Прескочи до съдържание

В момента съм...

Препоръчани мнения

randi, ти разцепи с тези снимки, направо трябва да издадеш ексклузивен календар с тези кадри за догодина, евала :) P.S. с какво снимаш ?

Редактирано от edbloom
  • Харесвам 6
Връзка към коментар

randi, невероятни снимки! Бях там преди месец-точно по същите места, разтуптя ми сърцето...

И на мен ми е интересно с какво снимаш, много добре ти се получава....

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Florence

V_3.jpg

Гледам тези уникални снимки, слушайки Адриано Челентано. Наслада. Аз италианска музика не съм слушала, докато преди дни Брани, в една друга тема, не ме провокира с песен на Ricchi e Poveri. Много ми хареса избора ти на позиция за снимките /както и да се казва фотографски/. Браво! 

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Гледам тези уникални снимки, слушайки Адриано Челентано. Наслада. Аз италианска музика не съм слушала, докато преди дни Брани, в една друга тема, не ме провокира с песен на Ricchi e Poveri. Много ми хареса избора ти на позиция за снимките /както и да се казва фотографски/. Браво!

Е как не си слушала италианска музика? :(Бързо да наваксаш!

Поне Андреа Бочели не ти ли е познат?

Италианският е най - музикалният език в света.:)

• Харесвам 5
Връзка към коментар

randi, великолепни снимки! Голямо удоволствие ми достави :) Моите почитания!  

Специален поздрав с "наполетано" привкус :)

Редактирано от iaia_mama
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Е как не си слушала италианска музика? :(Бързо да наваксаш!

Поне Андреа Бочели не ти ли е познат?

Италианският е най - музикалният език в света. :)

Ще се обиждаме ли  :) ? Ама и аз така съм го написала.. Имах предвид, че в миналото не ми беше любима италианската естрада. Всъщност харесвах Matia bazar. 

И пак да кажа, че снимките на randi са страхотни.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Гледам тези уникални снимки, слушайки Адриано Челентано. Наслада. Аз италианска музика не съм слушала, докато преди дни Брани, в една друга тема, не ме провокира с песен на Ricchi e Poveri.

Е, хайде сега - обиждане :) Приех го за чиста монета. :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря на всички!!! Не очаквах снимките да ви харесат толкова и честно казано се радвам изключително много!  :)  И да снимам все още със сапунерката S8000fd.

• Харесвам 18
Връзка към коментар

Тъкмо съм на кръстопът какъв фотоапарат да купя и тази марка въобще я бях зачеркнала. Знаеш ли в какъв размисъл ме хвърли сега...трябва да започна отначало :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

На Терминал 2, чакаме полета за Доха и съответно Ханой. Искрено се надявам, че ще може да се вредим за един тур в катарската столица. Ако не на отиване, поне на връщане.

• Харесвам 11
Връзка към коментар

Тъкмо съм на кръстопът какъв фотоапарат да купя и тази марка въобще я бях зачеркнала. Знаеш ли в какъв размисъл ме хвърли сега...трябва да започна отначало :)

Фотоапарата (освен ако е някаква бракма) няма толкова голямо значение. Марката пък съвсем. По-важно е да знаеш да снимаш.
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• marinela
    • keit74
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.