И. М. Публикувано: 30 април, 2017 Сподели Публикувано: 30 април, 2017 5 minutes ago, И. М. said: За пръв път се пробвах да направя резервация през ММТ, през телефона и след като си въведох всички данни и от кредитната карта, на телефонът ми вече повече от 10 минути излезе бял екран и когато се опитам да се върна ми изписва че ще се прекрати резервацията ако излезна от тази страница. И сега какво да правя? Да чакам имейл? или да търся в някъде в профила ми дали съм направила резервацията Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 30 април, 2017 Сподели Публикувано: 30 април, 2017 Вероятно ще получиш имейл да продължиш резервацията, ако типът стая не е продаден. Ако по време на резервацията ти някой е купил последната стая за датите ти, ще гледаш другите опции, които са актуални. Връзка към коментар
И. М. Публикувано: 30 април, 2017 Сподели Публикувано: 30 април, 2017 Благодаря Дани, след като умно гледах в телефона 30 минути, реших че от компютъра ще ми е по-лесно и така успях. Много съм доволна и веднага получих имейл с потвърждение. 1 Връзка към коментар
Dreamm Публикувано: 30 април, 2017 Сподели Публикувано: 30 април, 2017 Има ли възможност да се видят всички хотели в България, които предлагат? Връзка към коментар
nino Публикувано: 30 април, 2017 Сподели Публикувано: 30 април, 2017 1 hour ago, Dreamm said: Има ли възможност да се видят всички хотели в България, които предлагат? Не, може да търсиш по градове. Това важи за всички държави. 1 Връзка към коментар
Dreamm Публикувано: 30 април, 2017 Сподели Публикувано: 30 април, 2017 Благодаря. Нещо се затруднявам с търсенето на градовете в България Или не ги изписвам правилно, или индийците са чували едва за десетина от тях. Връзка към коментар
Georgie Публикувано: 30 април, 2017 Сподели Публикувано: 30 април, 2017 Не познавам добре MakeMyTrip.Реших да направя няколко сравнения между оферти за хотели на сайта на индийците и такива на Booking,да речем.Мога само да предположа,че това се дължи на погрешно дадени или не/отразени данни и др. Например,гледам хотел в Рига.В Booking картата сочи разположението му в единия край на улицата,в MakeMyTrip-в другия.Адресът е един и същ,поне.И друго,снимките на същия хотел в двата сайта са различни.Сравнявах ги много пъти,но само на една открих известно съвпадение.:) 1 Връзка към коментар
nikolaysto Публикувано: 30 април, 2017 Сподели Публикувано: 30 април, 2017 преди 7 часа, MCC каза: Дали в момента някой друг получава грешка при опит за плащане през приложението? Няколко пъти опитвам през последния час и ми връща payment failure - error with website... И аз не успявам да си запазя една стая, нито през приложението нито през страницата. Нито Визата нито дайнерса минава...... paiment failure май ще се откажа Връзка към коментар
alienad Публикувано: 30 април, 2017 Сподели Публикувано: 30 април, 2017 преди 22 часа, koliob каза: Не видях някъде да е споменато, но през последните няколко месеца, когато се прави резервация и се плаща с Paypal (опцията е активна само на компютър, а не в мобилната версия) при избор на валута GBP могат да се икономисат допълнително над 10% от крайната цена. Тук може би е мястото да благодаря на Георги Матеев за изключително полезните коментари и не само в тази тема. На кой етап от резервацията се избира валута GBP? Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 30 април, 2017 Сподели Публикувано: 30 април, 2017 (редактирано) Направих току що една резервация с безплатно анулиране за Прага. ММТ не ми прие нито Мастър, нито Виза на ОББ. Обаче прие Revolut Ваучерът дойде, а сега накъде? Предполагам, че ще трябва да се свържа с хотела, щото ще искам и паркинг. Редактирано 30 април, 2017 от Zaro Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 30 април, 2017 Сподели Публикувано: 30 април, 2017 Преди 1 час, Zaro каза: Направих току що една резервация с безплатно анулиране за Прага. ММТ не ми прие нито Мастър, нито Виза на ОББ. Обаче прие Revolut Ваучерът дойде, а сега накъде? Показваш го на рецепцията и това е. Но има хотели, които искат депозит. Аз предпочитам да го давам каш, защото изтеглен през карта, доста бавно се връща. Но това вероятно го знаеш. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 30 април, 2017 Сподели Публикувано: 30 април, 2017 преди 44 минути , Dreamm каза: Благодаря. Нещо се затруднявам с търсенето на градовете в България Или не ги изписвам правилно, или индийците са чували едва за десетина от тях. Ами десетина са достатъчно. То в Бразилия има 5-10, какво очакваш за България. Понякога са групирани, напр. за хотели в Банско пишеш Благоевград. 1 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 30 април, 2017 Сподели Публикувано: 30 април, 2017 преди 34 минути , alienad каза: На кой етап от резервацията се избира валута GBP? Когато стигнеш до плащането в менютп отляво избираш Paypal и после GBP ( излиза надпис, че 1 GBP = 100 INR, което не е точно така, но това няма значение в случая). 3 Връзка към коментар
nino Публикувано: 30 април, 2017 Сподели Публикувано: 30 април, 2017 34 minutes ago, koliob said: Когато стигнеш до плащането в менютп отляво избираш Paypal и после GBP ( излиза надпис, че 1 GBP = 100 INR, което не е точно така, но това няма значение в случая). Наистина има отстъпка от 10%, но Paypal не отдържаха ли някаква комисионна, която обезмисля цялото упражнение ? 1 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 30 април, 2017 Сподели Публикувано: 30 април, 2017 преди 31 минути , nino каза: Наистина има отстъпка от 10%, но Paypal не отдържаха ли някаква комисионна, която обезмисля цялото упражнение ? Нищо не удържа PayPal. Това по-скоро е грешен курс, но е така от доста време и си работи. 4 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 1 май, 2017 Сподели Публикувано: 1 май, 2017 (редактирано) Освен, че е чо-евтино като се ползва Paypal - ако сте си регистрирали повече от една сметка в MakeMyTrip може да плащате във всяка една от тях с всяка една от картите, които сте регистрирали в Paypal, без значение дали иначе MakeMyTrip ги приема и без значение дали адреса на пощата, регистрирана в Paypal съвпада с тази в MakeMyTrip. Така лесно се заобикалят ограниченията за брой резервации в определен период. Редактирано 1 май, 2017 от koliob 10 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 1 май, 2017 Сподели Публикувано: 1 май, 2017 Хм, аз пък що не я видях опцията Paypal, ще се избегне и такса превалутиране и евентуално връщане на сумата наистина е удобно.... 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 1 май, 2017 Сподели Публикувано: 1 май, 2017 И аз зачудих, къде е тоя пейпал и защо не съм го видял до сега. Направих и тест и не виждам никъде такава опция Връзка към коментар
Мирослав Василев Публикувано: 1 май, 2017 Сподели Публикувано: 1 май, 2017 (редактирано) Аз виждам избор да платя с PayPal само като тръгна да резервирам полет. Редактирано 1 май, 2017 от elateq Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 1 май, 2017 Сподели Публикувано: 1 май, 2017 Забелязах, че опция Пейпал излиза само на стаите, които не могат да се платят на място, а задължително в моментално плащане. 1 Връзка към коментар
koliob Публикувано: 1 май, 2017 Сподели Публикувано: 1 май, 2017 преди 10 минути , Marisha каза: Забелязах, че опция Пейпал излиза само на стаите, които не могат да се платят на място, а задължително в моментално плащане. Точно така е. За другите няма особен смисъл, тъй като намаленията са само за тези, които се предплащат в MakeMyTrip. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 1 май, 2017 Сподели Публикувано: 1 май, 2017 (редактирано) реших да пробвам плащане през интернет страницата с Paypal , но не стигам до плащането, все грещен номер Please enter a valid contact number. Слагах всякакви нули - отпред, отзад, отгоре и отдолу Редактирано 1 май, 2017 от Hollywood Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 1 май, 2017 Сподели Публикувано: 1 май, 2017 На мен ми пише това Sorry, There is some problem with the site currently. Please try again later. Code: MBL.We have a dedicated team available 24/7 to assist you for any payment related problems. Call our toll free number at 1-800-11 8747 (MTNL) or 1-800-102 8747 (Airtel). We request you to try making the payment again. Връзка към коментар
koliob Публикувано: 1 май, 2017 Сподели Публикувано: 1 май, 2017 (редактирано) преди 1 час, Hollywood каза: реших да пробвам плащане през интернет страницата с Paypal , но не стигам до плащането, все грещен номер Please enter a valid contact number. Слагах всякакви нули - отпред, отзад, отгоре и отдолу Понякога преди плащането иска код за верификация, който изпраща ма регистрирания телефон. Ясно е, че нямащ индийски номер, но ако натиснеш няколко пъти resend го праща и на регистрирания мейл. Вкарваш го и резервираш. Редактирано 1 май, 2017 от koliob 6 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 1 май, 2017 Сподели Публикувано: 1 май, 2017 преди 1 час, Hollywood каза: реших да пробвам плащане през интернет страницата с Paypal , но не стигам до плащането, все грещен номер Please enter a valid contact number. Слагах всякакви нули - отпред, отзад, отгоре и отдолу Аз замених нулата отпред с 8 и мина. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега