bori Публикувано: 4 юли, 2014 Публикувано: 4 юли, 2014 Що е маркетинг?1. Виждате красиво момиче на купон. Отивате при нея и казвате: “В леглото аз съм шампион.” Това е пряк маркетинг.2. Вие сте на купон с приятели. Един от тях отива при момичето и казва: “В леглото той е шампион.” Това е реклама.3. На купон вие отивате при красиво момиче и вземате от нея номера на телефона ѝ. На другия ден ѝ се обаждате и казвате: “В леглото аз съм шампион.” Това е телефонен маркетинг.4. Вие сте на купон. Оправяте си вратовръзката, отивате при нея, подавате ѝ чаша с някакво питие, а после казвате: „Между другото аз съм шампион в леглото.” Това е пиар.5. Вие виждате красиво момиче на купон. Тя се приближава до вас и казва: “Чувала съм, че в леглото си шампион.” Това е известна запазена марка.... 6. Докато отиваш на купон, си даваш сметката, че има и по-ефективен начин. За това се качваш на един покрив и започваш да крещиш с цяло гърло:- МОМИИИИЧЕТАААА, АЗ СЪМ ШАМПИОН В ЛЕГЛОТООООО!Това е спам. 2
Георги Публикувано: 4 юли, 2014 Публикувано: 4 юли, 2014 Малко авиационен хумор от oatmeal: http://theoatmeal.com/comics/airplane_heard http://theoatmeal.com/comics/airplane_layout http://theoatmeal.com/comics/airplane 5
iMari Публикувано: 5 юли, 2014 Публикувано: 5 юли, 2014 Малко авиационен хумор от oatmeal: http://theoatmeal.com/comics/airplane_heard http://theoatmeal.com/comics/airplane_layout http://theoatmeal.com/comics/airplane Много се смях! Най ми хареса"Най- плашещите думи чувани на самолет".Сериозно ли пилот може да каже това!? 1
captain_oveur Публикувано: 5 юли, 2014 Публикувано: 5 юли, 2014 Много се смях! Най ми хареса"Най- плашещите думи чувани на самолет".Сериозно ли пилот може да каже това!? За колесника ли? Самата истина. Всъщност този въпрос сме го обсъждали и тук (или в Блога), даже имаше идеи за монтиране на камери при колесниците, и други подобни. Истината е, че ниското прелитане за извършване на оглед с далекоглед от земята, е стандартна процедура.
iMari Публикувано: 5 юли, 2014 Публикувано: 5 юли, 2014 За някой,който не е навътре в нещата звучи доста страшничко.Вече май не ми е толкова смешно.
captain_oveur Публикувано: 5 юли, 2014 Публикувано: 5 юли, 2014 За някой,който не е навътре в нещата звучи доста страшничко.Вече май не ми е толкова смешно. Ми той човекът е писал: „Най-плашещите думи“ - сега разбра ли защо, ааа? Ето я темата от тук, ако те интересува. Говори Основателят: http://magelanci.com/topic/1106-твърдо-приземяване-на-фиумичино/?p=18115 А както знаем, когато Основателят говори, дори спам-ботовете мълчат 2
Георги Публикувано: 5 юли, 2014 Публикувано: 5 юли, 2014 Между другото според мен една от най-класическите реплики казани от пилоти е следната: Ladies and gentlemen, this is your captain speaking. We have a small problem. All four engines have stopped. We are doing our damnedest to get them going again. I trust you are not in too much distress. Превод: Дами и господа, говори вашият капитан. Имаме малък проблем. Всичките ни четири двигателя спряха. Правим всичко по дяволските ни сили да ги стартираме отново. Вярвам, че не сте уплашени. Това е 747 на British Airways, който минава през вулканичен облак и му спират всичките двигатели. След като излиза от облака двигателите си тръгват и самолета каца успешно. Тоя инцидент е една от причините толкова сериозно да се блокира небето, когато изригна вулкана с онова име
akair Публикувано: 5 юли, 2014 Публикувано: 5 юли, 2014 Между другото според мен една от най-класическите реплики казани от пилоти е следната: Превод: Дами и господа, говори вашият капитан. Имаме малък проблем. Всичките ни четири двигателя спряха. Правим всичко по дяволските ни сили да ги стартираме отново. Вярвам, че не сте уплашени. Това е 747 на British Airways, който минава през вулканичен облак и му спират всичките двигатели. След като излиза от облака двигателите си тръгват и самолета каца успешно. Тоя инцидент е една от причините толкова сериозно да се блокира небето, когато изригна вулкана с онова име Това да не е онзи случай над остров Ява, когато кацат успешно на близко летище, стъклата са така жестоко надрани от острите парченца скали, че в началото пилотите ги смятат за обледенени и се опитват да ги почистят? И случаят се разплита след пращане на 1 от двигателите в централата на RR, където го разглобяват на съставните му части и установяват причините?
Георги Публикувано: 7 юли, 2014 Публикувано: 7 юли, 2014 Това да не е онзи случай над остров Ява, когато кацат успешно на близко летище, стъклата са така жестоко надрани от острите парченца скали, че в началото пилотите ги смятат за обледенени и се опитват да ги почистят? И случаят се разплита след пращане на 1 от двигателите в централата на RR, където го разглобяват на съставните му части и установяват причините? Точно това е случая, въпреки че за надраните прозорци ми убягва на момента
bori Публикувано: 7 юли, 2014 Публикувано: 7 юли, 2014 Стадии на брадата:1) секси;2) седмица пиянство;3) морски капитан;4) военнопленник;5) клошар;6) вълшебник. 8
bori Публикувано: 8 юли, 2014 Публикувано: 8 юли, 2014 За разлика от жените, за огромна част от мъжете, грозна дебела жена в Порше си остава грозна дебела жена. 6
Фил Публикувано: 8 юли, 2014 Публикувано: 8 юли, 2014 (редактирано) Редактирано 8 юли, 2014 от Фичо 1
naTpuoT Публикувано: 8 юли, 2014 Публикувано: 8 юли, 2014 -Хей, защо плачеш? -...всички ми казват, че съм дебела. -Глупости, не ги слушай! Вземи два стола и седни при нас. 4
Еmilia Публикувано: 9 юли, 2014 Автор Публикувано: 9 юли, 2014 Най-доходните професии в момента:1. Стъклар в София2. Психотерапевт в Бразилия 9
ECC Публикувано: 9 юли, 2014 Публикувано: 9 юли, 2014 За съжаление-истински случай: Мой познат има момче завършило трети клас.Показва му портрет на Захари Стоянов и го кара да прочете името. -Захар и Стоянов.
naTpuoT Публикувано: 9 юли, 2014 Публикувано: 9 юли, 2014 -Ниво на английски език? -Отлично. -Знаете ли какво означава думата allow? -Разбира се! -А можете ли да я включите в изречение? -Allow, кой е на телефона? 4
bori Публикувано: 9 юли, 2014 Публикувано: 9 юли, 2014 ЦСКА изпрати съжалително писмо до Бразилия "Знаем какво е" 2
Фил Публикувано: 9 юли, 2014 Публикувано: 9 юли, 2014 ЦСКА изпрати съжалително писмо до Бразилия "Знаем какво е" От Бразилия отговорили: "Вече не сте сами!" 4
Duke Публикувано: 9 юли, 2014 Публикувано: 9 юли, 2014 От Бразилия отговорили: "Вече не сте сами!" Днес срещнах нещо подобно по темата и на друго място. Ще напиша същото, което написах и там: Докъде само стигнахте през последните години в опит да излекувате раните...
akair Публикувано: 13 юли, 2014 Публикувано: 13 юли, 2014 Avioni 2 - Hrabri vatrogasci (Planes: Fire & Rescue) Авиони: храбри ватрогасци: Задължително го гледайте със звук! 2
georgiev Публикувано: 16 юли, 2014 Публикувано: 16 юли, 2014 (редактирано) Днес шефът ни събра и звънна на всеки на мобилния от неговия. Внимателно изслуша мелодиите, които сме избрали при негово позвъняване. Премии няма да има... _________________________ Блондинка кара леката си кола, забелязва няколко работници, качени на електрическите стълбове край пътя и възкликва:- Боже мой, как са разбрали, че съм начинаещ шофьор? _________________________ На един човек кучката се разгонила. За да не сбърка с комшийското куче стопанинът всяка сутрин й поливал задницата с бензин, за да се търка по цял ден по пода.Един ден забравил и като се прибрал от работа синът му казал:- Тате, ти забрави да сипеш бензин на кучето и комшийското цяла сутрин я бута и не можа да запали. Редактирано 16 юли, 2014 от georgiev 6
georgiev Публикувано: 17 юли, 2014 Публикувано: 17 юли, 2014 Младо семейство в кухнята ...Мъжът пита:- Скъпа, какво кафе да ти направя?- Бих искала да е силно, но меко, нежно, същевременно стремглаво да обърне моя вътрешен свят с краката нагоре, да открие за мен изкушенията в този свят и да донесе нови усещания ... - отговаря загадъчно съпругата.Мъжът се почесва по главата ...- Така както ми го описа, се чудя дали да не ти сипя една ракия ... ________________________________ 9
Тони Публикувано: 17 юли, 2014 Публикувано: 17 юли, 2014 Майка към детето си на плажа:- Какво ядеш?- Не знам.- Кой ти го даде?- То само дойде.. 5
Elena Публикувано: 17 юли, 2014 Публикувано: 17 юли, 2014 - Скъпа, искаш ли да дойдеш с мен на фитнес?- Дебела ли ме наричаш?- Тогава не идвай, щом не искаш.- Мързелива ли ме наричаш?- Успокой се, любов моя.- Истеричка ли ме наричаш?- Нямах това в предвид..- О, значи съм лъжкиня!- Тогава не идвай.- Чакай бе, защо искаш да ходиш сам?!? 10
Препоръчани мнения