Прескочи до съдържание

Нидерландия - кратки новини и въпроси

Ardent

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, Niceday каза:

До пътувалите наскоро - наистина ли българските кредитни и дебитни карти не стават за пътуване с автобус 401 (Айндховен) и с влак?
* не да си купя билет, а с чекиране/отчекиране в превозното средство имам предвид

Не съм имал проблеми с автобусите. Ползваш картата на качване и след това на слизане пак. Ползвам Револют. За влак купувам билети през приложението NS ,защото дава различни опции и цени ( в зависимост от вида на влака и времето ,в което го ползваш )  и може да прецениш кой е изгоден.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 21 часа, Niceday каза:

До пътувалите наскоро - наистина ли българските кредитни и дебитни карти не стават за пътуване с автобус 401 (Айндховен) и с влак?
* не да си купя билет, а с чекиране/отчекиране в превозното средство имам предвид

Не мисля, че има проблем с български банкови карти - може би един или два пъти не ми прие една карта в трамвай в Амстердам, но тогава използвах друга, пак българска, така че причината едва ли беше в това, че е българска. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Фил каза:

Не мисля, че има проблем с български банкови карти - може би един или два пъти не ми прие една карта в трамвай в Амстердам, но тогава използвах друга, пак българска, така че причината едва ли беше в това, че е българска. 

Благодаря, много успокояващ отговор! Често няма време да си купуваш билет, нито ми е опция да чакам следващ превоз. Ще рискувам с 2 карти, пък както се случи :)

• 1 година по-късно ...
Публикувано:

В сряда, 9 септември, влаковете на NS няма да се движат през целия ден поради обявена стачка от синдикатите.
Международните влакове EuroCity, EuroCity Direct, Eurostar, Nightjet и ICE няма да се движат в Холандия по време на стачката.
Регионалните влакове между Розендал и Антверпен, както и влакът на трите страни между Лиеж и Аахен, също няма да се движат в Холандия.
Изключение има само за влаковете Airport Sprinter между Амстердам Централ, летище Схипхол и Хофдорп - те ще се движат.
Очаква се от 10 септември влаковете да се движат по нормалното си разписание. 

Най-актуалната информация за пътуването е на ns.nl/reisinformatie или на ns.nl/klantenservice.

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.