crazyhorse Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари преди 3 часа, Георги Матеев каза: Поздрав и от Фолклендските острови! Интернетът е много лимитиран, ще пусна повече снимки след няколко дни. Не се ли казват Малвински острови?😎
домосед Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари преди 2 часа, Георги Матеев каза: Иначе на никого тук не му пука А дали на никого? Гледай внимателно. Такива надписи се срещат на не един частен дом. По порти на частни ферми съм виждал черно на бяло написано, че аржентинци не се допускат. И са ме питали в прав текст дали случайно не съм. 5 3
zon Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари преди 32 минути , домосед каза: Такива надписи се срещат на не един частен дом. По порти на частни ферми съм виждал черно на бяло написано, че аржентинци не се допускат. И са ме питали в прав текст дали случайно не съм. @Георги Матеев ще им каже, че е българин :))) 1 3
stotan Публикувано: 20 февруари Публикувано: 20 февруари Специално бях взела билети така, че между полетите Маскат- Дубай и Дубай- София да има 23 часа, за да можем да посетим Абу Даби, където не бяхме ходили. Mosque Of The First Sheikh Zayed Bin Sultan Observation Deck at 300 в Etihad Towers Qasr Al Watan Emirates Palace Mandarin Oriental 47
Георги Матеев Публикувано: 20 февруари Публикувано: 20 февруари преди 16 часа, домосед каза: А дали на никого? Гледай внимателно. Такива надписи се срещат на не един частен дом. По порти на частни ферми съм виждал черно на бяло написано, че аржентинци не се допускат. И са ме питали в прав текст дали случайно не съм. Националисти с по-резки убеждения се срещат на много места по света, но в същото време с кеф взимат парите на аржентинците и ги пускат да идват - даже на път за Фолкленд Латам-а веднъж месечно спира за пътници и в Аржентина (Rio Gallegos) - та на официално ниво явно не им пука, стига бизнеса да върви. Типичен саксонски двоен аршин, всъщност. За мен далеч по-интересен и изненадващ е факта, че почти не чувам английски и се говори масово на испански. Засега въобще, ама въобще не оставам с усещане за великобританска територия - нищо общо със Света Елена, например. Fun fact: когато търсех знамето на Фолкленд за фейсбук публикацията си нищо не излезна, но като написах Малвини се появи. Чудно как не са решили да съдят Мета 🙂 12 2 1
Фил Публикувано: 20 февруари Публикувано: 20 февруари преди 3 часа, stotan каза: Observation Deck at 300 в Etihad Towers Има ли открити тераси, или е само през прозорци? 1
stotan Публикувано: 20 февруари Публикувано: 20 февруари Преди 1 час, Фил каза: Има ли открити тераси, или е само през прозорци? Няма открити тераси, но гледките си струват. 1 1
Asya Assenova Публикувано: 20 февруари Публикувано: 20 февруари Меделин, Комуна 13. Графити прикриват белезите от дълбоките рани на това място, а ярките цветове се опитват да притъпят болката от миналото. 38 4
Asya Assenova Публикувано: 21 февруари Публикувано: 21 февруари Картахена. Горещо, пъстро и вкусно. 36 2
Популярно мнение r_nikolov1 Публикувано: 21 февруари Популярно мнение Публикувано: 21 февруари Еднодневна разходка до Милано 🇮🇹. Избягахме за малко от снежната обстановка в София. 😅 45 6
Дънди Публикувано: 21 февруари Публикувано: 21 февруари преди 7 минути , r_nikolov1 каза: Еднодневна разходка до Милано 🇮🇹. Избягахме за малко от снежната обстановка в София. 😅 На нас ни предстои, и ако ми препоръча някой проверени места за хранене, ще съм много благодарна!
r_nikolov1 Публикувано: 21 февруари Публикувано: 21 февруари преди 2 часа, Дънди каза: На нас ни предстои, и ако ми препоръча някой проверени места за хранене, ще съм много благодарна! Закусихме в “Aroma Napoletano” - бутикова сладкарница, предлагащи кроасани с много различни вкусове и размери: Кроасаните, които опитахме, бяха по 4€ с много пълнеж, капучиното: 2€, еспресото: 1.20€. Изключително много ни хареса. 😍 За сравнение, преди няколко дни ядох кроасан с пълнеж от Costa coffee в София за 5.10€. Обядвахме в Assaje: препоръчвам с две ръце! Изключително вкусно, любезно обслужване, посрещнаха ни с комплимент чаша шампанско, след това имахме мини бухтички за десерт и три малки бутилки с различен вкус ликьор - всичкото това като комплимент. Прикачвам снимка и на касовата бележка: 21 1
travelss Публикувано: 21 февруари Публикувано: 21 февруари И кво? В Милано, 5 човека с по пица и питие за 84Е. Като 10Е е бакшиша, вкл. 'ти пикам на цените в тая изпецкана България.
Джимбо Публикувано: 22 февруари Публикувано: 22 февруари За сега в Хавана всичко е наред, освен че има магазини (дори и супермаркети) където само долари вървят. За 1 долар вземаш 2 до 4 бири според "модела" ,но в кръчмите 1 е 4-5 долара. 43 2
Костов Публикувано: 22 февруари Публикувано: 22 февруари Бари. Ден първи от обиколката ни на Пулия. Южна Италия все повече ми харесва 49
Captain45 Публикувано: 22 февруари Публикувано: 22 февруари Вчера прекосих Италия по диагонал от Бриндизи до Чивитавекия и много ми хареса Южна Италия, Пулия. Определено е място за приятно пътуване. 15
домосед Публикувано: 22 февруари Публикувано: 22 февруари На 19.02.2026 г. в 0:48, домосед каза: тия градове в областта Венето, до които стигаш, след като вече си отметнал всички юнески, фестивали, карнавали, маратони и прочие спортни събития. Още два примера по същата тема: Неуспешен пример: Ровиго ИИ: Ама ти наистина ли ще ходиш чак до Ровиго. Там има само две пиаци Аз: Кой те знае колко знаеш. Ще проверя сам. Отивам. Откривам само две пиаци на километър и половина от гарата. Успешен пример: Монселиче Тук атракцията не са пиаците (една е), а алеята на седемте църкви (параклиси са) нагоре по хълма и замъкът. Две средновековни кули, свързани с ренесансово крило. Аристократ колекционер на рицарски оръжия и венециански мебели го е държал до 1960-те, когато го е завещал на държавата. Вечерта стигам в Болоня. Студентският бар на Кен и Нек (китайци са) е мястото. 37 4
Doctor Who Публикувано: 22 февруари Публикувано: 22 февруари Йорк. Градът е бил под владение на викингите и се е наричал Йорвик и традиционно в тази седмица на февруари има събития свързани с това и по улиците има тематично облечени хора от всички възрасти. 44 4
Captain45 Публикувано: 23 февруари Публикувано: 23 февруари В момента съм в Андалусия, минавайки покрай Лорка и слушайки фламенко на път за Гренада. 24 3
Джимбо Публикувано: 23 февруари Публикувано: 23 февруари Тука си пролича спада на туристите, но пък за това бяхме на една ръка разстояние 😊 28
mbuch Публикувано: 23 февруари Публикувано: 23 февруари Последните 4 дни прекарахме в Koh Lanta и околностите.Интересно място-не бих казал, че островът е пощаден от масовият туризъм,но на нас ни допадна доста. Много вкусна и все още евтина храна,добри плажове и невероятни местенца на около час път с лодка. Снимките са от Koh Lanta, Koh Rok, Koh Ngai, Koh Kradan,Emerald cave. Продължаваме към Koh Lipe! 42 3
Radnev Публикувано: 23 февруари Публикувано: 23 февруари Карнавалът в Ксанти - втора година поред. От всичките ми 50 ходения в Гърция това бе вторият път, когато бе облачно и мрачно. Първият път беше на миналогодишния карнавал😄, когато й валя. 46
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега