Дани Магелани Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 Тук на Маафуши няма проблем. Имам много да споделя, най-добре на следващата среща. Докато сме тук може да питаш за каквото се сетиш. Може и на лични. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 Имам много да споделя, най-добре на следващата среща. Дани, доволна ли си от хотела, който ползва за първата нощувка на Мале и ако да, кой е той? Трансферът до там колко ти излезе? Иначе ще се радвам да споделиш впечатления кое ти е харесало, кое - не, че до следващата среща има известно време, мога да пукна от любопитство 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 (редактирано) Дани, доволна ли си от хотела, който ползва за първата нощувка на Мале и ако да, кой е той? Трансферът до там колко ти излезе? Иначе ще се радвам да споделиш впечатления кое ти е харесало, кое - не, че до следващата среща има известно време, мога да пукна от любопитство Яничка, а ти кога ще ходиш? Тук на Маафуши няма проблем. Имам много да споделя, най-добре на следващата среща. Докато сме тук може да питаш за каквото се сетиш. Може и на лични. Дани, а вие ходихте на някой от резортите за ден? Редактирано 3 август, 2016 от AlexandraKo Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 Яничка, а ти кога ще ходиш? Ние пристигаме седмица по-рано, но от 11 ноември нататък сме отредили за Малдивите. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 Ние пристигаме седмица по-рано, но от 11 ноември нататък сме отредили за Малдивите. Ние ще се върнем на 25 октомври, така че, ще имаш още информация. Сега ще чакаме Дани да се върне и да разкаже. 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 Още не сме ходили.Планираме един с ол инклузив за 70$ вход за 1 ден и 30$ трансфер. Трябва да сме поне 4 души и изчакваме една рускиня. Освен това планираме полудневен трип с обяд на пясъчен остров, рифове за шнорхелинг наблюдение на риби костенурки делфини. Има и дневен и нощен риболов и др. За всеки ден Аметист може да ви планира нещо. На Маафуши е само за плаж. Яничка, ние спахме на Хулхумале 1 вечер но според мен беше грешка. По удобно се оказа да се спи на Мале , ако след това ще се пътува до друг остров с фери. Ако имате трансфер от летището, тогава няма значение. Ако ми дадеш по-конкретна информация ще го оптимизираме през лични. 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 От летището до Хулхумале трансфер от хотела и обратно до летище или до фери терминала общо 10-15 долара, а автобусът е 1-2 долара. Ние ползвахме трансфер. От летището или от Хулхумале до Мале под долар. Такси между двата фери терминала 2$. Фери Мале-Мафуши -2$. Споделена между 10-20 пътника бърза лодка за Маафуши - 20$ на човек. Индивидуален трансфер от трите острова до Маафуши -150$ за лодка. 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 Пиша през телефона и е бавен интернета. Ще пробвам да изпратя снимки от хотел Арена. Аз съм много приятно изненадана от хотела на Аметист. И от храната в него. Вчера една риба тон на барбекю я ядохме трима и остана половината. Май наистина тежеше тон.Хотел Арена е до плажа. Ще пробвам да вляза вътре.За сега снимки само около него. Това е бикини плаж. Цветът на морето - тюркоаз.Това е бикини плаж. Цветът на морето - тюркоаз.Модератори изтрийте моля , последната снимка! 16 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 (редактирано) Дани, това ли е хотелчето на Аметист? Ако да - много хубаво изглежда. Че какво и е на последната снимка?Супер си е. Редактирано 3 август, 2016 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 Не това е твоят - Арена. Нямаше как да ти ги пратя на лични. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 Не това е твоят - Арена. ааа, значи Ametist е в друг? Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 Няма да пращам повече снимки, защото правя грешни прикачания. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 Спокойно, не се шашкай. Със сигурност долу в дясно от коментара си трябва да имаш бутон "Редактирай", намира се до бутоните "Докладвай", "Мултицитат" и "Цитат". Той седи активен 2 или 3 дни от публикуване на коментара. Оправи ли се? Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 Успях ли? Моля всички да ме извините! Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 Не това е твоят - Арена. Нямаше как да ти ги пратя на лични. Абе и на мен ми заприлича, ама си викам, може и Аметистчовият да е подобен. ;) За снимките - стига бе, от какво се притесняваш. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 Нали съм царица на гафовете, пак се доказах. Никакъв шанс да предам короната! 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 Цитат Мултицитат Редактирай Докладвай Дани, под всяко твое мнение имаш тези 4 бутона. Като натиснеш редактирай, твоето мнение ти се отваря наново и можеш да го коригираш. Утре вече няма да можеш, но до няколко часа може. Не си го правила до сега, ще се научиш. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 Направих го, но малко късно. Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 3 август, 2016 Автор Сподели Публикувано: 3 август, 2016 Ametist, май някъде беше писано нещо по въпроса, ама да питам все пак, че нямам опит с шнорхелинга - ако се ходи на такъв като част от платена екскурзия, нали не е проблем да си носим своя маска? Запалих се тук по една много хай-тек... Аз бях писала, че принципно е по-добре да си вземеш твоя. Абе и на мен ми заприлича, ама си викам, може и Аметистчовият да е подобен. ;) За снимките - стига бе, от какво се притесняваш. Аметистчовия е къща за гости и хич не е лош, ама това го оставям на гостите да коментират 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 Аз бях писала, че принципно е по-добре да си вземеш твоя. Аметистчовия е къща за гости и хич не е лош, ама това го оставям на гостите да коментират А Арена близо ли е до твоя?Или да се местим накуп ☺☺☺ Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 3 август, 2016 Сподели Публикувано: 3 август, 2016 (редактирано) Арена е в другия край на острова, където е бикини плажа. Аметист е на противополажния край - точно до затвора Разстоянието не е повече от километър, но в жегата е убийствено - чадър по пътя задължително. Ние препоръчваме хотел Аметист, все пак. Информацията и помощта, които предоставя са безценни, а за храната Дани ви е писала. Редактирано 3 август, 2016 от seagull_29 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 август, 2016 Сподели Публикувано: 4 август, 2016 (редактирано) Арена е в другия край на острова, където е бикини плажа. Аметист е на противополажния край - точно до затвора Разстоянието не е повече от километър, но в жегата е убийствено - чадър по пътя задължително. Ние препоръчваме хотел Аметист, все пак. Информацията и помощта, които предоставя са безценни, а за храната Дани ви е писала. А Аметист близо ли е до плажа? Всъщност, как се казва Аметистчовото хотелче? Че не се сещам дали сме говорили. Дайте линк, моляяяя! Редактирано 4 август, 2016 от AlexandraKo Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 4 август, 2016 Сподели Публикувано: 4 август, 2016 Не е близо. Разтопяват ми се подметките и мозъка докато стигнем до плажа. Арена е до плажа. Съвртвам ви да вечеряте при Аметист. Съвртвам ви да вечеряте при Аметист. 1 Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 4 август, 2016 Сподели Публикувано: 4 август, 2016 (редактирано) Дани, на теб пожелавам прекрасна почивка и ще те чакаме с нетърпение да разказваш като се видим. Редактирано 4 август, 2016 от Desi75 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 август, 2016 Сподели Публикувано: 4 август, 2016 Не е близо. Разтопяват ми се подметките и мозъка докато стигнем до плажа. Арена е до плажа. Съвртвам ви да вечеряте при Аметист. Викаш, да се абонираме там. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега