zvezda9001 Публикувано: 1 ноември, 2023 Публикувано: 1 ноември, 2023 Ние също сме навити за другата година, така че ако излезе нещо изгодно ще се запишем. Ще следим цените 3
Роми Публикувано: 1 ноември, 2023 Публикувано: 1 ноември, 2023 И аз ще следя за следващия сезон. Дано да стане! 4
patilana Публикувано: 4 ноември, 2023 Публикувано: 4 ноември, 2023 Записвам се и в тази тема да повторя колко съм сериозна за пътуване до Антарктида . Какъвто и да било маршрут ме устройва . От 2025 година и продължителността няма да ме касае - колкото толкова . Преди време бях намерила това - https://www.australis.com/eu/en/our-fleet/stella-australis. Сега не включват слизане на остров Огнена земя , цената е с 400 $ по - висока , по - кратко е , и няма никаква Антарктида , но смятах , че все пак ще начеше крастата за плаване по тези ширини . Към момента единственото ми притеснение е , че си нямам другарче . Стискам си палци да съм здрава ! 6
ТТ_ИП Публикувано: 9 февруари, 2024 Публикувано: 9 февруари, 2024 Здравейте, аз също проявавам интерес за пътуване към Антарктида. Щe ми се да е в края на декември, но може и януари 2025 г. Всъщност Ушуая и достигането до ледения континент са мечтата на живота ми! 1
stanislavpp Публикувано: 9 февруари, 2024 Публикувано: 9 февруари, 2024 Усуая е лесна топка , три-четири полета дневно от Буенос Айрес + полети и от други летища. Южна Джорджия не е за пропускане - най-голямата концентрация на животни в света на м2 . Доста любопитно е ,че през последните 10 години изтребиха всички елени на острова (3500) до крак ( с ловци) , както и всички гризачи до крак ( с отрова ) , което също спомогна доста за въпросната концентрация … 2
Oshko Публикувано: 11 юни, 2025 Автор Публикувано: 11 юни, 2025 Гледам, че съм пуснал тази тема преди 12 години и така и не съм стигнал до Антарктида. Дайте някакъв ъпдейт. Любимият на Магеланци MS Hamburg има 33 дневно пътуване, което не ми върши работа. Кратките круизи от 9-12 дни с малки когаби са над 9-10000$. Ако може да препоръчате някой сайт, в който са ви попадали намаления, давайте. 2
logist13 Публикувано: 11 юни, 2025 Публикувано: 11 юни, 2025 Погледни тук примерно, не е чак толкова зле положението: Availability | Antarpply Expeditions - Explore Antarctica on board the Ushuaia 2
stanimir Публикувано: 5 октомври, 2025 Публикувано: 5 октомври, 2025 Тоя кораб не е като ОНЯ кораб , но маршрутът все пак е интересен.Цената е паднала спрямо няколко месеца назад : ANTARCTICA cruise from/to Buenos Aires for €3092 (15 Days) 03-17.01.2026 ANTARCTICA cruise from/to Buenos Aires for €3092 (15 Days) per person in an inside cabin for 2 persons. Get a cheap cruise to Antarctica on Celebrity Equinox. The price includes a FULL BOARD (ALL MEALS are included), Participation in onboard events and all port fees and taxes! Celebrity Equinox is a premium Solstice-class cruise ship operated by Celebrity Cruises, known for its modern design, upscale ambiance, and unique onboard experiences. Launched in 2009 and refurbished in 2019 and 2024, the ship accommodates around 2,850 passengers Route: Day 1 – Buenos Aires (Argentina) Day 5 – Ushuaia (Tierra del Fuego, Argentina) Day 6 – Cape Horn (Chile) Day 7 – Paradise Bay / Neko Harbor (Antarctica) Day 8 – Elephant Island (South Shetland Islands) Day 10 – Port Stanley (East Falkland, Falkland Islands) Day 12 – Puerto Madryn (Chubut, Argentina) Day 14 – Montevideo (Uruguay) Day 15 – Buenos Aires (Argentina) https://travelfree.info/antarctica-cruise-from-to-buenos-aires/ 5
Otnesen Публикувано: 5 октомври, 2025 Публикувано: 5 октомври, 2025 ОНЯ кораб още държи цена от 7299 ойро и не мърда от месеци ,а така му се точех....( даже си представях скандала с жената и шефа ) 😁 5 2
stanimir Публикувано: 5 октомври, 2025 Публикувано: 5 октомври, 2025 14 minutes ago, Otnesen said: ОНЯ кораб още държи цена от 7299 ойро и не мърда от месеци ,а така му се точех....( даже си представях скандала с жената и шефа ) 😁 И то в каюта за четирима. 3
stanimir Публикувано: 24 октомври, 2025 Публикувано: 24 октомври, 2025 Вече май няма и наличност за "евтините" каюти : 2
Гост Публикувано: 24 октомври, 2025 Публикувано: 24 октомври, 2025 преди 36 минути , stanimir каза: Вече май няма и наличност за "евтините" каюти : не може ли да се измисли нещо с експедия ...
stanimir Публикувано: 24 октомври, 2025 Публикувано: 24 октомври, 2025 12 minutes ago, Брани said: не може ли да се измисли нещо с експедия ... Не знам какви са ги вършили наште хора на кораба оная година , ама изглежда немските баби надушиха круиза. 2 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега