Популярно мнение bronco Публикувано: 15 август Популярно мнение Публикувано: 15 август Остров Уолис, част от Уолис и Футуна, френска отвъдморска територия 44 2 2 10
Otnesen Публикувано: 16 август Публикувано: 16 август Парка около двореца Лаженки Варшава. Уцелихме концерт на Шопен в парка. Имам чувството , че половината население на Варшава е тук в момента. От вчера центъра Коперник. Интересно място за деца и възрастни. 39
zon Публикувано: 16 август Публикувано: 16 август преди 2 часа, Otnesen каза: Парка около двореца Лаженки Варшава. Уцелихме концерт на Шопен в парка. Имам чувството , че половината население на Варшава е тук в момента. Лятото имат редовно безплатни концерти на Шопен в парка :)) 3
muchachote Публикувано: 16 август Публикувано: 16 август В последния ден от краткия ми уикенд в Румъния, се изстрелях към солна мина Slănic (по-известна като Униря), най- голямата не само в Румъния, но и в цяла Европа, а на връщане в București, се отбих до mănăstirea Snagov, разположен на малко островче, където предполагаемо е погребан граф Влад Цепеш, по- известен като Дракула. 35
Бръмбар Публикувано: 16 август Публикувано: 16 август Фалираки - не точно плаж, но за потапяне в тюркоазени води в самия град с бонус гледка към крепостта и без да се пълниш с пясък преди полет 😀 Андио Керкира, здравей нова работна седмица 39
Популярно мнение zon Публикувано: 16 август Популярно мнение Публикувано: 16 август Bolzano и Saanta Magdalena Seceda & Panoramabalkon UNESCO Mastlè Santa Cristina Balcone Panoramico UNESCO Mastlé Santa Cristina 42 12
ВениК Публикувано: 17 август Публикувано: 17 август Откакто станах и планинар съвсем я закъсах с времето, все не стига. Тази неделя- преход от серията Въздушни ръбове. Мальовица по североизточния ръб или Мальовишки маргаритки както стана кодовото име на този преход. Супер време ни предложи планината. 30 14
muchachote Публикувано: 17 август Публикувано: 17 август преди 2 часа, ВениК каза: Откакто станах и планинар съвсем я закъсах с времето, все не стига. Тази неделя- преход от серията Въздушни ръбове. Мальовица по североизточния ръб или Мальовишки маргаритки както стана кодовото име на този преход. Супер време ни предложи планината. Това е прекрасно, и все ми е на устата да ви подканя: ПОСТВАЙТЕ ТЕЗИ ПРЕХОДИ В РАЗХОДКИ В ПЛАНИНАТА, за да се популяризира още повече тази тема. 11
ВениК Публикувано: 17 август Публикувано: 17 август Преди 1 час, muchachote каза: Това е прекрасно, и все ми е на устата да ви подканя: ПОСТВАЙТЕ ТЕЗИ ПРЕХОДИ В РАЗХОДКИ В ПЛАНИНАТА, за да се популяризира още повече тази тема. Идея нямах, че има такава тема. Сега ще я открия и ще се поправя 😄
Иван Попов Публикувано: 17 август Публикувано: 17 август Повече от 20 години минаваме по този път – към Кавала и после към морето в Керамоти. Толкова пъти сме спирали, гледали сме тази гледка и сме продължавали нататък, че този маршрут вече е свързан с куп спомени през годините. 🙂 А на първата снимка съм с моите родители – един спомен от онези летни пътувания, които явно остават завинаги. 20 години разлика, същият път, същата Кавала...… само аз съм доста пораснал. 😂 А сега съм отново в Керамоти, наслаждавам се на лятото, морето и на всички онези спомени, които това място събира вече толкова години. Понякога е хубаво просто да се върнеш на познато място и да си припомниш колко много лета са минали оттук и колко хубави спомени имам от мястото. 🙂 40
zon Публикувано: 17 август Публикувано: 17 август Karersee Lago di Carezza 39056 Welschnofen, Autonomous Province of Bolzano – South Tyrol, Italy Почти във Венеция ;)) Тревизо 🫶 37 2
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 18 август Популярно мнение Публикувано: 18 август Рио де Жанейро. Латинска Америка досега не ме е разочаровала. Най-доброто от Рио оставяме за утре. 47 5
Нелчо Публикувано: 18 август Публикувано: 18 август На 17.08.2026 г. в 16:58, Иван Попов каза: Повече от 20 години минаваме по този път – към Кавала и после към морето в Керамоти. Толкова пъти сме спирали, гледали сме тази гледка и сме продължавали нататък, че този маршрут вече е свързан с куп спомени през годините. 🙂 А на първата снимка съм с моите родители – един спомен от онези летни пътувания, които явно остават завинаги. 20 години разлика, същият път, същата Кавала...… само аз съм доста пораснал. 😂 А сега съм отново в Керамоти, наслаждавам се на лятото, морето и на всички онези спомени, които това място събира вече толкова години. Понякога е хубаво просто да се върнеш на познато място и да си припомниш колко много лета са минали оттук и колко хубави спомени имам от мястото. 🙂 И освен теб и оградата се е променила.🙂 2
Asya Assenova Публикувано: 18 август Публикувано: 18 август Продължавам да се любувам на Рио. Латинска Америка определено ми е любима. 47
Моника Публикувано: 18 август Публикувано: 18 август На 17.08.2026 г. в 0:08, zon каза: Bolzano и Saanta Magdalena Seceda & Panoramabalkon UNESCO Mastlè Santa Cristina Balcone Panoramico UNESCO Mastlé Santa Cristina Очите ми останаха във втората снимка 😍 Веднага си добавих Санта Магдалена в списъка с желани дестинации. 5 1
zon Публикувано: 19 август Публикувано: 19 август преди 12 часа, Моника каза: Очите ми останаха във втората снимка 😍 Веднага си добавих Санта Магдалена в списъка с желани дестинации. Много е красиво, като море от зелени ливади е, а и времето беше слънчево :)) Стискам палци да имаш слънце ☀️ 2 1
Asya Assenova Публикувано: 19 август Публикувано: 19 август Игуасу в частта на Бразилия. Прекрасно е! 40 5
Иван Попов Публикувано: 19 август Публикувано: 19 август След Кавала и Керамоти, днес продължавам малко по-нататък – към Тасос. 🇬🇷 Още едно място, още малко море и още един хубав летен ден в Гърция. А пътуването с ферибота до острова си е част от удоволствието – море, гледки, малко вятър и разбира се, нещо сладко по пътя към крайната цел. Просто още един хубав ден, на който да се насладя и да добавя към летните спомени. 38
ven62 Публикувано: 19 август Публикувано: 19 август На 17.08.2026 г. в 13:05, muchachote каза: Това е прекрасно, и все ми е на устата да ви подканя: ПОСТВАЙТЕ ТЕЗИ ПРЕХОДИ В РАЗХОДКИ В ПЛАНИНАТА, за да се популяризира още повече тази тема. На това разходка ли му викаш. 14
Популярно мнение liliya Публикувано: 20 август Популярно мнение Публикувано: 20 август Днес - 2 ден в Лима, Перу и се наслаждавам на прекрасна храна, време, напитки и разходки. Определено Лима ми хареса, с изключение на района около фавелата. В центъра и в Мирафлорес е чудно. Сутринта за събуждане ни друсна в 5,30 ч още в леглата и слава на бога, че беше кратко . Усети се доста силно - все пак си беше 4,9 по Рихтер и епицентърът е бил на едва 35 км от Лима, в океана. П.С. Толкова очукани коли не сте виждали. Здравите се броят на пръстите на едната ръка 🙂 Чиримоя - плод , който е типичен за Перу с вкус - нещо между круша, ананас , манго и ананас. Много е вкусен, но семките му са отровни и трябва внимателно да се премахнат. 43 8
zon Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август преди 14 часа, ven62 каза: На 17.08.2026 г. в 12:05, muchachote каза: Това е прекрасно, и все ми е на устата да ви подканя: ПОСТВАЙТЕ ТЕЗИ ПРЕХОДИ В РАЗХОДКИ В ПЛАНИНАТА, за да се популяризира още повече тази тема. На това разходка ли му викаш. @ven62 аз също виждам пропуск в заглавието на темата 😅 Трябва да е "Лежерни разходки в планината" ;)) 1 1 4
Asya Assenova Публикувано: 20 август Публикувано: 20 август Национален парк Игуасу в аржентинската част. Абсолютен разкош. Първо посетихме мястото, където се срещат границите на Бразилия, Аржентина и Парагвай и след това влязохме в парк Игуасу. 37 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега