Роца Публикувано: 14 април, 2016 Сподели Публикувано: 14 април, 2016 Мерси, Duke, ще му дам шанс на Марко 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 27 април, 2016 Сподели Публикувано: 27 април, 2016 Кои са изненадите в актьорския състав на новия "Туин Пийкс" 3 Връзка към коментар
vencide Публикувано: 27 април, 2016 Сподели Публикувано: 27 април, 2016 Аз навремето не харесвах Туин Пийкс, затова предполагам, че и сега няма да ми хареса, но бих полюбопитствал, за какво иде реч Иначе в момента, когато имам време и желание, гледам Новите съседи. Много забавно сериалче. 1 Връзка към коментар
Ellena Публикувано: 27 април, 2016 Сподели Публикувано: 27 април, 2016 За мен най-добрите американски сериали през последните четири години са "True detective" пърия сезон с Матю Макконъхи и Уди Харелсън, както и "The following" с Кевин Бейкън. 1 Връзка към коментар
Rumiana Публикувано: 27 април, 2016 Сподели Публикувано: 27 април, 2016 Започна третият сезон на "Silicon Valley". Много добър, според мен! 1 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 27 април, 2016 Сподели Публикувано: 27 април, 2016 (редактирано) На мен и вторият сезон на True Detective също ми хареса, но те толкова вдигнаха летвата с първия, че после става трудно. Друг много добър сериал на Netflix е Narcos, чакам втори сезон. Иначе следя GoT (то е ясно ), Vikings, Da Vinci's Demons и Bron/Broen (който мога много горещо да препоръчам). Twin Peaks го гледах преди няколко години, защото не си го спомням от едно време, но очакванията за продължението са големи, кастът изглежда стабилен, остава да видим... Редактирано 27 април, 2016 от DenitsaS Връзка към коментар
Ellena Публикувано: 27 април, 2016 Сподели Публикувано: 27 април, 2016 Аз от втория сезон на "True detective" изгледах само първи епизод. Беше ми трудно. А харесвам Винс Вон Връзка към коментар
Duke Публикувано: 27 април, 2016 Сподели Публикувано: 27 април, 2016 Не знам дали съм разказвал, дано не се повтарям. По време на излъчване на оригиналния Twin Peaks известно време бях в Лондон. В началото на сериала в Сохо се появиха тениски с надпис "Кой уби Лора Палмър?". Към средата на сериала тениските вече бяха с надпис "Аз убих Лора Палмър!" а в края всичко живо носеше тениски с надпис "Не ми пука кой уби Лора Палмър!". В този смисъл, очаквам продължението със смесени чувства... 9 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 27 април, 2016 Сподели Публикувано: 27 април, 2016 Два за ,които сякаш не видях писано ,а са ми от трите любими: Спартак-брутален Бягство от затвора-държа ме доста в напрежение Третия е познатия Двама мъже и половина(сериите с чичо Чарли). 1 Връзка към коментар
vencide Публикувано: 11 май, 2016 Сподели Публикувано: 11 май, 2016 Между другото много ми препоръчаха True detective. Гледам, че и тук сте писали за него, та ще взема да го прегледам. 1 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 11 май, 2016 Сподели Публикувано: 11 май, 2016 В момента залагам на HBO с Game of Thrones (доста слаб сезон) и VEEP. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 11 май, 2016 Сподели Публикувано: 11 май, 2016 Аз също не съм впечатлен от новия сезон на Game of Thrones на този етап... 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 11 май, 2016 Сподели Публикувано: 11 май, 2016 Загледайте Vinyl? Само не се плашете от пилотния епизод (2 часа и нещо) ... 2 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 11 май, 2016 Сподели Публикувано: 11 май, 2016 Опасявам се, че след като се изчерпа написаното от Мартин до момента, сериалът ще става все по-зле, но дано греша. Предишните 2 сезона иначе са ми любими. Връзка към коментар
Брани Публикувано: 11 май, 2016 Сподели Публикувано: 11 май, 2016 Аз съм много разочарован от първите два епизода (аз напоследък така си ги събирам по два, че да ми е по-лесно смилаема досадата) - както четох в една статия по въпроса, все едно самите епизоди са трейлър на нещо, което все не идва. Veep и на мен ми е много любим, трябва да стартирам новия сезон. Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 11 май, 2016 Сподели Публикувано: 11 май, 2016 „Лилехамер“, някой? Връзка към коментар
Duke Публикувано: 11 май, 2016 Сподели Публикувано: 11 май, 2016 „Лилехамер“, някой? Един брой фен! Лично на мен всеки от сезоните ми хареса, но както можеш да се досетиш, аз съм пристратен по музикална и сопранова линия... 2 Връзка към коментар
DenitsaS Публикувано: 11 май, 2016 Сподели Публикувано: 11 май, 2016 (редактирано) „Лилехамер“, някой? Аз лично очаквах повече, изгледах 3 епизода и сега съм го оставила за "по-нататък", има смешни неща, но много бавно ми се развива действието. Иначе съм си фен на скандинавските филми, гледам тук не се коментират много техни сериали. Редактирано 11 май, 2016 от DenitsaS Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 11 май, 2016 Сподели Публикувано: 11 май, 2016 Но да не се отплесвам, в последни години може да не гледам много пълнометражни филми, но почнах да гледам много сериали и то предимно ситкоми - с идеалната продължителност са, сюжета се развива сравнително бързо, а и да ви кажа разлика няма дали ще гледате втори сезон на Big Bang Theory или Iron Man 5 - и по кината почнаха да дават сериали даже. Преди малко чух култов диалог до мен. Две мацки обсъждаха сериали. - На мен много ми харесва Gang Bang Theory! - МОЛЯ?!? Big Bang Theory? - Да де, все тая! 6 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 15 май, 2016 Сподели Публикувано: 15 май, 2016 (редактирано) "Minuscule" е малко по-различен сериал, но забавлението е гарантирано Редактирано 15 май, 2016 от captain_oveur 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 16 май, 2016 Сподели Публикувано: 16 май, 2016 (редактирано) Fox обявиха нови серии на prison break за догодина. Дано не го прецакат... Редактирано 16 май, 2016 от T.E.Lawrence Връзка към коментар
Ivette Публикувано: 16 май, 2016 Сподели Публикувано: 16 май, 2016 Аз харесвам сериали с историческа тематика. Любими са ми The Tudors и Isabel. Преди години имаше един руски сериал за френския кралски двор, който също радваше. Spartacus беше брутален! В момента следя Game of thrones (много любим, особено книгите), Vikings, Scandal и за женската аудитория - Grey's Anatomy. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 16 май, 2016 Автор Сподели Публикувано: 16 май, 2016 Fox обявиха нови серии на prison break за догодина. Дано не го прецакат... Е той се самопрецака в средата на втори сезон, стана някаква комедийна пародия. С нетърпение чакам да видя какви небивалици са сътворили 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 16 май, 2016 Сподели Публикувано: 16 май, 2016 Тук има малко жокери. Връщат доста от героите. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 16 май, 2016 Автор Сподели Публикувано: 16 май, 2016 (редактирано) Тук има малко жокери. Връщат доста от героите. Да, да, аз го следя от появяването на новината преди няколко месеца. В началото го гледах с истински кеф, после пак го гледах с кеф, но ни стана нещо като хейт сериал с ВИП-а, след всеки епизод псувахме колко е изтъпял и колко е нелеп и кое е най-голямата и нелогична идиотия в него. Редактирано 16 май, 2016 от Георги 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега