Прескочи до съдържание

MakeMyTrip - периодични промоции

Препоръчани мнения

Рапорт даден - рапорт приет!

Даже и ваучер получих.

3666 рупии = 49.55  евро ,

You Saved EUR 34.97

Като ги събера се получава точно цената в booking.

10х на всички в тази тема и особено на последните трима.

Ей, много черпения ми се събират за магеланци. ;) 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Индийците са ми топ фаворита за резервации на хотели. Много бърза комуникация, имах една резервация failed, с поредица от мейли за 24ч проблема беше решен. При канселиране, за 2-3 дни връщат. Излизат допълнително и хубави кодове, преди 3 дни букнах 5 звезден хотел в баш центъра на Будапеща за 44евро, срещу 89 на официалния сайт и букинг.   

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Индийците са ми топ фаворита за резервации на хотели. Много бърза комуникация, имах една резервация failed, с поредица от мейли за 24ч проблема беше решен. При канселиране, за 2-3 дни връщат. Излизат допълнително и хубави кодове, преди 3 дни букнах 5 звезден хотел в баш центъра на Будапеща за 44евро, срещу 89 на официалния сайт и букинг.   

Извинявам се ама може ли да споделиш кой хотел е точно :) 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

HTLWEB - 50%, до 1500 рупии, изгоден е за 1 нощувка и за хотели 3 - 4 000 рупии

Това е през десктоп сайта, а за две нощувки  mmtappyhours през мобилното приложение.  :)

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Преди малко направих резервация през мобилно приложение за 2х две нощувки с  MMTHIGH  и ми даде 3500 рупии оф на всяка резервация. Пробвах и  през десктоп  сайта с всякакви варианти, като най-много даде  по 1500 оф с INTHTLOFF за същия хотел. Реално имаше разлика 28 евро между двете версии.

И на двете места за по една нощувка или повече от две нощувки цената излизаше по-висока.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Сега видях  код  AMEXSALE, за нощувки на стойност над 8000 рупии, сваля 5000 .

Пробвах  на лаптопа един хотел от 137 евро с INTHLOFF, кaто сложих AMEXSALE го свали на 87 .

Просто хотела трябва да е по-скъп. 

Редактирано от nino
Връзка към коментар

Сега видях  код  AMEXSALE, за нощувки на стойност над 8000 рупии, сваля 5000 .

Пробвах  на лаптопа един хотел от 137 евро с INTHLOFF, кaто сложих AMEXSALE го свали на 87 .

Просто хотела трябва да е по-скъп

Само за карта Американ експрес

Връзка към коментар

HTLAPP - 50%, до 1 500рупии, активен до 21.30ч бг време днес, може и за 1 нощувка, перфектен за резервации на хотели около 3 000рупии без таксите, през мобилното приложение. 

Редактирано от Kamen
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

HTLAPP - 50%, до 1 500рупии, активен до 21.30ч бг време днес, може и за 1 нощувка, перфектен за резервации на хотели около 3 000рупии без таксите, през мобилното приложение. 

Опитвам да го използвам, но не го приема. В банер в приложението е посочено min lenght of stay 2.

п.с Как се сменя валутата в приложението?

Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

Реших да си погледна мобилното приложение и вече в MyTrips ми дава, че нямам резервации. До сега нямах проблем, показваше ми резервациите, от днес е така. Ако вляза през компютър, само цикли и нищо не се случва:

Please wait while we are fetching your account details...

Иначе на мейла си имам ваучер изпратен още в деня на резервацията.

Някой имал ли е подобен проблем?

Връзка към коментар

При мен обаче продължават да не се виждат и от двете места. Писах им на съпорта, да видим какво ще кажат.

Аз иначе ваучер си имам, но все пак е малко притеснително.

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

само при мен ли няма никакви купони, никакви спамове с купони само разни пакети за индийци и т.н.

пробвам разни резервации за тайланд и дори не ми предлага купони както преди....

дали може да е поради факта че е за април чак?

Редактирано от Grishkata
Връзка към коментар

Вчера се регистрирах в makemytrip.com обаче не получих нито бонус точки за регистрацията, нито за мобилното приложение. Най-вероятно е, защото нещо не мога да направя схемата с телефонния номер, която е описана в първата страница.

Прикачвам снимки тук, за да ви покажа нагледно и ако може някой да помогне.

Написах си телефона без нулата- изписа ми, че е невалиден, иска 10 цифрен формат. Написах го с нулата- пак нищо. Този код на Индия трябва ли да стои отпред? Мисля, че написах бг кода и пак нищо не се случи. На телефонната версия пиша какъв ли не номер, с 0 без 0 и пак не получавам верификация чрез интернет. С верификацията с обаждане отново нищо не се получава. Моля за помощ!

post-5319-0-76828700-1482421386_thumb.png

post-5319-0-51854500-1482421400_thumb.png

post-5319-0-10318100-1482421401_thumb.png

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.