Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси: 25.10.2013 - 27.01.2016

Препоръчани мнения

Публикувано:

7 дни преди полет е чек ин. Освен ако не си платиш, разбира се.

На мен ми се е случвало при онлайн чек ин да ми се падат места едно до друго, както и през няколко реда. Не знам как ги избира, може да е случаен избора, може да е друго.

• Харесвам 1
Публикувано:

Сега видях, че Ryanair са пуснали в продажба билетите си от София. Отиването към Stansted е 41.99EUR, а връщането започва от 34.99EUR. Но лично за мен, времената на тези полети са ужасни. Може би полета към София не би бил лош, но отиването щеше да е по-добре да е рано сутринта, а не късно вечерта, си мисля аз. Ще  е интересно дали това са им били най-ниските цени или полетите се продават отдавна и за това са се вдигнали малко.

• Харесвам 2
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Ryanair пускат директни полети от Будапеща до Малта, Малага и Копенхаген. Първите две дестинации са в пряка конкуренция с полетите на Уиз ер, а последната е в пряка конкуренция с Norwegian и не пряка с полета на Уиз ер до Малмьо.

Да се надяваме скоро и на нови битки между двата ултра лоу кост превозвача в София ;)

• Харесвам 5
Публикувано: (редактирано)
  На 30.09.2015 г. в 10:57, Topfly каза:

Да се надяваме скоро и на нови битки между двата ултра лоу кост превозвача в София ;)

С това вяло полетче на раян от софия след година, само ще им ..... на уиз. :lol:

Редактирано от Hollywood
Публикувано:
  На 30.09.2015 г. в 11:14, Hollywood каза:

С това вяло полетче на раян от софия след година, само ще им ..... на уиз. :lol:

Важното е, че излезоха изобщо на дансинга ;) България не им е топ приоритет, но рано или късно ще опрат и до българския пазар ;)

• Харесвам 1
Публикувано:
  На 30.09.2015 г. в 11:20, Topfly каза:

Важното е, че излезоха изобщо на дансинга ;) България не им е топ приоритет, но рано или късно ще опрат и до българския пазар ;)

Каква музика ще им пуснат от летище СОФ? Дано не е само шум в ушите.

Публикувано:

Спомням си, че някъде беше коментирано, но не го намирам и питам и аз: спътничката ми не може да пътува и тръгвам сама, но какво става с чекирането? Билетите ни са на общи резервации - един двупосочен и два еднопосочни. Ако се чекирам само аз на отиване, сигурно ли е, че няма да имам проблеми при чекирането за връщането, което е на същата резевация? Или да се чекираме и двете?

На 7.10.2015 г. в 8:13, Hayasko каза:

Ще има ли зимни полети до Франкфурт Хаан от Пловдив, или само лятото?

Сезонна е линията. Дано Лондон се задържи след изборите.

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 2
Публикувано:
  На 9.10.2015 г. в 14:19, bat.galin каза:

Според което пише, няма да е тази годината, в която ще се лети до Братислава.

Не се и очакваше тази година да пуснат полета, а 2016 пролетта.

Публикувано:
  На 19.09.2015 г. в 8:59, Djgeorgie каза:

Сега видях, че Ryanair са пуснали в продажба билетите си от София. Отиването към Stansted е 41.99EUR, а връщането започва от 34.99EUR. Но лично за мен, времената на тези полети са ужасни. Може би полета към София не би бил лош, но отиването щеше да е по-добре да е рано сутринта, а не късно вечерта, си мисля аз. Ще  е интересно дали това са им били най-ниските цени или полетите се продават отдавна и за това са се вдигнали малко.

Да и аз сега виждам, че са пуснали в продажба билетите от Сф до Лондон.

Отиването ми излиза с най-ниска цена от 35.69 евро, а връщнаето с 42.83 евро. 

Щом Уиз летят до обед, те ще запълват следобедната нискотарифна дупка. 

Да видим, кой ще оцелее. :) 

• Харесвам 1
Публикувано:

Предполагам, че цените на  София-Лондон с райън ще паднат. Когато пуснаха Букурещ-Лондон и Букурещ-Мадрид, поголовно бяха за по 25евро в посока в един момент, след това се вдигнаха и сега само с дебнене случват такива цени.

Публикувано:

Да ви попитам, има ли вариант цените на Раян да падна, или не са като WIzz? До сега не съм им следял цените, но ме интересува конкретно една отсечка Брюксел - Прага на 13 Декември...

На 16.10.2015 г. в 11:11, Polina каза:

Да и аз сега виждам, че са пуснали в продажба билетите от Сф до Лондон.

Отиването ми излиза с най-ниска цена от 35.69 евро, а връщнаето с 42.83 евро. 

Щом Уиз летят до обед, те ще запълват следобедната нискотарифна дупка. 

Да видим, кой ще оцелее. :)

Един несигурен полет след половин година с/у три на уиз. Дано изи оцелеят.

Редактирано от Hollywood
Публикувано:

Здравейте,

Не знам къде точно да питам, извинявам се ако съм объркала мястото, но ще купувам за пръв път от Rayan Air - има ли нещо, за което да внимавам и крайната цена наистина ли е крайна?

Публикувано:
  На 21.10.2015 г. в 8:18, Ивайла каза:

Здравейте,

Не знам къде точно да питам, извинявам се ако съм объркала мястото, но ще купувам за пръв път от Rayan Air - има ли нещо, за което да внимавам и крайната цена наистина ли е крайна?

Пробвай в тази тема :)

Крайна е.

• Харесвам 1
Публикувано:

И още един въпрос имам - от сега за март прекалено оптимистично ли е да се купуват билети? Не съм ги следила и нямам идея често ли си сменят полетите...

За Март купувай не по-рано от догодина.

Редактирано от macf1an
  • Харесвам 1
Публикувано:

Скоро се чудех дали някой е летял от Скопие и колко е надеждно при зимни условия. А то май не са малко ползвалите го... :)

• Харесвам 1
Публикувано:
  На 21.10.2015 г. в 20:22, Polina каза:

Скоро се чудех дали някой е летял от Скопие и колко е надеждно при зимни условия. А то май не са малко ползвалите го... :)

Maklerот със сигурност е летял. Предполагам ще се включи. Въпросът към него би следвало да бъде Охрид или Скопие е по-добрият вариант :)

• Харесвам 1
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.