zon Публикувано: вчера в 09:21 Публикувано: вчера в 09:21 преди 11 часа, Брани каза: В поста виждам продуктово позициониране ... При това не само едно, а има и скрита реклама, с потенциал за самобръсначки, ленти, лазерна епилация 😉търсят се споносори. 1 2
jorocontrola Публикувано: вчера в 09:24 Публикувано: вчера в 09:24 преди 3 минути , zon каза: При това не само едно, а има и скрита реклама, с потенциал за самобръсначки, ленти, лазерна епилация 😉търсят се споносори. Парите вече са взети и изпити… 7
jorocontrola Публикувано: преди 16 часа Публикувано: преди 16 часа Да видим какво стана днес, докато чакам закъсняващият си полет. Сутринта в Братислава извън старият град: Гьор - приятно градче. Препоръчвам с две ръце: Има нещо като детски празник и се бяха постарали доста: И нещо стандартно следобед - Будапеща. Ама то как да се прибере човек иначе… 37
master_of_germs Публикувано: преди 16 часа Публикувано: преди 16 часа Крачки не броя, нито километри, когато станат повече от 30 😉 Денивелации също трудно се изчисляват, като излезеш извън маркировките и нагазиш с часове из хвойните и из разни дерета. 😄 (Ама отидоха към 2 км нагоре и надолу). И в края на деня си се отпуснал в хижата с топла супичка и си доволен, че лятната гръмотевична буря те е подминала, докато си бил по билото на Балкана... 27 8
ven62 Публикувано: преди 14 часа Публикувано: преди 14 часа Кратера Керид (снимката е от нета - моята е зимна и езерото е замръзнало): Рудник "Цар Асен" (тази си е моя и то съвсем скорошна): Какво ми пука кое какво е, след като и в двете не мога да се къпя.😠 12 1 1 10
Antigona Публикувано: преди 13 часа Публикувано: преди 13 часа Нардо На площада купон, една група пее, наоколо народът танцува. А през деня малко трекинг от Санта Катерина до плаж на Порто Селваджо. 200 стълби в гората и черен път. 22
Брани Публикувано: преди 4 часа Публикувано: преди 4 часа В момента съм на летището, противно на това което злите езици говорят за мен. Но няма да кажа за къде летя, а просто ще пусна снимка на бизнес списание за да демонстрирам начетеност! 1 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега