Фил Публикувано: 3 декември, 2015 Сподели Публикувано: 3 декември, 2015 Гугъл е за слабаците.Истинският мъж пита жена си! 17 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 3 декември, 2015 Сподели Публикувано: 3 декември, 2015 :girlsmile: 11 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 3 декември, 2015 Сподели Публикувано: 3 декември, 2015 (редактирано) - Наздраве, колега!- Не, момчета, моята вяра не ми дава да пия.- Какво, мюсюлманин ли си? - Не, жена ми така се казва. Вяра - 96 килограма, арматуристка! Редактирано 3 декември, 2015 от achieva 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 декември, 2015 Сподели Публикувано: 3 декември, 2015 (редактирано) Опитвам се да открия приятели. И понеже нямам Фейсбук, излизам на улицата и почвам да викам какво сготвих, какво ядох, какво пих, къде бях, какво правя... До момента ме следват трима – двама полицаи и един психиатър. - Как да те позная? - Ще бъда с дънки, висока съм 165 см и тежа 54 кг. - Добре, аз ще бъда със светло яке и ще нося кантар и метър. Редактирано 3 декември, 2015 от AlexandraKo 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 (редактирано) А сега, приказка за ЛЕКА НОЩ:Мъж участва в голф турнир. По някое време топката му стига съвсем до едно блато. Отива при нея и вижда една жаба. тя му проговаря с човешки глас:- Вземи ме със себе си, сложи ме в джоба си и ще спечелиш турнира.Мъжът така и направил. По време на играта тя му давала ценни съвети и той спечелил.После тя го помолила да вземе стая в луксозен хотел, да поръча шампанско и хайвер, и да я целуне.Мъжът наел стая, поръчал шампанско, хайвер и целунал жабата.В този момент се чуло гръм и жабата се превърнала в прекрасна 15 годишна блондинка с разкошна фигура."Ето така непълнолетното момиче се оказало в стаята на клиента ми" - завърши своята реч адвокатът. Влиза един в Булсатком и казва:- "Дайте едно кило картофи!"Ония шашнати:- "Ама господине, нямаме и не продаваме картофи!"- "Абе вие и интернет нямате, ама го продавате!" -Отче, вчера жена ми е идвала да се изповядва пред теб... Изневерява ли ми? Моля те, кажи ми!-Не мога! Има тайна на изповедтта, така че - върви си с мир, елене наш! Ало, дружеството за защита на животните ли е?- Да, кажете.- Абе, тука един се качил на дървото в двора и псува питбула ми. Американски геолози, проучвайки поредното американско нефтено находище, с изненада установили, че над него има някаква арабска държава... Редактирано 4 декември, 2015 от AlexandraKo 16 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 Летище Ататюрк: 8 Връзка към коментар
lisska99 Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 ЗА БОГА БРАТЯ И СЕСТРИ НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА В ТОАЛЕТНИТЕ В МАЛАЙЗИЯ - ЗА ВАША БЕЗОПАСНОСТ Е!!! 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 (редактирано) Редактирано 4 декември, 2015 от AlexandraKo 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 - Такива понятия като "вечност" и "безкрайност" започвам да ги разбирам само тогава, когато отивам по работа в някой от все по-многобройните офиси, пълни със секретарки и чиновници. Почти всеки простосмъртен ще признае, че не може да дирижира симфоничен оркестър, нито да оперира апендисит. Но много малко са тези, които се съмняват в това, че биха могли да бъдат министри. Заловили известен престъпник.На пресконференцията питат отличилия се полицай:- Как успяхте да го разпознаете? Та той е бил облечен като жена!- Много просто. Върви си, значи, по тротоара и не спира пред нито една витрина... - Купих си нов антирадар! На триста метра от катаджията започва да предупреждава: “Вади парите... Вади парите...” 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 5 декември, 2015 Сподели Публикувано: 5 декември, 2015 На вратата се звъни:- Кой е? - пита женски глас.- Водопроводчика. Искам да запиша показанията на водомера.- Момент, че съм гола.След 15 минути водопроводчика пак звъни:- Хайде де, не се ли облякохте вече?!- Не, още се чудя какво да облека... 13 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 6 декември, 2015 Сподели Публикувано: 6 декември, 2015 ... 7 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 6 декември, 2015 Сподели Публикувано: 6 декември, 2015 -Наборе, туй, младите секса преди брака за нищо го нямат! -Вярно е! Като се замисля, на мен жената ми даде за сефте чак след второто дете. 5 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 6 декември, 2015 Сподели Публикувано: 6 декември, 2015 Колко е хубаво, че мога да сложа този стар документ в секция хумор В голямата свобода на пътуване обаче не е зле да видим какво казват съветските (пардон руските) учени по въпроса Почивките в чужбина са вредни за вашето здраве, обяви главният санитарен лекар на Русияhttp://www.dnevnik.bg/sviat/2015/12/05/2663948_pochivkite_v_chujbina_sa_vredni_za_vasheto_zdrave/ 6 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 6 декември, 2015 Сподели Публикувано: 6 декември, 2015 хубава руска зима 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 6 декември, 2015 Сподели Публикувано: 6 декември, 2015 - Скъпи, помниш ли когато Шарън Стоун си кръстосва краката в "Първичен инстинкт"? - Да! - Ама хляб забрави да купиш, нали? 18 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 декември, 2015 Сподели Публикувано: 6 декември, 2015 (редактирано) Тече бракоразводен процес. Съдията пита мъжа:- Защо искате да се разведете?- Защото, господин съдия, жена ми взема най-различни предмети, които й попаднат – чинии, чаши, вази, прибори, месомелачки, бутилки, и всичко това го мята по мене.Съдията:- Простете, а колко години живеете с нея?- Ще станат двайсет и три, господин съдия.- И вие търпите това нещо цели двайсет и три години?Мъжът:- Ама тя преди не ме уцелваше.... Съдията към свидетеля:- Женен ли сте?- Не, просто видът ми е жалък. В килията разговарят двама затворници:- Мен ме осъдиха на двадесет години. А тебе?- На петнадесет.- Тогава ти легни на леглото до вратата. Нали ще излизаш преди мен Редактирано 6 декември, 2015 от AlexandraKo 9 Връзка към коментар
Криси М Публикувано: 6 декември, 2015 Сподели Публикувано: 6 декември, 2015 Днес чух това: Много ли е или малко един косъм? На главата един косъм е малко, а в супата е много. Демек зависи Връзка към коментар
achieva Публикувано: 7 декември, 2015 Сподели Публикувано: 7 декември, 2015 ,,, 7 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 декември, 2015 Сподели Публикувано: 8 декември, 2015 (редактирано) Днес ми е лош ден. Вървя си със супер готино настроение по улицата и изведнъж ме спират две ченгета:– Идвай с нас за свидетел!И тук чувството за хумор ме подведе:– Що бе, да не се жените? ... Катаджия спира пиян шофьор и му прави тест. Показва му дрегера:- Виж - 2,45!!!- Ауууууууу, 3 без 15!?! Мойта ша ма убий! Редактирано 8 декември, 2015 от Фичо 17 Връзка към коментар
christuff Публикувано: 8 декември, 2015 Сподели Публикувано: 8 декември, 2015 Днес чух това: Много ли е или малко един косъм? На главата един косъм е малко, а в супата е много. Демек зависи За това имаше нещо подобно. Много или малко е една минута? Зависи от коя страна на вратата на тоалетната си. 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения