baiKolio Публикувано: 9 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2015 (редактирано) Отвъд океански неволи ... -------------------------------------------------------------------------- Е, вече са му намерили цаката .... Deers run not fast enough :) Редактирано 9 ноември, 2015 от baiKolio 7 Връзка към коментар
akair Публикувано: 9 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2015 - Защо в Сибир няма рапъри? - Защото при -35С няма как да израснеш на улицата. 8 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 9 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 9 ноември, 2015 Ето, махнаха казармата и вече никой не може да борави правилно с гранатомет.***Волен Сидеров го плесват зад врата и казва, че било опит за убийство. Алексей Петров го стрелят с гранатомет и казва че е някаква грешка. ***Протестът на полицаите ще бъде охраняван от агитките на ЦСКА и Левски.***Водачи на автомобили в района на Орлов Мост снощи споделиха, че срещу 20 лева са преминавали свободно през блокадата от полицаи. 7 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 Ето, махнаха казармата и вече никой не може да борави правилно с гранатомет. *** Волен Сидеров го плесват зад врата и казва, че било опит за убийство. Алексей Петров го стрелят с гранатомет и казва че е някаква грешка. *** Протестът на полицаите ще бъде охраняван от агитките на ЦСКА и Левски. *** Водачи на автомобили в района на Орлов Мост снощи споделиха, че срещу 20 лева са преминавали свободно през блокадата от полицаи. akair, captain_oveur и Mamas харесват това Георги не харесва това 6 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 Съкрушителна новина... Sony says goodbye to Betamax tapes 3 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 (редактирано) Темата Йофка ме подсети за една статия от Иво Сиромахов - "Новият правопис": ... 4. Предлагам да отпадне и буквата „й”, за6тото е са6тата като „и”. Ниакой тапанари са против и казват 4е ако махнем и краткото как сме 6тели да пи6ем иордан иовков. Ма тиа са напално истре6тели ве, за кво да даржим неква буква само заради един гимнастик кво като е вип ба6та ми го познава и вика 4е бил свестен тип 5. Тоа ермалък са6то е напално изли6ен. Закво ти е само да ти зима место на клавиятурата ебаси. Закво треа да има буква коиато се пи6е само в три думи. Ьога, ьод и идьот. Тва е расхи6тение. ... Редактирано 10 ноември, 2015 от georgiev 11 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 (редактирано) Ходих до супера за тирбушон и тампони за жената.Толкова стресната касиерка не бях виждал досега... __________________________________ ... И не се казва: "Харесвам блондинки", а "Обичам простите удоволствия" __________________________________ Блондинка звъни на мъжа си- Скъпиии , спря Интернета -((- Едно голямо копче, отпред на рутера ... натиска ли го ?- Натисках го .. нищо- Адаптерът да не е излязъл от контакта ?- Чакай да взема фенерчето и ще проверя- Защо ти е фенерче ??- Ами тока спря преди половин час .. ________________________________ Стоят мутра и банкер и си говорят:- Абе моето дете ще има прощъпулник. Сложих пистолет, ама друго какво да сложа?- Ами пари? - казал банкера.на другия ден:- Какво стана? Какво избра детето?- Ами взе и пистолета и парите ...- Хм, и полицай не е лоша професия. ______________________________ Старшина обяснява на войниците:-Докараха новите танкове с вградени компютри, има ли въпроси?-А каква е скоростта на компютрите?-Абе тъпанар с тъпанар, компютрите се движат със скоростта на танка _____________________________ Влиза мъж в гастроентериологичния кабинет и се жалва на доктора:- Докторе, не съм ходил по голяма нужда от две седмици.- Как се казвате и какво работите?- Драган Петров, строителен работник.- По-точно?- Ами бъркам цимент, по 50-60 торби на ден.- Елате с мен в тоалетната.Отишли в тоалетната, докторът помолил Драган да се надупи, ударил го с една талпа по задника, колкото му сила държи и Драган се изсрал. Олекнало му и радостен попитал доктора:- Докторе, какво ми имаше? Как така толкова бързо ме оправи?- Значи, казваш, строителен работник си? И бъркаш цимент, а?- Тъй вярно, докторе.- Драгане, ще те помоля следващия път като сереш на обекта, да си купиш тоалетна хартия, а не да се бършеш с торби от цимент. _____________________________ Редактирано 10 ноември, 2015 от georgiev 6 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 (редактирано) Темата Йофка ме подсети за една статия от Иво Сиромахов - "Новият правопис": Поздрав за такива по случай 24-ти май: Balgari 4estit dvadeset i 4etvarti mai - praznik na balgarskata kultura i prosveta. Редактирано 10 ноември, 2015 от Костов 2 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 11 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2015 Две мишки си говорят:- Ах, с какъв красавец се запознах вчера... Една такава лъскава кафява козина, едни хубави щръкнали уши... Имаше и две крила на гърба си.- Значи е бил прилеп!- Прилеп ли?! Мамка му, а разправяше че е летец! 1 Връзка към коментар
bori Публикувано: 12 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2015 Лисицата: - Гарване, ще гласуваш ли? Много е важно! От това зависи бъдещето на децата ти! Гарванът мълчи и стиска сиренцето с клюна. - Гарване, много е важно да изразиш мнението си. Ще гласуваш ли? Гарванът: - Да! Сиренцето пада, лисицата го грабва и офейква. Гарванът замислено: - И "не" да бях казал, все тая... 10 Връзка към коментар
bori Публикувано: 13 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2015 България обявява война на Китай. Китайските военни обсъждат ситуацията: - Колко са тия българи? - Седем милиона... - И в кой хотел са отседнали? 5 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 16 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2015 14 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 17 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2015 (редактирано) Наличност: На разположение доставка в дни 8 Цена: 556 leva ДДС Спасяване: 67 leva -12% Кораби: 27.34 leva Тънкост 14 килотона Редактирано 17 ноември, 2015 от captain_oveur Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 19 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2015 На входа на летището полицай казва на пътничка: - Моля да се върнете, забранено е в салона с кучета. - Но то е плюшено! - Повтарям Ви, не може! Породата няма значение... 5 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 21 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2015 Това са спотъри!!! 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения