабилен, остава да видим...

Редактирано от DenitsaS
Връзка към коментар

Не знам дали съм разказвал, дано не се повтарям. По време на излъчване на оригиналния Twin Peaks известно време бях в Лондон. В началото на сериала в Сохо се появиха тениски с надпис "Кой уби Лора Палмър?". Към средата на сериала тениските вече бяха с надпис "Аз убих Лора Палмър!" а в края всичко живо носеше тениски с надпис "Не ми пука кой уби Лора Палмър!". В този смисъл, очаквам продължението със смесени чувства... ;)

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Два за ,които сякаш не видях писано ,а са ми от трите любими:

Спартак-брутален

Бягство от затвора-държа ме доста в напрежение

Третия е познатия Двама мъже и половина(сериите с чичо Чарли).

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Аз съм много разочарован от първите два епизода (аз напоследък така си ги събирам по два, че да ми е по-лесно смилаема досадата) - както четох в една статия по въпроса, все едно самите епизоди са трейлър на нещо, което все не идва.

Veep и на мен ми е много любим, трябва да стартирам новия сезон.

Връзка към коментар

Един брой фен! Лично на мен всеки от сезоните ми хареса, но както можеш да се досетиш, аз съм пристратен по музикална и сопранова линия... ;)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз лично очаквах повече, изгледах 3 епизода и сега съм го оставила за "по-нататък", има смешни неща, но много бавно ми се развива действието. Иначе съм си фен на скандинавските филми, гледам тук не се коментират много техни сериали.

Редактирано от DenitsaS
Връзка към коментар

Но да не се отплесвам, в последни години може да не гледам много пълнометражни филми, но почнах да гледам много сериали и то предимно ситкоми - с идеалната продължителност са, сюжета се развива сравнително бързо, а и да ви кажа разлика няма дали ще гледате втори сезон на Big Bang Theory или Iron Man 5 - и по кината почнаха да дават сериали даже. 

Преди малко чух култов диалог до мен. Две мацки обсъждаха сериали.

- На мен много ми харесва Gang Bang Theory!

- МОЛЯ?!? Big Bang Theory?

- Да де, все тая!

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Аз харесвам сериали с историческа тематика. Любими са ми The Tudors и Isabel. Преди години имаше един руски сериал за френския кралски двор, който също радваше.

Spartacus беше брутален!

В момента следя Game of thrones (много любим, особено книгите), Vikings, Scandal и за женската аудитория - Grey's Anatomy.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Fox обявиха нови серии на prison break за догодина. Дано не го прецакат...

Е той се самопрецака в средата на втори сезон, стана някаква комедийна пародия. С нетърпение чакам да видя какви небивалици са сътворили :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

Тук има малко жокери. Връщат доста от героите. :)

Да, да, аз го следя от появяването на новината преди няколко месеца. В началото го гледах с истински кеф, после пак го гледах с кеф, но ни стана нещо като хейт сериал с ВИП-а, след всеки епизод псувахме колко е изтъпял и колко е нелеп и кое е най-голямата и нелогична идиотия в него. 

Редактирано от Георги
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.