Дани Магелани Публикувано: 3 април, 2017 Публикувано: 3 април, 2017 На 3.04.2017 г. в 12:51, dtsekova каза: Не, Lesy. Понеже съм бременна и гледахме да вземем вътрешни полети до същото летище, за да не се налага с куфарите да се придвижваме до другото. На отиване нямаме голям престой, но на връщане това беше най-късния полет и така ги взехме билетите. Та се зачудих дали ще имаме време за вечеря в Банкок или ще трябва да циркулираме на летището Разшири От ВКК до Байоке скай хотел е 400 и обтатно толкова -800. И пак минимум за двама 800 за вечеря на блок маса на 83 етаж. Общо 1600 бата. Ако си струва да гледаш Банкок в тъмното от високо. Аз бих влязла с Дайнерс в лоунджа на КЛМ и еърфранс. Бих хапнала топла храна, пак там бих поседяла на масажен стол. А ако искаш - похарчи тези пари за масажи на най-високото ниво на залата в Спа центъра. 2
Евгения Публикувано: 3 април, 2017 Публикувано: 3 април, 2017 И аз така мисля. Поне час ви трябва за да минете всички формалности, да оставите багажа и да излезете от летището. След това пътуване с метро, не се знае до къде. Байоке определено не е място за добра вечеря. Отново път с метро, Два часа преди полета задължително трябва да сте отново на аерогарата. Тц..... не е разумно много. Порови се някъде в района на аерогарата. Цитат Дани, никакъв шанс да хване такси за 400 от Байоке до аерогарата, особено по това време .... да не говорим, че при мен около 19 ч. (часа на кацането им) от виждането на Байоке до стигането му минаха 40 минути... Разшири 2
Евгения Публикувано: 3 април, 2017 Публикувано: 3 април, 2017 Гледай сега, как новото ми мнение отиде в графа "цитат" 1
dtsekova Публикувано: 3 април, 2017 Публикувано: 3 април, 2017 (редактирано) Благодаря ви много за бързите отговори! Няма да рискуваме в такъв случай. Най-много вечеря около летището както казвате, ще го мислим на място. малко се объркаха отговорите, не знам и аз защо са в цитати, но всичко видях Благодаря! Редактирано 3 април, 2017 от dtsekova
T.E.Lawrence Публикувано: 3 април, 2017 Публикувано: 3 април, 2017 На 3.04.2017 г. в 12:36, dtsekova каза: Много хубав нов форум си имаме! Браво на погрижилите се за него! Тъй като наближава след 3 седмици и нашето пътуване до Тайланд, се сетих да попитам следното: Връщането ни от Пукет до Банкок е следобяд към 17 и кацаме в Банкок към 19. Следващият ни полет е в 1:40 през нощта. Имаме ли време според вас да оставим багажа някъде на летището, ако има къде, да хванем такси и да отидем да вечеряме някъде в Банкок? Ако да - бихте ли препоръчали къде бихме могли да отидем? Разшири Koh Lanta Suvarnabhumi Sea Food restaurant. Намира се точно до летището. Вечерял съм там при кацане навреме на другото летище Don Muang в 19ч и ме чакаше кола. Спокойно се наядохме и отдохме за полет в същия час. Koh Lanta Suvarnbhumi Sea Food 3
dtsekova Публикувано: 3 април, 2017 Публикувано: 3 април, 2017 Супер! Ще го запиша и този ресторант да го имаме като вариант.
Евгения Публикувано: 3 април, 2017 Публикувано: 3 април, 2017 На 3.04.2017 г. в 13:16, T.E.Lawrence каза: oh Lanta Suvarnabhumi Sea Food restaurant. Разшири Хахахаааааааааа. Напомни ми един случай в Куала Лумпур. Ще отлитаме за България и преди тръгване отиваме в ресторанта на хотел 4 сезона. 45 евро и ядеш на корем каквото искаш. Аз като любител на морската храна се убих да ям сашими от риба тон, сьомга, стриди, миди сен жак. Е няма да ви казвам какво се случи като тръгна да излита самолета. Тая хлъзгава храна се побърка от чудене от къде да излиза. После се замислих, какъв идиот трябва да си, за да се натъпчеш преди излитане със сурови миди и риби Ама стисках, не похабих нито един продукт. Само чуденето беше неприятно 4 1
Дани Магелани Публикувано: 3 април, 2017 Публикувано: 3 април, 2017 На 3.04.2017 г. в 13:13, Евгения каза: Гледай сега, как новото ми мнение отиде в графа "цитат" Разшири Докато се настроим към системата, или тя към нас, ще е така. Портиерите на Байоке осигуряват такси на тази цена, а от летището - има си ред. Но мисля, че е неразумно да търчат. На 30.03 си проседях в лоунджа 5-6 часа и не ми доскуча. Има и баня, пропуснах да кажа. Стойте си на летището най-добре.
Евгения Публикувано: 3 април, 2017 Публикувано: 3 април, 2017 На 3.04.2017 г. в 13:24, Dani Magelan каза: Докато се настроим към системата, или тя към нас, ще е така. Портиерите на Байоке осигуряват такси на тази цена, а от летището - има си ред. Но мисля, че е неразумно да търчат. На 30.03 си проседях в лоунджа 5-6 часа и не ми доскуча. Има и баня, пропуснах да кажа. Стойте си на летището най-добре. Разшири Ама ти тръгна ли вече?
Дани Магелани Публикувано: 3 април, 2017 Публикувано: 3 април, 2017 На 3.04.2017 г. в 15:09, Евгения каза: Ама ти тръгна ли вече? Разшири Да. В момента съм в КЛ и утре летя за Бали. След това в Сием Реп и се връщам по план на 18.04. 2
Евгения Публикувано: 3 април, 2017 Публикувано: 3 април, 2017 На 3.04.2017 г. в 15:23, Dani Magelan каза: Да. В момента съм в КЛ и утре летя за Бали. След това в Сием Реп и се връщам по план на 18.04. Разшири Да пишеш от всякъде, ей. А като се върнеш ще разкажеш на по бира? Да си изкараш фантастично навсякъде. Обичам Бали, Особено Танах Лот 1
Дани Магелани Публикувано: 3 април, 2017 Публикувано: 3 април, 2017 На 3.04.2017 г. в 16:15, Евгения каза: Да пишеш от всякъде, ей. А като се върнеш ще разкажеш на по бира? Да си изкараш фантастично навсякъде. Обичам Бали, Особено Танах Лот Разшири Пиша "В момента съм". А за бирата - след Великден.
dtsekova Публикувано: 9 април, 2017 Публикувано: 9 април, 2017 Здравейте! Аз цял ден четох из темите за Тайланд, защото след седмица летим, но съвсем се обърках за островите и имам няколко въпроса: Ако ме качат на биг боут, коя екскурзия си заслужава повече - Мая Бей или Джеймс Бонд острова? аз си мислех, че са едно и също, но съм останала с грешно впечатление. В екскурзията до острова на Джеймс Бонд ли са включени спирки до други острови като този с маймунките? има ли и до двата от Пукет екскурзии с биг боут? Колко ще е времето за пътуване? Колебая се, ако изобщо ме качат, коя екскурзия да изберем? Или и двете? Не пречи и двете, но зависи и как ще ми се отрази, така че коя да е приоритетна?
lyusi Публикувано: 9 април, 2017 Публикувано: 9 април, 2017 (редактирано) Мисля, че и до двете места има трипове с биг боут, но не съм сигурна. Ние ходихме с биг боут до Джеймс Бонд /това е само една от спирките в трипа, освен него се обикаля Пангнга бей и има още няколко спирки за разходка с канута из пещерите и лагуните на още няколко острова/. На Пи пи островите /Мая бей/ е много красиво, но там освен спирката на Мая бей, която си е за кратък плаж и снимки, другите спирки са за шнорхелинг и плуване /със скачане от лодката/, не знам колко ще ти е ОК. Уточнявам, че ходихме там със спийд боут, с тур на Симба. Възможно е да има и други програми, които да са по- подходящи за теб. По технически причини, свързани с доизчистването на новата версия все още не мога да кача обещания пътепис, но мога да ти пратя файла за Пукет, за да добиеш представа поне за нещата, които ние правихме. Редактирано 9 април, 2017 от lyusi 2
Евгения Публикувано: 9 април, 2017 Публикувано: 9 април, 2017 На 9.04.2017 г. в 20:13, dtsekova каза: Ако ме качат на биг боут, коя екскурзия си заслужава повече - Разшири Скъпа, дай го кротичко. Тази с Джеймс Бонд е по за теб.... Инак другата е насред морето и се бухаш със скок от лодката, което не смятам да е много удачно мероприятие за теб Ако ме питаш, намерете си някое хубаво островче и с тия бавните лодки си поплажувайте на спокойствие и поглезете на воля. Пък после, като се увеличите, ако много те влече, пак ще идете за екстремните преживявания. А и сега сезонът е малко по-бурен. На място ще се ориентираш. Вземете си някой добър хотел. Щяхте да ходите в Пукет, нали? Там Ката ной плажа е много сладък Не забравяй, че всичките тези турове са целодневни. Като тръгнеш от ранни зори, та до 4-5 часа следобед. 3
Дани Магелани Публикувано: 10 април, 2017 Публикувано: 10 април, 2017 На 9.04.2017 г. в 20:53, Евгения каза: Скъпа, дай го кротичко. Тази с Джеймс Бонд е по за теб.... Инак другата е насред морето и се бухаш със скок от лодката, което не смятам да е много удачно мероприятие за теб Ако ме питаш, намерете си някое хубаво островче и с тия бавните лодки си поплажувайте на спокойствие и поглезете на воля. Пък после, като се увеличите, ако много те влече, пак ще идете за екстремните преживявания. А и сега сезонът е малко по-бурен. На място ще се ориентираш. Вземете си някой добър хотел. Щяхте да ходите в Пукет, нали? Там Ката ной плажа е много сладък Не забравяй, че всичките тези турове са целодневни. Като тръгнеш от ранни зори, та до 4-5 часа следобед. Разшири Няколко пъти повтарям на това лудо младо момиче, че и голяма лодка, с каквато ходих на Джеимс Бонд, не е за бремемни. Само фери е подходящо. За Пи Пи има с фери екскурзии на Чип тур(руснаците). Аз бях на голяма лодка. За да се кача на нея се качвам на друга и през борда прескачам на втора, трета до моята. Стълбата на моята лодка беше много стръмна. При маймунките се ходи с кану, защото акустира навътре. На ДБ също спира на дълбоко, а се прехвърляш през борда на по-малка лодка и отиваш до Джеймс Бонд. Довери ми се в преценката, или просто иди и виж, преди да платиш. 2
ivooo Публикувано: 10 април, 2017 Публикувано: 10 април, 2017 На 9.04.2017 г. в 20:13, dtsekova каза: Здравейте! Аз цял ден четох из темите за Тайланд, защото след седмица летим, но съвсем се обърках за островите и имам няколко въпроса: Ако ме качат на биг боут, коя екскурзия си заслужава повече - Мая Бей или Джеймс Бонд острова? Разшири Който не плати купчина пари и не отиде на задължителните екскурзии му пишат двойка. А като се върне в България и го питат " а беше ли там" направо потъва в земята от срам че не е ходил . Майтап Уйли . Просто се разкарайте от гъчканата на Пукет и си намерете вашето място. Иначе не виждам никакъв проблем да се возиш макар и бременна на каквато и да е лодка . То си зависи разбира се от бременността . Айде весело изкарване и ако искаш да се почустваш добре не робувай на хорските тъпни какво трябва да правиш и какво не 3
dtsekova Публикувано: 10 април, 2017 Публикувано: 10 април, 2017 Благодаря ви много за коментарите! Дани, искаше ми се поне до някой остров да отидем, било то с фери или биг боут :)) Като гледам снимки и чета се изкушавам само. Но може би си права, това с прекачването на лодки, канута и т.н. няма да е ок за мен. Ще видим на място ще намерим ли нещо, ако не - ще пропуснем :)) Иначе бяхме запазили хотел Crowne plaza Panwa Beach, защото не беше в лудницата, но като видях в гугъл как е в нищото накрая на острова и с такси ще се придвижваме около час до Фантасий или Тайгър Кингдъм, реших да го сменим. Та букнахме Бурасари, намира се на Патонг. С риск да сме в лудницата, но поне ще има около нас заведения за хранене и сме близко до нещата, които съм набелязала. има хубави коментари в трип адвайзер, надявам се да останем доволни. Само всичко да е наред, да ми се отрази добре полета и там да нямаме никакви притеснения. Летим живот и здраве другата сряда. Ще пиша после да споделя как е било и какво сме успяли да видим/посетим. 2
Евгения Публикувано: 10 април, 2017 Публикувано: 10 април, 2017 На 10.04.2017 г. в 4:59, dtsekova каза: Летим живот и здраве другата сряда. Ще пиша после да споделя как е било и какво сме успяли да видим/посетим. Разшири На всяка цена да пишеш подробно. Сигурна съм, че ще е наред всичко и ще останеш доволна. Тръгни лежерно, без очаквания и напъвания. Недей да гониш графици и обекти. Нали отиваш да отмаряш? Пък каквото дойде в повече, пиши го бонус 1
dtsekova Публикувано: 10 април, 2017 Публикувано: 10 април, 2017 О, да, Евгения, точно така лежерно тръгвам. Нямам програма, искам да почиваме, да се разхождаме където може, да хапваме вкусна храна, пък както казвате - всичко друго ще е бонус, ако успеем да видим/посетим.
T.E.Lawrence Публикувано: 10 април, 2017 Публикувано: 10 април, 2017 Не знам за бременни кое и дали е подходящо, но чисто визуално винаги бих предпочел красотата на Мая бей, пред онази кална мътилка Джеймс Бонд айлънд. 4
Дани Магелани Публикувано: 10 април, 2017 Публикувано: 10 април, 2017 На 10.04.2017 г. в 4:54, ivooo каза: .....ако искаш да се почустваш добре не робувай на хорските тъпни какво трябва да правиш и какво не Разшири Не и се меся, тя ще си прецени. Зависи как се чуства. Дали и колко може да се катери. Дали и отичат краката... Но аз, за разлика от теб, съм била бременна и зная какво може и какво не бива в шестия месец. И понеже тя ме помоли за помощ и съвет, аз го правя. 2
lesy Публикувано: 10 април, 2017 Публикувано: 10 април, 2017 Имайте едно наум с храната на Пукет и въобще в Тайланд. Задължително си вземете пробиотици, лекарства и въглен. 2
ivooo Публикувано: 10 април, 2017 Публикувано: 10 април, 2017 Дани , не визирам когото и да било . Още по-малко мога да давам съвети на бременни . Това което ми се иска е някак да накарам хората около мен , а и тук във форума да разчупят стереотипите на това какво трябва да се прави ,къде да се ходи на всяка цена и да мислят творчески . Така за всички е по-добре . Те сами си изграждат собствени неповторими спомени . А и какво ново можем да научим един от друг когато 200 човека от форума бяха на едни и същи места , правеха еди и същи неща , спяха в едни и същи хотели . То това си е като организиран туризъм от който всички тук групово се възмущаваме. 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега