Популярно мнение Mary Публикувано: 1 март Популярно мнение Публикувано: 1 март Честита Баба Марта от Кейптаун, Южна Африка и очарователната компания на @izida, @Monika_Koko и @Ивайла 42 2 20
Популярно мнение ДиянаВ Публикувано: 1 март Популярно мнение Публикувано: 1 март Румени и засмени 🙂 О, Порто! Изненада ме с аромат на магнолии, и с пролетно настроение на лалета, много слънце за добре дошли, чар, гледки, баири, стълби, етажи … трамваи и метро над земята мостове импровизиран концерт на открито и разбира се реката 🤩 49 2 10
blueriver Публикувано: 1 март Публикувано: 1 март Преди 1 час, ДиянаВ каза: Румени и засмени 🙂 О, Порто! О ,колко ти завиждам ! Много ми се ходи пак. 1
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 1 март Популярно мнение Публикувано: 1 март Betancuria и планините около нея: Минахме набързо и едно вулканче - Calderón Hondo: Salinas de Janubio: И за край на деня - El Lago Verde / Charco de los Clicos: 51 4
ДиянаВ Публикувано: 1 март Публикувано: 1 март Преди 1 час, Брани каза: Харесвам тази публикация. Преди 1 час, blueriver каза: О ,колко ти завиждам ! Много ми се ходи пак. Аз съм човек с влечения към западната посока и явно тя ме вдъхновява 😍 С попътен вятър във вторник би трябвало да напредна със западното си достижение в Европа отвъд континента. Иначе снощи като се настанихме, хазяйката взе да се извинява, че сме случили малко шум, но в близко заведение имало бразилска вечер. Ама как ще я пропуснем, и ние се включихме в бразилските ритми и се получи готино бягство от страничния шум😀 Ех, Бразилия, а дано да я достигна 😉 @neuromancer, поздрави 😃 30 1 1
Дани Магелани Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 23 минути , liliya каза: Честита Баба Марта от Маракеш! Спокойно ли е там, че аз пътувам на 24?
liliya Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 17 минути , Дани Магелани каза: Спокойно ли е там, че аз пътувам на 24? Всичко е наред! Тук по нищо не разбираш какво се случва в близкия изток! 4
stanislavpp Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март На 28.02.2026 г. в 21:28, zon каза: @stanislavpp къде сте и как сте? Успешно и сигурно прибиране. На 28.02.2026 г. в 21:57, Дани Магелани каза: Надявам се, че сте добре и не са объркали вашите планове! Добре сме , на 28 имаше притеснение в шатъла на остров Яс по пътя към хотела , когато на всички пасажери в автобуса се включиха едновременно смс имърджънси алърти…През ранния следобед , когато е имало взривове в небето ние бяхме по водните пързалки и не сме разбрали какво се случва . Плановете прекрояваме в движение , анулирахме вече посещението на Кувейт и ще останем тук засега , от Абу Даби имаме полет на 04 .. Grand Mosque Преместихме се в хотел W на остров Яс , където също не ни пожалиха и ни ъпгрейднаха в WOW 1 bedrooms suite , 130m2, гледащ директно към пистата от Ф1 помислено е и за гледка към пистата, когато си вършите “работата “ 36 2 8 1
Дани Магелани Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 30 минути , stanislavpp каза: Добре сме , на 28 имаше притеснение в шатъла на остров Яс по пътя към хотела , когато на всички пасажери в автобуса се включиха едновременно смс имърджънси алърти…През ранния следобед , когато е имало взривове в небето ние бяхме по водните пързалки и не сме разбрали какво се случва . Плановете прекрояваме в движение , анулирахме вече посещението на Кувейт и ще останем тук засега , от Абу Даби имаме полет на 04 .. Grand Mosque Преместихме се в хотел W на остров Яс , където също не ни пожалиха и ни ъпгрейднаха в WOW 1 bedrooms suite , 130m2, гледащ директно към пистата от Ф1 помислено е и за гледка към пистата, когато си вършите “работата “ Пазете се! Стойте си в хотела! Правителството на ОАЕ поема хотел и храна на всички над 20000 туристи. 5 1
домосед Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март Обядвам със супа от червена леща с моркови и джинджифил в църквата Свети Иоан в Нотинг Хил, Лондон. Джинджифилът помага да узрее решението да не се занимавам повече със старомодни колекции като държави, летища и олимпийски столици, а да се фокусирам върху новата тенденция: гурме приключения в английски църкви. За последната година вече имам: Света Мери Олдемери, Лондон: кафе еспресо; Свети Никола Коул Аби, Лондон: салата с пиле, киноа и авокадо; Свети Тома, Нюкасъл-на-Тайн: чай на граф Грей без мляко. Новата ми детска мечта е да ги докарам до 150 и да заслужа значка. 22 5 1 3 14 2
zon Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 30 минути , домосед каза: Обядвам със супа от червена леща с моркови и джинджифил в църквата Свети Иоан в Нотинг Хил, Лондон. Амен. Пардон. Добър апетит! 😄 Мен ме яд, че пропуснах да отида в The Jane ресторанта, който се намираше в една капела в Антверпен. Вече не е там. Да ти дам идеи https://photos.app.goo.gl/3Vi9Q6JsBNqP2bJW7 суши ресторант в Zwolle https://photos.app.goo.gl/ZQ8Jm1r5snhsC5J68 пивоварна и бар Heilig Hart Brouwerij в Kwatrecht. 5
Иван Попов Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 12 часа, stanislavpp каза: Добре сме , на 28 имаше притеснение в шатъла на остров Яс по пътя към хотела , когато на всички пасажери в автобуса се включиха едновременно смс имърджънси алърти…През ранния следобед , когато е имало взривове в небето ние бяхме по водните пързалки и не сме разбрали какво се случва . Плановете прекрояваме в движение , анулирахме вече посещението на Кувейт и ще останем тук засега , от Абу Даби имаме полет на 04 .. Пазете се! Стойте си в хотела и дано всичко е наред! 2 1 1
stanislavpp Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март Team Lab в Абу Даби е супер куул : района наоколо също е приятен Лувъра е средна работа 42 1 5
crazyhorse Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 8 часа, stanislavpp каза: Team Lab в Абу Даби е супер куул : района наоколо също е приятен Лувъра е средна работа Нека Господ ви пази в тази несигурна обстановка! 1 1
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 2 март Популярно мнение Публикувано: 2 март Денят започна с културна програма - César Manrique Foundation: После се отбихме до океана при Dunas de Famara: В битка с тълпите инфлуенсъри - Las Grietas: В съседство е Montaña Blanca. Тук вече желаещи няма. Всичко на всичко се разминах само с осем човека за два часа ходене: И за вечеря пак дъжд и вятър - https://www.canarianweekly.com/posts/MONDAY-WEATHER-Storm-Regina-to-bring-widespread-heavy-rain-to-the-Canary-Islands 52 6
ДиянаВ Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март По прогноза вчера трябваше да вали леко през целия ден и затова реших да го оставя за уличките, където слънце не е необходимо. За късмет облаците прокапаха чак през нощта. Та облачен, но все така чаровен Порто с емблематичните улици💕 R. de Sant' Ana R. das Flores R. das Aldas - открита на място Гледка от Катедралата И Praça da República с градината му 48 1
Популярно мнение stanimir Публикувано: 3 март Популярно мнение Публикувано: 3 март Mueller Hut , Aoraki c поглед към Mount Cook : 46 13
Популярно мнение Mary Публикувано: 3 март Популярно мнение Публикувано: 3 март В Кейптаун с @izida, @Monika_Koko и @Ивайла 50 1 20
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 3 март Популярно мнение Публикувано: 3 март Днес е ден за мирадори от всякакво естество: И един залез от Аресифе: 50 15
Polina Публикувано: 4 март Публикувано: 4 март След цяла седмица с ураганни ветрове, дъждец и сериозни дъждове, които малко или много ни объркаха идеята за престой в Гран Канария, сме от късметлиите видели де що има водопади по пътя ни и всички цветове около нас са в пъти по-ярки и е още по-красиво! Los Azulejos: 41 8
домосед Публикувано: 4 март Публикувано: 4 март Лондон Отдъхвам си в метрото за летището след тридневен спринтов маратон от срещи с култови фигури и явления на артистичната и свързани сцени Дейвид Бауи - рок изпълнител В депото на музея Виктория&Албърт в Източен Лондон. Отворено е за посещения и е много популярно. Водят си и бебета. Уес Андерсън - кинорежисьор филм: Дарджийлинг ООД филм: Астероид сити филм: Кланът Тененбаум В Музея на дизайна: Елизабет Боуз-Лайън - кралица В заведение, предлагащо алкохол; Сър Ричард Уолъс - колекционер на изкуство и оръжие В наследствения дом, завещан на държавата; Личният Купидон на Караваджо Пак там, в приземието; Група нигерийски модернисти В галерия Тейт Модърн; Група еко-етно-ангажирани съвременни художници Пак там; Продуцентите на Мел Брукс. Комедията, от която те заболява коремът от смях, за неща, с които не е редно да се шегуваш (националност, телосложение, възраст, сексуална ориентация, ...) В театър Гарик; Свети Мартин Пораски В католическа църква (без снек бар!) Бонус: подборка улични и канални сцени, съдържащи култови превозни средства Последният кадър е правен не заради колата, а заради жълтия пъб в дъното 42 5
ven62 Публикувано: 4 март Публикувано: 4 март Преди 1 час, домосед каза: Лондон Отдъхвам си в метрото за летището след тридневен спринтов маратон от срещи с култови фигури и явления на артистичната и свързани сцени Дейвид Бауи - рок изпълнител В депото на музея Виктория&Албърт в Източен Лондон. Отворено е за посещения и е много популярно. Водят си и бебета. Уес Андерсън - кинорежисьор филм: Дарджийлинг ООД филм: Астероид сити филм: Кланът Тененбаум В Музея на дизайна: Елизабет Боуз-Лайън - кралица В заведение, предлагащо алкохол; Сър Ричард Уолъс - колекционер на изкуство и оръжие В наследствения дом, завещан на държавата; Личният Купидон на Караваджо Пак там, в приземието; Група нигерийски модернисти В галерия Тейт Модърн; Група еко-етно-ангажирани съвременни художници Пак там; Продуцентите на Мел Брукс. Комедията, от която те заболява коремът от смях, за неща, с които не е редно да се шегуваш (националност, телосложение, възраст, сексуална ориентация, ...) В театър Гарик; Свети Мартин Пораски В католическа църква (без снек бар!) Бонус: подборка улични и канални сцени, съдържащи култови превозни средства Последният кадър е правен не заради колата, а заради жълтия пъб в дъното Чест и почитания @домосед Мога само да завиждам на любопитството, любознателността и ерудицията ти. А доста от темите ти във форума дори не съм ги чел, а само маркирал. Ще ги чета когато имам необходимото време, за да им се насладя т.е. като се пенсионирам. 13 1 1
zon Публикувано: 4 март Публикувано: 4 март преди 4 часа, домосед каза: В католическа църква (без снек бар!) Това е голям пропуск 😅 @домосед стана гурме-пастор, а @Георги Матеев военен кореспондент. Накъде върви форумът, а и Светът! 2 1 17
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега