mililia Публикувано: 8 май, 2014 Сподели Публикувано: 8 май, 2014 Много ми харесва количетвото хора на плажа. Ами, казват че сме извън сезона. Но като цяло туристите са по големите хотели и из басейните там. Срещахме групи докато обикаляхме из острова, но на всички плажове бяхме сами. Там където сме отседнали също сме почти сами и басейна се оказва нещо като персонален само за нас. Починахме добре тук, на спокойствие, без тълпи туристи около нас. Истината е, че бях настроена много песимистично за мястото, но съм очарована и не ми се тръгва от тук. 6 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 9 май, 2014 Сподели Публикувано: 9 май, 2014 На летището в Хания. Температура на въздуха 25градуса, вятър север-североизток... 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 10 май, 2014 Сподели Публикувано: 10 май, 2014 (редактирано) На летището в Рабил.Температурата е 32 градуса и ни чака тежка нощ в Лисабон. Редактирано 10 май, 2014 от mililia 1 Връзка към коментар
Desunny Публикувано: 10 май, 2014 Сподели Публикувано: 10 май, 2014 Днес - кратка разходка в Одрин и вкусен обяд IMG_3971.JPG IMG_3978.JPG Имаше повече българи, отколкото каквито и да било други. Къде са тез кюфтенца? Връзка към коментар
Фил Публикувано: 10 май, 2014 Сподели Публикувано: 10 май, 2014 (редактирано) Айде да се разпиша и аз в нашата "фейсбук" тема от най-западната точка на европейския континент - Cabo da Roca. Редактирано 10 май, 2014 от Фичо 10 Връзка към коментар
Roje Публикувано: 11 май, 2014 Сподели Публикувано: 11 май, 2014 10 дни на море в Анталия.Пълен релакс! 5 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 11 май, 2014 Сподели Публикувано: 11 май, 2014 Кипър падна! Само Дания още се държи. 12 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 11 май, 2014 Сподели Публикувано: 11 май, 2014 Леле, тая Дания костелив орех... 3 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 11 май, 2014 Сподели Публикувано: 11 май, 2014 Привет от слънчева Гърция. Кавала Изглед от балкона в Полихроно. 14 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 12 май, 2014 Сподели Публикувано: 12 май, 2014 Ваканцията свърши. На Малпенса съм и се редя вече 30 минути, за да оставя багажа.Чекирах се онлайн, за да чакам на опашка :-). Току-що отвориха второ гише. Време не остана нито за кафе, нито за бонбони за колегите. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 12 май, 2014 Автор Сподели Публикувано: 12 май, 2014 Ваканцията свърши. На Малпенса съм и се редя вече 30 минути, за да оставя багажа.Чекирах се онлайн, за да чакам на опашка :-). Току-що отвориха второ гише. Време не остана нито за кафе, нито за бонбони за колегите. Айде, честита ти депресия идните дни 3 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 12 май, 2014 Сподели Публикувано: 12 май, 2014 Депресията вече започна. 4 часа закъснение за сега. Айде, честита ти депресия идните дни Връзка към коментар
Костов Публикувано: 12 май, 2014 Сподели Публикувано: 12 май, 2014 Депресията вече започна. 4 часа закъснение за сега. Коя АК? Връзка към коментар
mililia Публикувано: 12 май, 2014 Сподели Публикувано: 12 май, 2014 Bulgaria air На отиване цепиха минутата, но сега стоим и ядем за тяхна сметка. 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 12 май, 2014 Сподели Публикувано: 12 май, 2014 (редактирано) Коя АК?Зaдaвaш отговори И моите стрaнствaния приключвaт - нa Т4 Бaрaхaс, Мaдрид Нa път обрaтно към София след 17 денa обиколки из Европa в дъжд, сняг и 35 грaдусa жеги Редактирано 12 май, 2014 от wilks 7 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 12 май, 2014 Сподели Публикувано: 12 май, 2014 Днес бяхме по различните плажове на полуостров Касандра-Халкидики: Glarokavas Beach. Paliouri Beach. Nea Fokea Beach Водата е поносимо студена и става за бързо къпане или дълго киснене на....краката! 7 Връзка към коментар
гост Публикувано: 12 май, 2014 Сподели Публикувано: 12 май, 2014 Зaдaвaш отговори И моите стрaнствaния приключвaт - нa Т4 Бaрaхaс, Мaдрид Нa път обрaтно към София след 17 денa обиколки из Европa в дъжд, сняг и 35 грaдусa жеги CAM00510.jpg CAM00511.jpg Ако изобщо имам любимо летище, то е Барахас. 3 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 12 май, 2014 Сподели Публикувано: 12 май, 2014 Зaдaвaш отговори И моите стрaнствaния приключвaт - нa Т4 Бaрaхaс, Мaдрид Нa път обрaтно към София след 17 денa обиколки из Европa в дъжд, сняг и 35 грaдусa жеги CAM00510.jpg CAM00511.jpg Как лети времето само... Тези тавани на Барахас не съм ги виждал, как да ги видя, като за последен път съм бил там преди 14 години... Тогава имаше само една сграда - голяма, но една. Връзка към коментар
Childish Публикувано: 12 май, 2014 Сподели Публикувано: 12 май, 2014 Как лети времето само... Тези тавани на Барахас не съм ги виждал, как да ги видя, като за последен път съм бил там преди 14 години... Тогава имаше само една сграда - голяма, но една. Аз бях там вчера и не съм ги видяла. Или не съм обърнала внимание. Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 12 май, 2014 Сподели Публикувано: 12 май, 2014 Аз бях там вчера и не съм ги видяла. Или не съм обърнала внимание. То как да види човек нещо на Барахас, като е концентриран да не си изпусне полета на този красив, но подчинен на архитектурата, а не на пътниците нов терминал.... 3 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 12 май, 2014 Сподели Публикувано: 12 май, 2014 То как да види човек нещо на Барахас, като е концентриран да не си изпусне полета на този красив, но подчинен на архитектурата, а не на пътниците нов терминал.... Ами в интерес на истината, освен в/у прекачването и 15те безплатни минути в интернет, бях "заета" с хондурасеца, който ми беше съсед на презокеанския полет 5 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 14 май, 2014 Сподели Публикувано: 14 май, 2014 (редактирано) В момента съм.....пред лаптопа и ви качвам снимка от преди два часа!А на нея съм в топлото вече Егейско море.Температура на въздуха 27 градуса,на водата ...не я знам,на бирата около 8-10 градуса. П.П.Мятам ръце за поздрав на всички магеланци. Редактирано 14 май, 2014 от krasen_denev 15 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 14 май, 2014 Автор Сподели Публикувано: 14 май, 2014 В момента съм.....пред лаптопа и ви качвам снимка от преди два часа!А на нея съм в топлото вече Егейско море.Температура на въздуха 27 градуса,на водата ...не я знам,на бирата около 8-10 градуса. DSC_0781.JPG П.П.Мятам ръце за поздрав на всички магеланци. Много топла тая бира, бе, цакат те нещо 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 14 май, 2014 Сподели Публикувано: 14 май, 2014 (редактирано) Много топла тая бира, бе, цакат те нещо Тамън ми е!При тези жеги ми е идеална,даже леко реже. П.П.Все пак не знам точно колко е студена,ама шишетата са достатъчно потни.И си мисля,че оптималната температура на бирата е около осем градуса?Дано да не бъркам! Редактирано 14 май, 2014 от krasen_denev Връзка към коментар
Duke Публикувано: 14 май, 2014 Сподели Публикувано: 14 май, 2014 Тамън ми е!При тези жеги ми е идеална,даже леко реже. П.П.Все пак не знам точно колко е студена,ама шишетата са достатъчно потни. Наблягай на Mythos, че другата много блудкава ми идва поне на мен. Приятна почивка и поздрави от нас... 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега