Популярно мнение Polina Публикувано: 23 февруари Популярно мнение Публикувано: 23 февруари Размотаваме се из Гран Канария. Вчера и днес температурата е и над 30 градуса. Първите високи температури за годината... Разкошно! 66 1
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 23 февруари Популярно мнение Публикувано: 23 февруари (редактирано) В Ел Салвадор. От една от най-опасните страни в света допреди няколко години днес Ел Салвадор е безопасна държава, в която хората живеят добре. Престъпниците са в затвора, където им е мястото. Безплатно образование, безплатно здравеопазване, хубави нови пътища. Когато не се краде, има пари за всичко. България само може да си мечтае за лидер като Наиб Букеле. Редактирано 23 февруари от Asya Assenova 58 5
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 23 февруари Популярно мнение Публикувано: 23 февруари нейде из Северна Аржентина 49 6
Популярно мнение Captain45 Публикувано: 23 февруари Популярно мнение Публикувано: 23 февруари (редактирано) Херес де ла Фронтера. Крепостта и площада. 26 градуса слънчево. Редактирано 23 февруари от Captain45 Добавяне на текст 52
Популярно мнение Роми Публикувано: 23 февруари Популярно мнение Публикувано: 23 февруари Този път Прага реши да ми се усмихне в зимния сезон. Досега винаги съм улучвала сняг, дъжд или най-малко вятър. А днес просто е прекрасна! Е, снимките са все от близки до хотела места, че все пак съм по работа и няма как да съм волен турист. 59 1
Captain45 Публикувано: 24 февруари Публикувано: 24 февруари На предпоследната отсечка от пътуването на ферибота Ciudad de Valencia с гледки към пристанището на Кадис. 35
Популярно мнение stanislavpp Публикувано: 24 февруари Популярно мнение Публикувано: 24 февруари Пурмамарка и Салинас Грандес 47 4
Популярно мнение Asya Assenova Публикувано: 25 февруари Популярно мнение Публикувано: 25 февруари Панама сити и околности. 50 1 2
Otnesen Публикувано: 25 февруари Публикувано: 25 февруари Плажувам на брега на Северно море... 41 1 2
stanislavpp Публикувано: 25 февруари Публикувано: 25 февруари Буенос Айрес президентският самолет Томахоук стейк в легендарният Дон Хулио 41 3
Популярно мнение Alexander Публикувано: 26 февруари Популярно мнение Публикувано: 26 февруари Южният остров на Нова Зеландия 42 21
stanislavpp Публикувано: 26 февруари Публикувано: 26 февруари луди 24 часа : излитане с АА от Буенос Айрес през лаундж Челси на JFK вероятно най-изисканото уиски докосвало небцето ми 😉, Mortlach 20 през бърз полет JFK-BOS Етихад към … Абу Даби Риц Карлтън гледката от терасата , ъпгрейд до масивен апартамент (86м2) 27 3 6
Популярно мнение jorocontrola Публикувано: 26 февруари Популярно мнение Публикувано: 26 февруари Стигнахме и ний морето - Playa de Papagayo, Lanzarote: После сменяме острова: Като гледам статистиката, тази година не трябва да вали повече на Фуертевентура. Corralejo beach: Този път сме пълен състав: Поздрави: 56 2
Популярно мнение Джимбо Публикувано: 26 февруари Популярно мнение Публикувано: 26 февруари Варадеро 45 6
jorocontrola Публикувано: 27 февруари Публикувано: 27 февруари Другата земя - южният край на Фуертевентура: Толкова вятър май до сега не ме беше брулил. Пясъчната буря се преживява, ама като почне и чакълът да лети, загрубява играта… 43 6
Captain45 Публикувано: 28 февруари Публикувано: 28 февруари Просто случихте на време. В понеделник времето се оправя. И на мен вчера острова ми заприлича на Ирландия, не само заради зелените полета, а заради това че дъждът валеше хоризонтално 🙂 Ще се качвате ли на север? Или продължавате с ферибота към Гран Канария? 4 1
zon Публикувано: 28 февруари Публикувано: 28 февруари На 26.02.2026 г. в 17:17, stanislavpp каза: Абу Даби @stanislavpp къде сте и как сте? Успешно и сигурно прибиране. 9 1
Дани Магелани Публикувано: 28 февруари Публикувано: 28 февруари На 26.02.2026 г. в 18:17, stanislavpp каза: Абу Даби Риц Карлтън гледката от терасата , ъпгрейд до масивен апартамент (86м2) Надявам се, че сте добре и не са объркали вашите планове! 2 1
Anna Kalinovska Публикувано: 28 февруари Публикувано: 28 февруари Berlin in my ❤️ Може би за 151-ви път, но за втори път това хилядолетие и първи път в хостел - А&О, Bln Mitte, и за първи път в Marzahn - започнат през 60-те!, наброяващ понастоящем 270 хил. жители - където берлинската ми приятелка се е преместила от 4 години насам след половин век на пъпа на Берлин.. Garten der Welte Marzahn, 40 ха, функционира от Изложението през 2017 г. като място за прекарване на свободното време в съприкосновение с природата, без интернет, срещу входна такса от 4€, без намаления освен за деца. Също и по време на стачка на обществения транспорт, изключая S-Bahn - вчера , днес и утре 😎 Останалия Берлин си го знаете.. За утре, ако не ме домързи преди летището, съм си оставила проверката има ли я още единствената сграда със следи от престрелките за Берлин от май 1945 година 🤠 И ако трябва да препоръчам хостел тук, то е Ballhaus Berlin, от 1905 г., в Alt Berlin позната като Clärchen Ballhaus. Знаех я от предния път преди 14 години, но не можах да се настаня там, в обстановка от 20-те години на Берлин, понеже искаха предплащане с невъзвръщаема сума, а по сметката продължавам да имам 2,66€ 😀 Ииии, ако сте се затъжили за пролет, не се бавете, отскочете до Берлин! 21 1
Eva eva Публикувано: 1 март Публикувано: 1 март Стобски пирамиди и много водопади 😀😀😀 Сезонът е открит 😀😀😀 42
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега