FlyTraveler Публикувано: 18 януари, 2016 Сподели Публикувано: 18 януари, 2016 Не е нужно да инсталириш програмата на комп или на телефон, слагаш само добавка в мозилата и летиш с ниските цени. В момента не съм на комп, но утре ако искаш мога да пратя повече на лично. Може ли да го напишеш публично или ако не ти се прави така, да ми копираш информацията и на мен на лична? Благодаря предварително! Връзка към коментар
chandni Публикувано: 18 януари, 2016 Сподели Публикувано: 18 януари, 2016 (редактирано) Може ли да го напишеш публично или ако не ти се прави така, да ми копираш информацията и на мен на лична? Благодаря предварително! Fly, първо инсталирай добавката от този линк: https://addons.mozilla.org/bg/firefox/addon/go-mobile/?src=api След това от 3-те чертички в дясно на браузъра отиди на менюто -> персонализиране След това хващаш иконата на Go-Mobile и я влачиш горе до адрес бара След това отваряш страницата, която по подразбиране се зарежда в десктоп формат: След като натиснеш иконата на Go-Mobile, която от черно-бяла става цветна, страницата се презарежда в мобилен формат. Редактирано 18 януари, 2016 от chandni 20 Връзка към коментар
bat.galin Публикувано: 18 януари, 2016 Сподели Публикувано: 18 януари, 2016 не че ще я позвам с този сайт, но добавката бачка. Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 18 януари, 2016 Сподели Публикувано: 18 януари, 2016 Fly, първо инсталирай добавката от този линк: https://addons.mozilla.org/bg/firefox/addon/go-mobile/?src=api След това от 3-те чертички... Благодаря много за подробните обяснения! Връзка към коментар
Фил Публикувано: 31 януари, 2016 Сподели Публикувано: 31 януари, 2016 Get 40% off on hotels in Thailand, Malaysia, Singapore & Indonesia Coupon Code : MMTWOW Valid for bookings made today | Travel till 31st Mar 2016. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 Въпросат за доплащане при expedia е преместен тук: http://magelanci.com/topic/6181-%D0%B4%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%89%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D1%82-expedia/ Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 7 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2016 В следващите 10 часа код HTLAPP дава -40% за всички хотели. Това е един от по-добрите (и редки) кодове на MakeMyTrip, възползвайте се пълноценно 6 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 7 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2016 В следващите 10 часа код HTLAPP дава -40% за всички хотели. Това е един от по-добрите (и редки) кодове на MakeMyTrip, възползвайте се пълноценно Discount/Cashback Voucher Sorry, the E-Coupon/Deal Code you are trying to apply is not valid × HTLAPP Apply Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 7 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2016 Discount/Cashback Voucher Sorry, the E-Coupon/Deal Code you are trying to apply is not valid × HTLAPP Apply Работи си, но при спазени някои условия - прочети ги. Важи само за нощувки до 31 Март. 1 Връзка към коментар
lubka13 Публикувано: 7 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2016 Само през мобилното приложение ли работи кода ? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 9 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2016 MakeMyTrip избухнаха: днес до 22:30 часа българско време код HTLAPP дава -50% за хотели в целия свят. Важи за нощувки до 30 Април, а резервацията става през мобилното приложение. 9 Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 9 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2016 Излизат такси 15% над цената. Т.е. реалното намаление 35% ли е? Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 9 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2016 Нещо много малко ми сваля. Това защото е 2000INR max ли? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 9 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2016 Нещо много малко ми сваля. Това защото е 2000INR max ли? Untitled.png Да, отстъпката е 50%, но не повече от 2000 INR накуп, тоест при по-скъпи хотели този код не е чак толкова ефективен. Резервирай нощувките поотделно и за всяка ще ти даде по 2000 INR. Излизат такси 15% над цената. Т.е. реалното намаление 35% ли е? Реалното намаление всъщност е нещо относително. Гледай офертите по другите сайтове и с тях сравнявай разликата. Но със сигурност цената през MakeMyTrip излиза доста надолу в момента. 3 Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 9 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2016 Еднократно ли я дава отстъпката на акаунт? Искаш, да кажем 3 дни на едно място, с три различни акаунта или с един и същ три пъти поред за по 1 ден? Връзка към коментар
Фил Публикувано: 9 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2016 (редактирано) То има и код за отстъпка до 2400 рупии (окоол 32eur) , ето например за един хотел, който ме интересува, с код MMTWOW дава отстъпка 2255 рупии. От компютър, не през мобилното приложение. Сега друг е въпросът, че този хотел го следя от около две седмици и независимо дали е обявена "отстъпка" 20%, 40% или 50%, крайната цена винаги ми излиза 4660 рупии . Май правят нещо по познатия метод на руския учен Нагласьов Те и на Venere и Аgoda отстъпките по 10% често са такива, че основната цена е около 10% повече от това, което се намира на други сайтове, и с отстъпката пак става кажи-речи същата цена. Не казвам, че в MakeMyTrip не излизат конкуретни цени, напротив - вече няколко пъти спестявам кинти с резервации на сайта, но в общи линии се получава около 10-тина процента по-ниско, отколкото успявам да открия по другите сайтове...Просто човек трябва да проверява за всеки конкретен случай на различни места ... Редактирано 9 февруари, 2016 от Фичо 3 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 9 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2016 То има и код за отстъпка до 2400 рупии (окоол 32eur) , ето например за един хотел, който ме интересува, с код MMTWOW дава отстъпка 2255 рупии. От компютър, не през мобилното приложение. Сега друг е въпросът, че този хотел го следя от около две седмици и независимо дали е обявена "отстъпка" 20%, 40% или 50%, крайната цена винаги ми излиза 4660 рупии . Май правят нещо по познатия метод на руския учен Нагласьов Те и на Venere и Аgoda отстъпките по 10% често са такива, че основната цена е около 10% повече от това, което се намира на други сайтове, и с отстъпката пак става кажи-речи същата цена. Не казвам, че в MakeMyTrip не излизат конкуретни цени, напротив - вече няколко пъти спестявам кинти с резервации на сайта, но в общи линии се получава около 10-тина процента по-ниско, отколкото успявам да открия по другите сайтове... Просто човек трябва да проверява за всеки конкретен случай по различна места ... Предполагам, че зависи от конкретния хотел. Аз дебна един хотел в Бейрут от 2 месеца насам. Най-ниската му цена през другите сайтове (и то с кодове за отстъпки) е 51 евро на вечер. Току-що резервирах същия хотел през MakeMyTrip за 30 евро на вечер, което както и да го гледам си е сериозна отстъпка. Трябва да се рови и сравнява на максимално много места - друг начин няма 5 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 9 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2016 Успях в последния момент да резервирам хотел.Най-напред ми даде грешка с Виза Електрон,после не ми прие Маестро,от банката не ми разрешиха да прехвърля пари в Мастеркард от Визата,а Дайнерса не беше в мен в момента.Повторих пак с Визата и стана.Благодаря за кода. 3 Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 10 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2016 Имам някакви безплатни нощувки в макемутрип-а... Пише, че са на стойност към 50Е горе-долу. Някой пробвал ли е да вземе по-скъп хотел и да си доплати разликата? Или трябва да е хотел само до тази цена. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 16 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2016 -50 % с код HTLAPP / максимум отстъпка до 2000 rs. 2 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 16 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2016 -50 % с код HTLAPP / максимум отстъпка до 2000 rs. Бих искала да се регистрирам, за да ползвам тази отстъпка. През линка, който е на първата страница ли трябва да го направя, защото на 19.01.16 г. edbloom е написал, че се регистрирал през този линк? Има ли значение? След това къде да поставя моя линк за следващия? Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 16 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2016 Не ,може да си се регистрираш свободно без този линк. Май обаче са променили усливията и вече искат валиден индийски тел. номер в началото това го нямаше и минавахме с фиктивен. 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 16 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2016 (редактирано) Не ,може да си се регистрираш свободно без този линк. Май обаче са променили усливията и вече искат валиден индийски тел. номер в началото това го нямаше и минавахме с фиктивен. Няма проблем с регистрацията. много лесно с фейсбук профил. Девойката може да разлисти назад в темата, за да прочете как се прави регистрация без умтелефон. Редактирано 16 февруари, 2016 от Hollywood 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 16 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2016 ОК , супер тогава 1 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 16 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2016 Аз направих някакси регистрация, без истински телефон. След това мога да си влизам в профила и виждам хотелите, виждам и кода за отстъпка. При избор на хотел и период стигам пак до телефон, въвеждам някакъв и продължавам напред. Стигам до избор на вида карта за плащане и не смея засега да продължа нататък, защото незнам доколко важен е този телефон и дали ще се получи коректна резервация. Някой може ли да даде мнение? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега