danimarkova Публикувано: 18 юли, 2013 Сподели Публикувано: 18 юли, 2013 Хванали македонец на българската граница - опитвал се да премине нелегално и сега го разпитват: - Како се казуваш? - попитал българският митничар с лош македонски акцент. - Я не се казувам - отговорил македонецът. - Не се ли казуваш, бе?! Бой... След малко: - Како се казуваш? - Я не се казувам. - Не се ли казуваш, бе?! Пак бой... Трети път: - Како се казуваш? - Я не се казувам! Митничарите викнали преводач да го попита как се казва, че явно не разбира от бой. Преводачът: - Како се казуваш? Македонецът: - Я не се казувам. Преводачът: - Еми Яне се казва човекът, к'во го биете... 3 Връзка към коментар
danimarkova Публикувано: 19 юли, 2013 Сподели Публикувано: 19 юли, 2013 Обсъждали в македонския парламент работната седмица и било предложено: събота - почивка неделя -почивка понеделник -почивка от почивката вторник- подготовка за работа сряда- върло ке работим четвъртък - почивка от работата петък - подготовка за почивните дни от опозицията имат въпрос: - Е всяка сряда ли ке работим върло? ... Връзка към коментар
danimarkova Публикувано: 22 юли, 2013 Сподели Публикувано: 22 юли, 2013 Бисерите на колегите микромагеланчета от тази година: "Кравата е голямо животно с четири крака по ъглите." Тръшнах се да спя и ме нападна мисъл. Често ми се случва, всъщност 1 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 24 юли, 2013 Сподели Публикувано: 24 юли, 2013 Колко от вас могат да се пробват на тази рулетка http://www.youtube.com/watch?v=PenROORvLyw 11 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 24 юли, 2013 Автор Сподели Публикувано: 24 юли, 2013 Нали се сещаш колко много ще кажем - Аз! Ще се пробвам! ама стигне ли се до там.... 1 Връзка към коментар
vesi Публикувано: 24 юли, 2013 Сподели Публикувано: 24 юли, 2013 Събрали се хирург, инженер и програмист и започнали да спорят чия професия е най-стара.Хирургът казал:- Моята професия е най-стара - нали Господ е създал жената от реброто на Адам!Инженерът отвърнал:- Да но нали преди да създаде човека, Господ е изградил света от хаоса!Програмистът се облегнал се назад, подсмихнал се и казал:- А кой според вас е създал Хаоса? 2 Връзка към коментар
danimarkova Публикувано: 24 юли, 2013 Сподели Публикувано: 24 юли, 2013 Веднъж група последователи на дарвиновата теория за еволюцията се събрали и решили, че човешкият род вече е достатъчно напреднал и не му трябва Бог. Така че избрали един изтъкнат дарвинианец и го пратили да Му каже, че късат всякакви отношения с Него. Дарвинианецът пристигнал при Бог и още от вратата му заявил: - Господи, решихме, че повече не си ни нужен. Стигнали сме дотам, че можем и сами да правим хора чрез клониране. Науката твори чудеса - затова си събирай парцалите и се махай. Бог изслушал търпеливо речта на дарвинианеца и отвърнал: - Чудесно. Хайде да ми покажеш докъде сте стигнали. Да се състезаваме по правене на хора! Но да го направим по моя начин - така, както създадох някога Адам. Ученият с радост се съгласил и със самочувствие загребал шепа пръст от земята. На което Бог отговорил: - Ааа, не! Ползвай собствена пръст, ако обичаш! 3 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 25 юли, 2013 Автор Сподели Публикувано: 25 юли, 2013 (редактирано) Явно не само ние дискутираме цените на Wizz. Днес попаднах на това в нета: Според цените на самолетните билети на Wizzair е по-евтино да имаш гадже във Венеция отколкото във Варна. Редактирано 25 юли, 2013 от Elena 8 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 25 юли, 2013 Сподели Публикувано: 25 юли, 2013 Явно не само ние дискутираме цените на Wizz. Днес попаднах на това в нета: Според цените на самолетните билети на Wizzair е по-евтино да имаш гадже във Венеция отколкото във Варна. Венеция - не, ма Болоня или Бергамо със сигурност Връзка към коментар
Elena Публикувано: 25 юли, 2013 Автор Сподели Публикувано: 25 юли, 2013 или Прага.... Връзка към коментар
wilks Публикувано: 25 юли, 2013 Сподели Публикувано: 25 юли, 2013 Явно не само ние дискутираме цените на Wizz. Днес попаднах на това в нета: Според цените на самолетните билети на Wizzair е по-евтино да имаш гадже във Венеция отколкото във Варна. А имаше времена, когато беше по-евтино да имаш гадже във Варна, отколкото в Пловдив (от София имам предвид) Връзка към коментар
Duke Публикувано: 25 юли, 2013 Сподели Публикувано: 25 юли, 2013 А имаше времена, когато беше по-евтино да имаш гадже във Варна, отколкото в Пловдив (от София имам предвид) Честно да ти призная никога не ми е било евтино да имам гадже откъдето и да е било... 7 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 25 юли, 2013 Сподели Публикувано: 25 юли, 2013 Честно да ти призная никога не ми е било евтино да имам гадже откъдето и да е било... Ставаше въпрос за пътните разходи и самолетните билети. Иначе от скромния ми опит, точно варненските "моделчета" винаги са ми били в най-горната част на разходната таблица. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 25 юли, 2013 Сподели Публикувано: 25 юли, 2013 айде малко езикова подготовка за чужбина https://www.youtube.com/watch?v=2EQ9hjTHNJM 4 Връзка към коментар
danimarkova Публикувано: 25 юли, 2013 Сподели Публикувано: 25 юли, 2013 Честно да ти призная никога не ми е било евтино да имам гадже откъдето и да е било... По този повод тия дни ми попадна това от фейса - Ако финансовата криза продължи, жените ще започнат да се женят по любов.. 3 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 26 юли, 2013 Сподели Публикувано: 26 юли, 2013 Ставаше въпрос за пътните разходи и самолетните билети. Иначе от скромния ми опит, точно варненските "моделчета" винаги са ми били в най-горната част на разходната таблица. А, не знам, откакто се ожених нямам подобни терзания... Връзка към коментар
Polina Публикувано: 26 юли, 2013 Сподели Публикувано: 26 юли, 2013 Фичо подхвана езиковата подготовка за чужбина и се сетих за това.. http://www.youtube.com/watch?v=hMw-BXaeMpw цяла поредица си е, така че на който му се учи сръбски или пък английски ще му е от полза . 1 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 26 юли, 2013 Сподели Публикувано: 26 юли, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vWUguAkIHBU Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 26 юли, 2013 Сподели Публикувано: 26 юли, 2013 В един Винпром починал дегустатора, обявили конкурс за нов. Идва един пияница и му дават да пробва една ракия, отговаря: - Дъбова бъчва, две години, подсилена с холандски спирт, на пазара е с етикет "Отлежала девет години"... - Правилно. Секретарката му дава втора чаша. - Вино, пластмасов бидон, никакво грозде. Шефът намигва на секретарката, тя му дава чаша с нейна урина... - Блондинка, на 26 години, трети месец бременна. Ако не ме вземете на работа, ще кажа от кого е детето.. 1 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 26 юли, 2013 Сподели Публикувано: 26 юли, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=I0m8C1tAZOE 1 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 26 юли, 2013 Сподели Публикувано: 26 юли, 2013 Семеен скандал. Жената крещи на съпруга си: - Трябва да съм била сляпа и глуха когато съм се омьжила за теб. - Ето скъпа виждаш ли от колко много болести съм те избавил... 2 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 26 юли, 2013 Сподели Публикувано: 26 юли, 2013 Говорят си няколко ловци: - Приятели, ще ви заведа някой път на едно страхотно място, страхотни тигри можем да убием. Ама ще се наложи да чакаме един час и петнайсет минути... - В засада ли ще чакаме? - Абе не, имат там някакви акробати преди антракта. 1 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 26 юли, 2013 Сподели Публикувано: 26 юли, 2013 Култов, как не съм ви го споделила по-рано: Червената шапчица си върви из гората и "БУМ", нещо я ударило и тя припаднала. Събужда се и вижда бележка "Червена шапчице, вече ни си девствена. Подпис: Вълка" На другия ден пак същото: "БУМ" и припаднала. Събужда се и нова бележка "Червена шапчице вече си к*рва. Подпис: Али Баба и 40-те разбойника" На третия ден пак: "БУМ"! Този път бележката гласяла "Червена шапчице отново си девствена. Подпис: Храбрия шивач" 2 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 26 юли, 2013 Сподели Публикувано: 26 юли, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=aE806kcaQ7A Няма такъв смях! Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 26 юли, 2013 Сподели Публикувано: 26 юли, 2013 goldeneyеful ми напомни един виц от тази седмица за една друга червена шапчица Мъж пита приятелката си:- Ти с колко мъже си била преди мен?- С 3-ма... Не извинявай, с 12 .... сетих се за още един случай... 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения