captain_oveur Публикувано: 22 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2015 Плъзнала е някаква мода... май не е много нова, но аз сега научавам. Вземат снимки на татковци (понякога дядовци) с бебета и им разменят главите Много се смях :lol: 3 Връзка към коментар
Ellena Публикувано: 23 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2015 Ако отидеш на дискотека с хубаво момиче и започнат да се насъбират агресивно настроени мъже около теб - бягай! Защото хубави момичета бол, а ти си един на мама! 8 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 23 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2015 Ако отидеш на дискотека с хубаво момиче и започнат да се насъбират агресивно настроени мъже около теб - бягай! Защото хубави момичета бол, а ти си един на мама! Още по-лошо е, ако отидеш на дискотека с хубаво момиче, а там мъжете започнат да ухажват теб 9 Връзка към коментар
water Публикувано: 23 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2015 Някои термини за пътуващи: http://mashable.com/2015/11/23/air-travel-dictionary/?utm_cid=mash-com-fb-main-link#sosDY5d1.aqj 2 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Идеалният мъж не пие, не пуши, не играе хазарт, не спори и не съществува!Бог е създал мъжа преди жената, за да му даде възможност да каже поне няколко думи! Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Два варианта на един майтап. - На колко години сте?- На 22.- Какви са вашите силни страни?- Логиката.- Как се виждате след пет години?- На двадесет и седем. 9 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Още по-лошо е, ако отидеш на дискотека с хубаво момиче, а там мъжете започнат да ухажват теб Хехе .В момента сме в Патая и въобще не си далеч от истината. :) 4 Връзка към коментар
bori Публикувано: 25 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2015 Пострадал от фалита на КТБ пита приятеля си:– Аз загубих 10 000 лева и по цяла нощ не мога да спя! Ти как спиш, след като загуби 10 000 000 лева?!– Аз, спя си като бебенце.– Как така, бе?– Ами два часа спя, събуждам се, плача, пак спя два часа, пак се събуждам, пак плача… 6 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 26 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2015 Поради настъпилите внезапно ураганни ветрове, европейското първенство по парашутизъм прерастна в световно! - Тази година ще ходя на почивка в Русия.- Къде?- Мармарис. 5 Връзка към коментар
bori Публикувано: 26 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2015 – Докторе, синът ни по цял ден строи пясъчни кули и замъци.– Но това е съвсем нормално за едно дете.– И ние така мислим, но жена му иска да го напусне! 7 Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 26 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2015 Някъде из старата ни столица Охрид, Западна България Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 28 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2015 В един самолет стюардесата обикаля и пита пътниците кой какво ще пие. Минава през всички пасажери и накрая се доближава до човек, който е с дълга брада. – Нещо за пиене, сър? – пита стюардесата. – Не, благодаря. След малко ще карам. 2 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 30 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2015 Инженер развежда хора на тур обиколка из фабрика за гумени изделия.- Това е машина за ръкавици! - ТУФ! ТУФ! ТУФ! - на всяко едно "ТУФ!" се прави една ръкавица.- Това е машина за биберони! - ТУФ! ПУК! ТУФ! ПУК! ТУФ! ПУК! - на всяко едно "ТУФ!" се прави един биберон, а на всяко "ПУК!" - биберона се дупчи.- А това е машина за презервативи - ТУФ! ТУФ! ПУК! ТУФ! ТУФ! ПУК!- А... защо на всяко второ "ТУФ!" има едно "ПУК!" ??? - пита един- А,бе... бизнесът с биберони дръпна нещо назад... 15 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 1 декември, 2015 Сподели Публикувано: 1 декември, 2015 (редактирано) Копнато от фейса Днес ме спира полицай. Хубавец, ама полицай, значи не е от академичната общност. Отварям прозореца, стоя и си мълча (... те нали така обичат). Той ме поогледа, поогледа, помълчахме си и най-накрая не издържа и рече:- Е, какво ще правим сега ? Какво ще предложиш ?Вдигнах поглед, запърхах с мигли, фиксирах го право в очите и му викам:- Хайде да се оженим ........ и той взе, че ме пусна да си ходя. Иначе нямах аптечка, преглед на колата, бях без колан и задния десен стоп не бачкаше ...Какво нещо са мъжете ....... Редактирано 1 декември, 2015 от Фичо 13 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 1 декември, 2015 Сподели Публикувано: 1 декември, 2015 А децата са много умни, откровени и оригинални в мисленето си ... докато не ги повредим и не ги вкараме в калъпа и клишетата 21 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 2 декември, 2015 Сподели Публикувано: 2 декември, 2015 (редактирано) Оф, грузинсикте вицове са ми любими , въпросът е, че е готино да се разказват на руски, с грузински акцент, иначе се губи голяма част от ефекта Айде все пак няколко: Някъде по планнинските кавказки пътища джигит си кара "Жигулито". Минавайки през малко селце, не успява да удари спирачки и блъска малко прасенце. Излиза джигитът от колата, оглежда се наоколо - не се вижда никой. Взима прасенцето и го мята в багажника. Точно затваря капака и от съседната къща излиза собственикът на прасенцето, с оръжие в ръка: - Само не ми казвай, че го натовари да го караш в болница! .... Катаджия спира грузинец, каращ "Волга". - Книжката, моля! - Заповядай! - Абе драги, това е книжка за управление на самолет "ТУ154" !?! - Е, какво толкова се впрягаш? Такава е имало, такава съм купил! ... Грузинец се моли пред олтара в църквата. Иска от господ да му изпрати нова кола, много пари и млада, красива любовница. До него стои руснак и усилено се моли на господ да му изпрати бутилка водка. - Слушай - не издържал грузинеца - не занимавай всевишния с такива дреболии - ето ти пари да си купиш две водки и се омитай от тук! ... Срещат се двама приятели грузинци и се заприказват. - Гиви, да знаеш какъв съв сънувах вчера - аз съм с бял костюм, бяла шапка, с бели обувки и с един бял "Мерцедес" по улица "Шота Руставели" - напред-назад, напред-назад! - И аз сънувах сън. Как съм в леглото с десет млади красавици! - Ехееее-е-е-е ...., а аз къде бях? - Ти ли? Ами те беше в един бял "Мерцедес", по улица "Шота Руставели" - напред-назад, напред-назад ... ... Седи си грузинец на масата в ресторанта и се любува на чисто нова диплома "Доктор на науките". Приближава се сервитьорът и ехидно пита: - Какво, току що си я купил, а? - Ти пък защо питаш? И защо веднага - "купил"? Не съм я купил!!! Подариха ми я приятели! ... Двама грузинци се ругаят взаимно: - Ти си педераст! - А ти си два пъти педераст!! - А ти си три пъти педераст!!! - А ти ..., а ти ..., а ти въобще не си никакъв педераст!!!! - Какво-о-ооо??? Аз ли не съм педераст, бе?!? Редактирано 2 декември, 2015 от Фичо 12 Връзка към коментар
Препоръчани мнения