Прескочи до съдържание

Хумор - архив 2015г.

FlyTraveler

Препоръчани мнения

Това е грешно! Правилното е "изпонавпредвид".

Сега осъзнавам какво е имала изпонавпредвид учителката ми в основното училище когато обясняваше за беззвучните съгласни... :lol:

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Дай жокер, че и аз се оплетох в превода... :P

Phi Phi Islands.

Произношението и изписването на градовете за мен е по-малък проблем от погрешната употреба на й за мн.ч. или грешното членуване. 

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Phi Phi Islands.

Произношението и изписването на градовете за мен е по-малък проблем от погрешната употреба на й за мн.ч. или грешното членуване. 

важното е член да има пък къде точно ще го сложиш няма значение :)

Връзка към коментар

Phi Phi Islands.

Съгласен! Аз за себе си пък все още не мога да реша доколко удачна е станалата напоследък модерна употреба на "й" като форма на и под ударение в интернет...

важното е член да има пък къде точно ще го сложиш няма значение :)

Приемам го за елегантен опит да върнем темата към "темата", с което слагам край на предизвикания от мен офтопик... :)

Връзка към коментар

Съгласен! Аз за себе си пък все още не мога да реша доколко удачна е станалата напоследък модерна употреба на "й" като форма на и под ударение в интернет...

Много от разпространените кирилизиращи методи не поддържат ѝ. Някои от тези, които го имат, изискват еквилибристика да го постигнеш.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Две секретарки обсъждат шефовете си:            
- Моят ми харесва, но е адски педантичен. Твърди, че всички думи се пишат по точно определен начин.

* асоциативно по темата ;)

• Харесвам 6
Връзка към коментар

- Всички неприятности рано или късно свършват!

- Вие сте оптимист!

- Не. Пазач в гробището...

Много ми стана интересно тоя какво пази в гробището... :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Пътувайки по магистралата през Славонски брод на връщане от Италия, през и в близост до населени места магистралата има шумоизолиращи огради, ... с изключение на района на гробищата в Славонски брод (ясно защо - няма кой да дойде от там), които на всичкото отгоре са на лек баир и има добра видимост към тях, вероятно и от тях, но засега няма сведения от посетители.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

По памет, Марк Твен имаше един лаф: " Много е глупаво да има ограда на гробището. Тези, които са вътре, не могат да излязат, а тези, които са отвън, не искат да влязат вътре."  :lol:

• Харесвам 6
Връзка към коментар

* лекинко за разведряване след `случая` Рио ;) голямо изкушение беше :)

Български мениджър, който работел в държавно предприятие, заминал на бизнес конференция в Япония. Там се запознал с един японски мениджър, който имал предприятие от същата сфера на дейност и със същият оборот. Българинът попитал японеца:
- Колко души работят във вашата фирма?
- Шест души - казал японецът. - А във вашата фирма?
- Седем – без да се замисля, казал българинът.

Вечерта в хотела и двамата се въртят в леглата си и не могат да заспят. Българинът си мисли: „Защо излъгах япончето? Що не му казах
, че само в администрацията ни работят 200 души?” Японецът също се върти в леглото и не може да заспи: „Абе какво работи този седми българин?”

Редактирано от Niceday
  • Харесвам 14
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.