Прескочи до съдържание

Актуални новини от света на пътешествията

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 28 минути , Asya Assenova каза:

Аржи, в Кавала разкошен лаврак или ципура е 10 евро порцията. По островите, на които ние ходим, е малко по-скъпо, но с дъщеря ми се храним за 40 евро двете, като това включва и кана вино, безалкохолни и бакшиша. Единствената ни тесла в Гръцко беше масово налазеният  от българи плаж на Нея Перамос, но логично няма да повторим. В Ретимно миналото лято открихме едно заведение в стария град, посещавано предимно от местни, където вечеря с вино ни излизаше около 30 евро. Скоро ще видим дали още съществува и как са цените. 

@Asya Assenova, цените са различни навсякъде. Ходя по острови, че ми е по-лесно и интересно. 🙂 А лавракът си зависи - по-евтиният е от ферми, а по-скъпият - евентуално от свободен улов, но няма гаранция. 🙂 

По-голямото перо в гръцкия бюджет обаче са нощувките и там нещата вече излизат извън рамките на нормалното, особено в сезон.

Гледах студио в Самос, което през юли 2022 г. беше 30 € на вечер, а за този юли - 110 €. Нямаше вече ковид през 22-ра, хора си имаше, но почти 400% увеличение за 4 години не знам на какво се дължи.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 12 часа, Argentique каза:

@Asya Assenova, цените са различни навсякъде. Ходя по острови, че ми е по-лесно и интересно. 🙂 А лавракът си зависи - по-евтиният е от ферми, а по-скъпият - евентуално от свободен улов, но няма гаранция. 🙂 

По-голямото перо в гръцкия бюджет обаче са нощувките и там нещата вече излизат извън рамките на нормалното, особено в сезон.

Гледах студио в Самос, което през юли 2022 г. беше 30 € на вечер, а за този юли - 110 €. Нямаше вече ковид през 22-ра, хора си имаше, но почти 400% увеличение за 4 години не знам на какво се дължи.

Факт за лаврака, от ферма беше, но много вкусен и голяма порция.  И за нощувките е така, добре, че пообиколихме доста острови на прилични цени. В “нашите” острови, в хотелите, които сме избрали, цените не са много нагоре. Всяко лято се опитваме да изберем друг остров, но за условията, които искаме да получим, цените са в пъти в сравнение с Халки например. Е, леееко сме претенции, но с мярка:) 

преди 12 часа, rgu каза:

В Турция вече само all inclusive и Април или Октомври.

Иначе цените не се барат.

В района на Анталия през октомври е супер, за мен това е най-добрият месец за море за тази област и то не заради цените. Денем е топло, водата е чай , а нощите са хладни. През април водата е още хладничка.

• Харесвам 7

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.