Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

Баси и в Малта ли взеха да строят нависоко ? ;)

Строителството ми се вижда безумно по-зле дори от нашенското.

Наистина има някакъв елемент на презастрояване, снощи точно това си говорехме и ние...

Връзка към коментар
Георги Матеев

Това презастрояване явно се е случило доста бързо през последните няколко години. Когато последно бях в Малта през 2009 г. нямаше кажи-речи нито една висока сграда. Жалко.

Връзка към коментар

Когато аз бях в Малта(2009 мисля) кулата,която се вижда на сниката, беше най-високата сграда там.Между другото, на 22-рият етаж на кулата има хубав бар с невероятна панорамна гледка.Така се и казва 22 floor.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Отново в София след десетина дни из Пилио, Гърция. Тоя път надминах себе си и освен че бях забравила билетите, се оказа че съм взела фотоапарата  с извадена карта памет. И тъй като из селата нямаше магазин, където да продават подобни аксесоари, няма и снимки :-) Имам някоя и друга направена с телефон, ама не са за показване :) .

Редактирано от Бръмбар
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Отново в София след десетина дни из Пилио, Гърция. Тоя път надминах себе си и освен че бях забравила билетите, се оказа че съм взела фотоапарата  с извадена карта памет. И тъй като из селата нямаше магазин, където да продават подобни аксесоари, няма и снимки :-) Имам някоя и друга направена с телефон, ама не са за показване :) .

На мен ми се е случвало от много снимки нищо да не видя  ;)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

..Ако има някой в Дъблин - да тича бързо за 100 долара :)

http://www.youtube.com/watch?v=3QCHcuOLRC8

Ако сте, или познавате някого, който ще е, на тези места, тогава:

22px-Flag_of_Mauritius.svg.png Мавриций 14 Юли 2014  

22px-Flag_of_Panama.svg.png 25px-Flag_of_Ciudad_de_Panam%C3%A1.png Панама 21 Юли 2014  

22px-Flag_of_Bolivia_%28state%29.svg.png Боливия 28 Юли 2014

22px-Flag_of_Colombia.svg.png Колумбия 4 Август 2014

22px-Flag_of_Chile.svg.png 25px-Flag_of_Rapa_Nui%2C_Chile.svg.png Великденски остров 11 Август 2014

22px-Flag_of_Argentina.svg.png Ушуая 18 Август 2014

казвайте, да организираме инструкциите по-бързо :)

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

..Ако има някой в Дъблин - да тича бързо за 100 долара :)

http://www.youtube.com/watch?v=3QCHcuOLRC8

Ако сте, или познавате някого, който ще е, на тези места, тогава:

22px-Flag_of_Mauritius.svg.png Мавриций 14 Юли 2014  

22px-Flag_of_Panama.svg.png 25px-Flag_of_Ciudad_de_Panam%C3%A1.png Панама 21 Юли 2014  

22px-Flag_of_Bolivia_%28state%29.svg.png Боливия 28 Юли 2014

22px-Flag_of_Colombia.svg.png Колумбия 4 Август 2014

22px-Flag_of_Chile.svg.png 25px-Flag_of_Rapa_Nui%2C_Chile.svg.png Великденски остров 11 Август 2014

22px-Flag_of_Argentina.svg.png Ушуая 18 Август 2014

казвайте, да организираме инструкциите по-бързо :)

Как не! За 100 долара как няма да тръгна да обикалям света!

:)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За "ПО" $100 :P

Иначе сериозно, ако видите позната дестинация.. всеки понеделник излизат клиповете от предаването, заедно с инструкциите :)

Редактирано от macf1an
Връзка към коментар

Аз пък, съм в Харманли за малко. Чисто, китно, спокойно и красиво. Тук всички или са родА, или са добри приятели. В събота ходят на пазар в Одрин и да хапнат по някой друг " тава джигер", макар че, Генчо Стоев вика: " Харманли няма нужда да пътува, защото светът минава през него."/ заради местоположението му/.

Църквата.

Църковния двор.

Езерце с лилии.

Обичам щъркели и винаги ги снимам.

Красива къща. /а там има много такива/

Ресторантче до реката.

Пак там, до реката.

Църковният двор.

Същият двор.

Имаше си и фолклорен фестивал.

" Гърбавият мост", който е останал още от турско време. Построен е през 1585 година от мрамор от турски везир и на него има надпис:

" Светът е мост, по който минава и падишахът, и сиромахът". колко вярно!

Мост над река Харманлийска.

За пръв път виждам, до детския басейн мънички столчета и мънички шезлонгчета за малките хора. Това и по света не съм го видяла и много му се изкефих.

Всеки път, когато мръдна нанейде из Родината, все се умилявам и се радвам, колко е красива.

И се ядосвам, какви сме лоши и неблагодарни. Всичко си имаме, ама с неистови усилия го рушим и разваляме. Че какво си нямаме - дали история, дали традиции, дали море и планина, дали красиви реки и езера? Дали си нямаме умни и талантливи деца?

Уф, извинете за разкисването :sad:

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 26
Връзка към коментар
Георги Матеев

Днес магеланското знаме показа своето друго АЗ и активно помогна на моята спътничка в борбата със студа в Дубай Мол :lol: Ама как само ги бичат тези климатици, хич не пестят...

post-1175-0-02709800-1405532586_thumb.jpg

Между другото май е време да се помисли за тениски с логото на магеланци :)

• Харесвам 10
Връзка към коментар
Георги Матеев

Този кадър от Бурж Халифа малко ме поозори, но определено си струваше усилията заради спиращата дъха гледка към центъра на Дубай. Снимката е направена от височина 425 метра.

post-1175-0-29758800-1405664710_thumb.jpg

• Харесвам 18
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• ven62
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.