jungfraujoch Публикувано: 9 август Публикувано: 9 август преди 51 минути , Argentique каза: Кафе с мляко и юнашка сарма с леща и къри ХлЕб нямаше ли?Аз например без него не закусвам. Развесели ме преди сън 😀 7
Популярно мнение master_of_germs Публикувано: 9 август Популярно мнение Публикувано: 9 август ...Л'Акуила, Абруцо, Италия. С @mary_shery и @домосед Ретроспективно от деня из регион Лацио: Карбоняно Вила Фарнезе в Капрарола Виторкиано Тоз моаи не е AI Марморе. Тоя водопад обаче си е създаден изкуствено... чрез интелект. Прочти две и половина хилядолетия преди да стане модерно. 😉 45 6
Дани Магелани Публикувано: 10 август Публикувано: 10 август преди 20 часа, ivan69 каза: Вилнюс надхвърли очакванията. Да видим как ще са Талин, Хелзинки и Рига. Ще надхвърлят и те. 1 1
jorocontrola Публикувано: 10 август Публикувано: 10 август преди 26 минути , Дани Магелани каза: Ще надхвърлят и те. Ами то от Минск да се отиде във Вилнюс, е като да се отиде от Димитровград в Пловдив. 3 1
zon Публикувано: 10 август Публикувано: 10 август преди 10 часа, master_of_germs каза: Марморе. Тоя водопад обаче си е създаден изкуствено... чрез интелект. Прочти две и половина хилядолетия преди да стане модерно. 😉 @master_of_germs изкъпахте ли кучето във водопада? 🤩 1 3
Популярно мнение домосед Публикувано: 10 август Популярно мнение Публикувано: 10 август Магеланска инвазия на най-високия връх на Апенините: Корно Гранде, 2912 м. @master_of_germs @mary_shery 36 1 19
Фил Публикувано: 10 август Публикувано: 10 август преди 17 минути , домосед каза: Магеланска инвазия на най-високия връх на Апенините: Корно Гранде, 2912 м. Браво! .... P.S. Вие, гледам, сте се поизпотили нещо, а mary_shery си е свежа като морковче! 1 1 10
zon Публикувано: 10 август Публикувано: 10 август преди 3 часа, домосед каза: Магеланска инвазия на най-високия връх на Апенините: Корно Гранде, 2912 м. Готини сте 🫶 2 2
master_of_germs Публикувано: 10 август Публикувано: 10 август преди 3 часа, zon каза: Готини сте 🫶 Нали?! Санто Стефано ди Сесанио, Абруцо, Италия. 39 3
ven62 Публикувано: 11 август Публикувано: 11 август преди 19 часа, Фил каза: Браво! .... P.S. Вие, гледам, сте се поизпотили нещо, а mary_shery си е свежа като морковче! От опит знам, че гълтането на корема е уморително. 3 10
ВениК Публикувано: 11 август Публикувано: 11 август От хойкане насам-натам няма време за писане и отдавна не съм се отбелязвала тук. Фирмата, в която работим реши да хлопне кепенците първата седмица на август и се наложи да планираме нещо, тъй като няма как да си седим в къщи една седмица. Нормалните хора по това време хващат към хладните страни, но ние не сме от нормалните и си причинихме една седмица гореща Андалусия. Гасихме жегата с бира, много бира и супер ни хареса. 46
zon Публикувано: 11 август Публикувано: 11 август Преди 1 час, ven62 каза: От опит знам, че гълтането на корема е уморително. Вечно, това е долен удар под кръста! Няма да си играя си тебе 😆 1
chandni Публикувано: 11 август Публикувано: 11 август преди 15 минути , marycap каза: ... на летището в Хелзинки: И в Норвегия на много места се продаваха коледни украси. Явно ги предлагат целогодишно. 8 1
zon Публикувано: 11 август Публикувано: 11 август Преди 1 час, chandni каза: И в Норвегия на много места се продаваха коледни украси. Явно ги предлагат целогодишно. И в Квебек е винаги Коледа 🎄 18 3
zon Публикувано: 11 август Публикувано: 11 август В Монс 🇧🇪 съм на лов за слонове 🐘 :)) Любимият ми слон 🐈 💜 В крак с темата ;)) розовият слон от Меле, почти съседът ми 😅 Слоновете са общо 32 по данни на Visit Mons, но два бяхя избягали и не можал да ги намеря 😅 37 2
Argentique Публикувано: 11 август Публикувано: 11 август Гданск В този град да се ходи в слънчево време, че са много по-вкусни редиците с къщурки тип джинджифилови бисквитки. Кехлибареният олтар в една църква Вчера следобед беше мрачно, затова ще кача само този крокодил, че да надхвърля десетте броя снимки със сигурност 🙃 И една сладоледаджийница Дойдохме с дрехи за горещо време, което нещо не се случи, особено тук. Но пък се радваме на двайсетградусово ветровито лято. Аз имах нужда. Вторият Сопот в живота ми Мечокът от една загадка от "Познай коя е тази снимка" Балтийски плаж с обичайния микс от хора - кой с бански, кой с яке. 😂 Водата е студена водораслена супа под 20 градуса Но пък има много чудесни поддържани вили от началото на миналия век. Много им се зарадвах! И цветя, цветя навсякъде. 😍 38 8
zon Публикувано: 11 август Публикувано: 11 август Преди 1 час, Argentique каза: Вчера следобед беше мрачно, затова ще кача само този крокодил, че да надхвърля десетте броя снимки със сигурност 🙃 Супер Аржи! 🤩😘 Както може би по-наблюдателните вече са забелязали 11 ми е любимото чилсло :)) На гарата в Монс съм и си чакам влака с прекачване ;)) 6
ivan69 Публикувано: 11 август Публикувано: 11 август Талин се оказа точно каквото очаквах, сиво, студено, скъпо. Пица или бургер 20+е, бира 8+е, не е моето място, тръпки ме побиват за Хелзинки утре, поне ще е 1 вечер..... 15 3
master_of_germs Публикувано: 11 август Публикувано: 11 август Монте Камича (2564 м н.в.) кръгов маршрут в Апенините с над километър денивелация, жестоки гледки, еделвайси и диви кози... Каньонът Валянара (Скопатуро) - снимачна площадка да десетки филми, но задължителна спирка за почитателите на "спагети уестърни"... Бъд Спенсър и Терънс Хил що народ са изпонатръшкали тук 😉 Кастел дел Монте... ама не юнесковския замък, а едно от най-красивите села на Италия. И залез при Рока Калашо 33 7
zon Публикувано: 12 август Публикувано: 12 август @Lindt не се смей 😅 Положението е сериозно! Наистина два слона липсваха 🙃 Или са избягали или някой ги е откраднал 😂 А не е като да ги търсих сама , родителите ми помагаха :)) и не бяхме единствените луди, които се разхождаха с карта в ръка, да търсят и снимат слонове. Забавно беше, а и отделно баща ми разказваше неприлични вицове за 18+ и майка ми му се връзваше 😆 Накрая компенсирахме липсата на двата слона с две бири с розови слонове Delirium Tremens от пивоварната Huyghe в Меле (живея не толкова далече от нея.) и бонус бира Chimay на площада в Монс. Карта на 'уловените' слонове и на двата липсващи :)) 14
Argentique Публикувано: 12 август Публикувано: 12 август Прага от сутрин до вечер Със страхотна страховска манастирска бира * Дадоха ми седалка до прозорец в самолет, излитащ точно минута след пика на тукашното слънчево затъмнение. Да видим дали ще е точен. 🙂 30 2
Фил Публикувано: 12 август Публикувано: 12 август Преди 1 час, Argentique каза: * Дадоха ми седалка до прозорец в самолет, излитащ точно минута след пика на тукашното слънчево затъмнение. Честито! Нали от правилната страна? 7 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега