stanimir Публикувано: 30 юли, 2025 Публикувано: 30 юли, 2025 С наблюдатели от ЕС инспектирахме днес границата с Южна Осетия.Подкрепих се с вафла "Хипер", за да има Галин пари за нови ц*ц* на Галена.Оказаха са популярни и тук ... вафлите. 26
домосед Публикувано: 30 юли, 2025 Публикувано: 30 юли, 2025 преди 21 минути , stanimir каза: за да има Галин пари за нови ц*ц* на Галена Само аз ли не разбирам за какво се говори тук? Кои са тия и какво правят в Осетия? 2 6
stanimir Публикувано: 30 юли, 2025 Публикувано: 30 юли, 2025 1 hour ago, домосед said: Само аз ли не разбирам за какво се говори тук? Кои са тия и какво правят в Осетия? Едва ли ще дойдат в Осетия , по-скоро на Малдиви или Сейшели 🙂 Семейството на Галин притежава великотърновската фабрика производител на въпросните вафли , а Галена е половинката му. "Престиж" - ядеш сега или гориш ! Продават се в грузинските вериги супермаркети. 5
Гост Публикувано: 30 юли, 2025 Публикувано: 30 юли, 2025 преди 13 минути , stanimir каза: Едва ли ще дойдат в Осетия , по-скоро на Малдиви или Сейшели 🙂 Семейството на Галин притежава великотърновската фабрика производител на въпросните вафли , а Галена е половинката му. "Престиж" - ядеш сега или гориш ! Продават се в грузинските вериги супермаркети. На ЕС много му ограничен изглежса бюджета с тия стари джипки ... или пък някой по веригата е гепил сума. Ама надали, това все пак са европейци - еталон за право и ред, няма как да се краде при тях ... Иначе браво на Галин и на Галена, че произвеждат и продават нещо на чужди пазари.
stanimir Публикувано: 30 юли, 2025 Публикувано: 30 юли, 2025 За такива пътища са идеални , гледах един арабин как се мъчеше с лъскав Jeep "Renegade" и след няколко нещастни опита да преодолее дупките направо обърна да се връща.А иначе вярно се помотаха на границата около 20 минути , после отпрашиха и ги засякох след около километър и половина на продължителен обяд в близкия ресторант. Шофьорчетата чакаха чинно отвън.Мило ми стана къде отиват парите на европейските данъкоплатци 🙂 5
Популярно мнение Argentique Публикувано: 30 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 30 юли, 2025 На @Argentique й се е приходило в Грац от миналата година, хем една снимка не беше видяла от там. А после си накупи ваучери, които само й замърсяват пощата, неползвани. И имало причина да й се ходи, защото Грац се оказа звездата за нея на това кратко пътуване. Смейте се вий. 😀 В Грац има едно Юнеско от две части. И двете - хубави. Едното - замъкът Егенберг, строен на базата на разни астрономически влияния и други дуални принципи. По случайност с 400-годишен юбилей тази година и великолепна интерактивна изложба по случая с донесени артефакти от различни страни. Каляската от Чески Крумлов Холандски художници Залата със съзвездия и планети Изложбата е до 2.11. Зад баира, съвсем близо, се намира селото на Арнолд Шварценегер - Thal с къща-музей, но пропуснах. 🙂 За замъка и ваучерите ще пиша някога в съответните теми. Центърът на Грац - и той бонбон. Тълпи няма, туристи и да има, са местни и италианци, от по-тихите. 400+ стъпала до баира с останки от поредната крепост, има някакви фуникуляри, но кой да се занимава. Катедрала с бонус органна репетиция До нея - мавзолей на Фердинанд II, вход свободен Двойна спираловидна стълба в един замък наблизо Жилищна сграда, арх. Заха Хадид Симпатични сгради и улици Приятни заведения, където няма да се изплашиш от сметката Местно вино и сандвич с хайвер, не от есетра, но приличен 😃 Планинска река с вит мост със заведение И пак шантав кунстхаус Ако ходите до Грац от Виена с обществен транспорт, непременно изберете влака - трасето се вие с невъобразими осморки, а зад прозореца ви чакат меки зелени планини с кравички. Утре пак ще си го причиня, че ми приключва уволнението следобед. 😀 47 1 9
Популярно мнение cck Публикувано: 30 юли, 2025 Популярно мнение Публикувано: 30 юли, 2025 Гледката от прозореца (Предградията на Виена): А днес Комарно, Словакия: 54
Дани Магелани Публикувано: 31 юли, 2025 Публикувано: 31 юли, 2025 преди 12 часа, stanimir каза: Едва ли ще дойдат в Осетия , по-скоро на Малдиви или Сейшели 🙂 Семейството на Галин притежава великотърновската фабрика производител на въпросните вафли , а Галена е половинката му. "Престиж" - ядеш сега или гориш ! Продават се в грузинските вериги супермаркети. А сега му обясни и коя е Галена, че като космополит едва ли я е чувал! 4
Роми Публикувано: 1 август, 2025 Публикувано: 1 август, 2025 След месец на работа и командировки, най-накрая на морето. За начало на отпуска -любимия Ниси бийч. Вече имам и 3 любимки тук, които твърдо ни показаха, че сме длъжни да подпомогнем изхранването им. 16 6
Дани Магелани Публикувано: 1 август, 2025 Публикувано: 1 август, 2025 На нашето море. С кафе, сангрия, вкусни домати , бг пъпеши. Гледка от терасата. Заведения с гледка. И плаж! Хем диво, хем с хубави заведения! Какво повече да искаш! 36
Популярно мнение zon Публикувано: 1 август, 2025 Популярно мнение Публикувано: 1 август, 2025 Port Campbell National Park 38 13
12000 Публикувано: 1 август, 2025 Публикувано: 1 август, 2025 (редактирано) Надявам се, няма да е проблем, че не е “съм в момента там”, а бях педи 2 месеца, но все не се осмелявах да постна ☺️… Армения 🇦🇲 Редактирано 1 август, 2025 от 12000 43 1
Роми Публикувано: 2 август, 2025 Публикувано: 2 август, 2025 преди 9 часа, 12000 каза: Надявам се, няма да е проблем, че не е “съм в момента там”, а бях педи 2 месеца, но все не се осмелявах да постна ☺️… Армения 🇦🇲 Не мисля, че е проблем, но все пак 2 месеца са твърде дълго време и много от хората тук дори са позабравили къде точно са били тогава. Снимките са ти добри и явно ти е харесало. Защо не започнеш нова тема или да напишеш пътепис. Ще е полезно. Аз например не мога да пиша систематично и затова го правя рядко. Иначе в тази тема обикновено се поставят снимки до седмица след края на пътуването. 5
Популярно мнение zon Публикувано: 2 август, 2025 Популярно мнение Публикувано: 2 август, 2025 Melbourne 46 4
Hakkâri Spor Публикувано: 2 август, 2025 Публикувано: 2 август, 2025 На 31.07.2025 г. в 20:55, Тони каза: Guatemala city Хубави снимки 😉 Като цяло хареса ли ти Гватемала? Бедно ли е извън центъра на столицата?
Тони Публикувано: 2 август, 2025 Публикувано: 2 август, 2025 преди 17 минути , Hakkâri Spor каза: Хубави снимки 😉 Като цяло хареса ли ти Гватемала? Бедно ли е извън центъра на столицата? Ние бяхме в зона 4, която си е доста модерна , както и зона 10. Като цяло в центъра си има доста просяци, но не е безкрайно лошо. Ние бяхме в Гватемала сити само за 1 и половина дни само, че исках да разгледам града, повечето хора обикновено го пропускат. Вече сме във Флорес. 10
Jenbel Публикувано: 2 август, 2025 Публикувано: 2 август, 2025 На 1.08.2025 г. в 16:47, zon каза: Port Campbell National Park @zon поздравления за страхотните снимки! Имаш ли тема за това пътуване или ако споделяш другаде? Аз се интересувам от подробности. 2
Тони Публикувано: 2 август, 2025 Публикувано: 2 август, 2025 @zon чудни снимки от любимият ми град. Жалко, че сме на път и няма как да те поканя на кафе и разходка.😁 1
Гост Публикувано: 2 август, 2025 Публикувано: 2 август, 2025 Ходих до магазина и този прелетя над мен. Не е кой знае какво - от Варна иде …
домосед Публикувано: 2 август, 2025 Публикувано: 2 август, 2025 Имам сериозен проблем с директора на водопада Монтморенси! Не стига, че сложил входна такса, не стига, че дал намаление само на жителите в провинция Квебек, ами ... пропуснал да обясни на добросърдечните доверчиви домоседи, дошли с градския рейс (800-тицата), това което очевидно на всеки жител на град Квебек е пределно ясно: че вратата с билетната каса е врата в полето. Достатъчно е да се заобиколи половин паркинг, за да се влезе свободно. После - по-лошо. В рамките на парка прокарал въжена линия с две гондоли. Една - нанагоре и една - нанадлолу. И двете - с прозорец само към гледката. И тук въвел билети. Еднопосочният билет е незначително по-евтин от двупосочния. Това, което е пропуснал да обясни е, че за нанадолу и да си купиш билет, няма да ти го проверят, защото никой освен @домосед не ползва тази опция в менюто. Равностметка: 30 канадски долара пропуснато спестяване (с ДДС) 23 16
Hakkâri Spor Публикувано: 3 август, 2025 Публикувано: 3 август, 2025 Северна Никозия (Lefkoşa - ККТС) 33
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега