zon Публикувано: 30 юли Публикувано: 30 юли Преди 1 час, master_of_germs каза: В Андора без шопинг по баири със @зВерчето и @mary_shery. @master_of_germs ти наистина хукна по баирите на Андора. 👍Мислех си, че се шегуваш 😅 1 1 5
Дани Магелани Публикувано: 31 юли Публикувано: 31 юли преди 8 часа, Георги Матеев каза: Привет от Сеута, където в момента хиляди мароканци пробиват границата и влизат незаконно в Испания, а армията бе мобилизирана по спешност да овладее тоталния хаос. Пак се озовах в центъра на събитията, тази година определено не ми липсва адреналин. По-важното за мен обаче е, че стигнах дотук с хеликоптер 😊 Май ти си го търсиш! Имаш нова кръстница, която има право. Ще бъдеш ли на 15 във Варна? Имаш една покана.
Георги Матеев Публикувано: 31 юли Публикувано: 31 юли преди 10 часа, zon каза: @Георги Матеев обявявам те за Мастър ъф дизастър 🙃 Пусни един списък, къде ще ходиш в скоро време, моля. Направо страх ме хваща да те срещна 😉 Имам лоша новина за теб - септември ще ходя към Белгия 🙃 5 2 18
stanimir Публикувано: 31 юли Публикувано: 31 юли 23 minutes ago, Георги Матеев said: Имам лоша новина за теб - септември ще ходя към Белгия 🙃 Как пък нищо не научиха от провала на Меркел ... Поканиха си ги , сега нека се оправят. 3
Otnesen Публикувано: 31 юли Публикувано: 31 юли преди 26 минути , Георги Матеев каза: Имам лоша новина за теб - септември ще ходя към Белгия 🙃 Казвай,ако имаш ходене към Италия и Чехия в септември....😁.Направо плановете до края на годината ,за да не те тормозим всички.....иначе гледам,че положението в Сеута е кофти ....говори се и за граничен контрол с Франция, Италия също искат да вземат мерки....а това ще обърка доста нещата по границите,ако наистина въведат контрол. 1
zon Публикувано: 31 юли Публикувано: 31 юли Преди 1 час, Георги Матеев каза: Имам лоша новина за теб - септември ще ходя към Белгия 🙃 Пиши кой ден / кои дни си в Белгия. Дано се засечем :)) аз съм в България от 26 август , на 3 септември вечерта летя за Шарлероа. След това от 25 септември до 5 октомври няма да съм в Белгия. 2
neuromancer Публикувано: 31 юли Публикувано: 31 юли Преди 1 час, Otnesen каза: Казвай,ако имаш ходене към Италия и Чехия в септември....😁.Направо плановете до края на годината ,за да не те тормозим всички.....иначе гледам,че положението в Сеута е кофти ....говори се и за граничен контрол с Франция, Италия също искат да вземат мерки....а това ще обърка доста нещата по границите,ако наистина въведат контрол. Не е ли по-просто Испания изведнъж да се откаже от Сеута и да я предаде на Мароко. Така Мароко ще се оправя с мароканците.🙂 4 1 2
Фил Публикувано: 31 юли Публикувано: 31 юли преди 2 часа, neuromancer каза: Не е ли по-просто Испания изведнъж да се откаже от Сеута и да я предаде на Мароко. Така Мароко ще се оправя с мароканците.🙂 В нета има и други идеи, като например да наемат една израелска рота, ама да не навлизаме в такива теми.
stanimir Публикувано: 31 юли Публикувано: 31 юли Стадо прасета сигурно също би свършило работа , най-малкото ще отсее по-надеждните кандидат-испанци. Предния път Испания "даде" на Мароко Западна Сахара , но сега какво ли ще даде ? 2
master_of_germs Публикувано: 31 юли Публикувано: 31 юли Моята Андора и други... държави 😉 Llacs de Tristaina Punta Peiraguils (2702 м н.в.) Étang des clots Estany de creussans По долината на река Тристаина Йортс (Llorts) Ордино 43 6
bibi Публикувано: 1 август Публикувано: 1 август И последно: Музеят на Леонардо в Милано е по-добър. Дъщеря ми им изяде пастата на тия ‘ора. Тя се счита за master of pasta, та явно се опитва да открадне вкусове: 36 1
Иван Попов Публикувано: 1 август Публикувано: 1 август Само остава да пообиколи и магазините в Андора и програмата ще е напълно изпълнена. 😄 2 3
Eva eva Публикувано: 1 август Публикувано: 1 август От вчера и днес - Разлог и Пирин (Безбог и Попово езеро) 36 6
Hakkâri Spor Публикувано: 1 август Публикувано: 1 август Rīga 🇱🇻 (за 4-и път) А уж избягаx на север, "за разлаждане" 😄 44
master_of_germs Публикувано: 1 август Публикувано: 1 август преди 9 часа, neuromancer каза: Тая Андора съвсем като Рила Наистина прилича. Още повече щеше да заприлича, ако окастрим територията на НП "Рила" почти двойно и набучим в нея 125 ски-лифта. 😄 И да увеличим повече от двойно бройката на високите върхове... Иначе като брой, големина и дълбочина на ледниковите езера са почти равностойни. Ето днешната селекция. Всичко с едно и също име - Pessons. Проход, връх (2864 м н.в.) и езера, на които им изтървах бройката, Приключихме прехода тъкмо навреме преди... Да не кажете, че само по баирите пехотинстваме. Канильо 43 5
Miladina Публикувано: 2 август Публикувано: 2 август @master_of_germs, върна ме няколко години назад, когато и ние ходихме по разни баири и езера в Андора. Изобщо много приятно място. Едно от най - любимите ми. 5
Тони Публикувано: 2 август Публикувано: 2 август В Казахстан. Алмати: Charyn canyon : Black canyon Kolsay lake: Kaindy lake: 43 6
zon Публикувано: 2 август Публикувано: 2 август преди 8 часа, master_of_germs каза: Да не кажете, че само по баирите пехотинстваме. Канильо Мастър, прояви малко милост и заведи момичетата да си купят поне един лак за нокти! 😉 Защо жените си лакирват ноктите на краката? За да красят раменете на мъжете 😎 2 11 1
Популярно мнение Radnev Публикувано: 2 август Популярно мнение Публикувано: 2 август След 15 дни скитане по пътищата, от които 12 по кампове се завръщаме от Доломитите. Снимките не са с необходимото качество, но със старото телефонче толкова. Преходите бяха тежки. Ранни ставания, късни лягания. Чести превалявания, резки смени на времето, вятър, студ, та дори и градушка. Едната вечер се и наводнихме, но със сетни сили успяхме да спасим положението. Не исках да нося нищо излишно, а и не ми се занимаваше постоянно да вадя и прибирам фотоапарата. Седем дни бяхме по преходи. Бяхме се зарекли да не ползваме лифтове и удържахме, въпреки че последните два дни изкушението бе голямо. Около десет хиляди метра положителна денивелация + 200 километра ходене. *** С малката декатлонска палатка в слънце и дъжд: През Вуковар, Осиек и Даково до Бохин и Блед, където ни пра и първия сериозен дъжд. Бохинското езеро: През тунелите от Първата световна на Monte Lagazuoi: На слизане дъждът премина в градушка. На езерото Braies времето се стабилизира, но си остана мръчкаво. Пълен пешеходен преход до Tre Cime от Lago di Misurina, през Lago d’Antorno и на обратно. И първата ни среща с мармоти, но не толкова, колкото в мармотския рай, по пътеките към Torri del Vajolet, които щяха да се случат няколко дни по-късно. От панорамната северна страна нямам снимки на Чимнитата, че ми свърши телефона😳. Lago di Misurina: Via Ferrata „Ivano Dibona” от долу до горе по ужасния сипей. Осигуровки и каски не сме ползвали. Доста неодобрителни погледи срещнахме, а един инструктор ни държа и лекция, та чак искаше да ни даде своето оборудване. Убедихме го, че по съседната "Marino Bianchi" няма да ходим, която вече се плада клас C. Постът стана безкраен.😳 После ще пусна някоя снимка и от другата част, че излизам. Част от преходите сигурно ще опиша и в темата за планините. 27 1 31
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега