Petkan Публикувано: 16 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2016 Мисля че никой от тук регистриралите се не е с истинския си телефон. Получаваш си резервацията на имейла. Така че, смело 3 Връзка към коментар
kreo Публикувано: 16 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2016 Резервирах с произволен телефон. За съжаление успях да ползвам 50 % намаление само за 1 хотел. При резервацията на втория вече ме уведоми, че кодът е изтекъл. Ще трябва да дебна и в следващите дни. Много често пускат 40 % намаление за Тайланд. 1 Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 24 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2016 Дежурната отстъпка е валидна до утре. Важи до края на юни! Тези такси, които начисляват има ли вариант да се избегнат? Връзка към коментар
alienad Публикувано: 24 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2016 При вас така ли става? След като задам хотел, дати и избера стая - виждам и цената и давам Continue, на следващия екран цената се повишава. Това е за всички хотели, които избирам. След това прави отстъпката, но вече от тази повишена цена и реално няма намаление, дори някои цени са по-високи от booking. Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 24 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2016 Има добър ефект, ако цените ти на резервацията са в минималния диапазон, откъдето важи отстъпката. Мисля, че е около 70 евро. Или ги разбирай на отделни резервации около тази цена. Таксите които допълнително начисляват се движат в диапазона 13-25% и не знам дали не могат да се избегнат. А защо са различни тези такси идея си нямам. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 24 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2016 Хмм аз виждам отстъпка 60 % само за domestic hotels т.е. Индия. Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 25 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 25 февруари, 2016 http://www.makemytrip.com/promotion/includes/ih-offer-appfest-23022016.php?intid=HPLP_hero_Sale_AppFest2_23022016 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 8 март, 2016 Сподели Публикувано: 8 март, 2016 Миналата седмица по същата "схема" ми преведоха 1000 рупии в портфейла... Отнема около 5 дни, за да се появят в сметката. Днес пак ми изпратиха мейла и аз преинсталирах приложението... да видим, дали ще ме огрее с още 1000. Пише, че е валидно само за мейла, на който е получено, но нищо не пречи човек да пробва Download the MakeMyTrip App and get Free Rs. 1,000 cash in your MakeMyTrip wallet. Get Rs. 1,000 - Download App Now! - You will be eligible for the offer if you download the App by clicking on the above link. In case you fail to click on the link provided in the Email to download the App, money will NOT be credited to your account. - You need to sign-in/sign-up using your Email ID %%Email%% in which you have received the communication directly from MakeMyTrip to be eligible for the offer. In case you use any other email ID, you will NOT be eligible for the offer. - You need to verify your mobile number in the App. The mobile number provided by you to receive the OTP must not have been used to sign-up earlier. In case you fail to do so, you will NOT be eligible for the offer. - Rs. 1,000 will be credited within 5 working days of App install. - You must install the App within 7 days of receiving the promotional Email/SMS to be eligible for the offer. - This offer is valid for one email id only once. Връзка към коментар
iMari Публикувано: 9 март, 2016 Сподели Публикувано: 9 март, 2016 Някой да се е възползвал от тази оферта?Съвсем безплатен ли е престоя? 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 10 март, 2016 Сподели Публикувано: 10 март, 2016 -50% с MMTAPPYHOURS до 2000 rs. 6 Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 10 март, 2016 Сподели Публикувано: 10 март, 2016 Сега си погледнах телефона и видях 19 вече отминали резервации във wallet-а си. Което ще рече, че ММТ си е един наистина интересен с цените си сайт и си го ползвам доволно. Обаче само 3-4 пъти съм достигал до истинско 40%-но намаление, сравнено с цените на другите основни букинг сайтове. Така че тези 50 или 70% които промотират не са съвсем достоверни и е редно поне ние да ги обявяваме под въпрос. 1 Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 11 март, 2016 Сподели Публикувано: 11 март, 2016 Сега си погледнах телефона и видях 19 вече отминали резервации във wallet-а си. Което ще рече, че ММТ си е един наистина интересен с цените си сайт и си го ползвам доволно. Обаче само 3-4 пъти съм достигал до истинско 40%-но намаление, сравнено с цените на другите основни букинг сайтове. Така че тези 50 или 70% които промотират не са съвсем достоверни и е редно поне ние да ги обявяваме под въпрос. Как стои въпросът след 4 резервации, 1 безплатна нощувка? Има ли условия или срокове? Връзка към коментар
palioto Публикувано: 11 март, 2016 Сподели Публикувано: 11 март, 2016 Как стои въпросът след 4 резервации, 1 безплатна нощувка? Има ли условия или срокове? Мисля,че трябва да имаш 4 букнати нощувки от сайта на стойност над 5000 рупий,без да ползваш % отстъпка. Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 11 март, 2016 Сподели Публикувано: 11 март, 2016 Абе, за да ми дадат премията, иска индийски телефон, най-накрая налучках валиден, иска да ми изпраща код на него за валидиране. Прочетох цялата тема, може би преди е било по-ларж. Някой наскоро да е излъгал системата? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 11 март, 2016 Сподели Публикувано: 11 март, 2016 Някой да се е възползвал от тази оферта?Съвсем безплатен ли е престоя? Уви, тази оферта важи само за хотели в Индия. Ако някой планира ходене натам може да му е полезно. Сега си погледнах телефона и видях 19 вече отминали резервации във wallet-а си. Което ще рече, че ММТ си е един наистина интересен с цените си сайт и си го ползвам доволно. Обаче само 3-4 пъти съм достигал до истинско 40%-но намаление, сравнено с цените на другите основни букинг сайтове. Така че тези 50 или 70% които промотират не са съвсем достоверни и е редно поне ние да ги обявяваме под въпрос. Достоверни са - спрямо техните правила. Те прилагат рекламираното намаление само върху основната цена (но не и на таксите) и затова полученият % отстъпка накрая е по-малък. В крайна сметка обаче не мисля, че това е най-важното - основният момент е, че чрез тези намаления често се постигат средно 30-40% по-ниски крайни цени спрямо останалите букинг сайтове. Което е меко казано добре. Има и приятни изключения - например хотела ми в Бейрут през ММТ излезна с цели 60% по-евтино, отколкото навсякъде другаде. Как стои въпросът след 4 резервации, 1 безплатна нощувка? Има ли условия или срокове? Трябва да си направил 4 резервации, всяка от които на стойност над 5000 INR, и тогава ти дават 1 безплатна нощувка на стойност до 3500 INR. Няма значение дали при резервациите си ползвал купон за намаление или не. Абе, за да ми дадат премията, иска индийски телефон, най-накрая налучках валиден, иска да ми изпраща код на него за валидиране. Прочетох цялата тема, може би преди е било по-ларж. Някой наскоро да е излъгал системата? За съжаление не, звънях наскоро на съпорта специално по този въпрос. Единственият начин е да имаш валиден индийски номер, който е на твое разположение. 5 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 11 март, 2016 Сподели Публикувано: 11 март, 2016 Абе, за да ми дадат премията, иска индийски телефон, най-накрая налучках валиден, иска да ми изпраща код на него за валидиране. Прочетох цялата тема, може би преди е било по-ларж. Някой наскоро да е излъгал системата? От няколко дни мъжът ми се опитва да "излъже системата" - има доста сайтове с виртуални телефони, на които можеш да получиш verification кодове и в близкото минало явно е имало и индийски телефони, но сега се намират само американски, немски, унгарски, румънски... и какви ли още не, но индийски не е успял да открие 1 Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 11 март, 2016 Сподели Публикувано: 11 март, 2016 С други думи, бонус нощувката я отписваме. Връзка към коментар
alienad Публикувано: 11 март, 2016 Сподели Публикувано: 11 март, 2016 При мен има следния проблем (освен, че не е верифициран номера): след като избера хотел, виждам цената за нощувка, натискам Continue излиза следващ екран, в който цената е по-висока от предната. Върху тази по-високата цена прави отстъпката, ако има такава. При вас има ли го този проблем? Дали защото не е верифицирам тел. номер? Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 11 март, 2016 Сподели Публикувано: 11 март, 2016 Първата цена е базовата. След нея начисляват техните им си такси. Ако има код за отстъпка важи само за базовата цена. 1 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 11 март, 2016 Сподели Публикувано: 11 март, 2016 (редактирано) Благодаря за разяснението. Излиза,че и без верифициран номер може да се ползва системата, но няма да се получават бонуси. Засега не съм успяла да видя реално намаление за търсените от мен хотели спрямо другите сайтове. Може би, защото става въпрос за хотели в Италия? Редактирано 11 март, 2016 от alienad 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 11 март, 2016 Сподели Публикувано: 11 март, 2016 За Европа няма и да видиш, освен ако не търсиш в долния ценови клас... 1 Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 11 март, 2016 Сподели Публикувано: 11 март, 2016 Получава се хубава отстъпка, ако търсената ти цена е на базови цени 5 000инд рупии/ок 69 евра/. Преди 20дни имаше отстъпка ок 35евра за тази сума. Без таксите и се получаваше прилична отстъпка от 30-40%, но пак отбелязвам, заслужава си само ако се въртиш около тези цени 1 Връзка към коментар
palioto Публикувано: 11 март, 2016 Сподели Публикувано: 11 март, 2016 Благодаря за разяснението. Излиза,че и без верифициран номер може да се ползва системата, но няма да се получават бонуси. Засега не съм успяла да видя реално намаление за търсените от мен хотели спрямо другите сайтове. Може би, защото става въпрос за хотели в Италия? За кой хотел и дата става въпрос?Откъде ги гледаш ,та не ти се получават намаленията? 1 Връзка към коментар
palioto Публикувано: 11 март, 2016 Сподели Публикувано: 11 март, 2016 (редактирано) За Европа няма и да видиш, освен ако не търсиш в долния ценови клас... В "ниския ценови клас" както го наричате ,там са най-малките отстъпки! Реално най си заслужава 3 и 4 звездните хотели. Редактирано 11 март, 2016 от palioto 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 11 март, 2016 Сподели Публикувано: 11 март, 2016 Ами най-големите отстъпки са до 60 % , но не повече от 2500/rs. Понякога е 35 или 40 , или 50 % , като диапазона на отстъпката е различен , но винаги между 1500-2000rs. Като видите % отстъпка при конкретната оферта и паричното ограничение лесно ще определите в какъв ценови диапазон да търсите за да се възползвате максимално от промото. От my wallet няма начин да се възползвате без реален верифициран индийски номер , та забравяте за тази част от офертите 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега