Прескочи до съдържание

Искам да попитам...

Георги
Георги
Съобщението е добавено от Георги

Темата е за общи въпроси, несвързани с пътешествията. Ако имате пътешественически въпрос, използвайте останалата част от форума :)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Да питам еMag много ли са зле в България, че с такова впечатление съм останал, без да съм ги ползвал?

Трябва ми телефон за дете, ама искам да има eSIM, и да не е скъп, а това рязко ограничава избора и почти само в Емаг намирам.

Чудя се като пише "идва утре" колко се спазва това? Предполагам хич, ама поне другата седмица да дойде...

Публикувано:
преди 10 минути , neuromancer каза:

Да питам еMag много ли са зле в България, че с такова впечатление съм останал, без да съм ги ползвал?

Трябва ми телефон за дете, ама искам да има eSIM, и да не е скъп, а това рязко ограничава избора и почти само в Емаг намирам.

Чудя се като пише "идва утре" колко се спазва това? Предполагам хич, ама поне другата седмица да дойде...

Както и при другите подобни - гледаш кой е продавача, ако са самите emag, имаш шанс нещата да са ок, ако е някой външен продавач по-скоро няма да се случат нещата. Но обикновено тези с идва утре си се продават от емаг. Може да провериш и дали го няма наличен физически, имат магазин в Сердика Център, май отвориха и на други места. 

Ozone са по-рентабилни откъм обслужване и доставки и имат повече места, от които да си вземеш покупката без да се съобразяваш с работно време и натоварване на куриери. Ако го има телефона там е по-добре през тях. 

Публикувано:
преди 21 минути , neuromancer каза:

Вчера поръчах телефон през vsichkistoki.com и вчера го изпратиха днес трябва да го взема. Провери дали няма това, което търсиш там. Еконт ще работят:

image.png.b9e4ff93a748e3ff6987b39daa4c2ced.png 

А Спиди:

image.png.639e2c32ab0f8a5b215ce44aaf9ebec2.png

Публикувано:

Брат ми ми препоръча Озон или Ардес, ама тоя телефон го няма там. Има доста по-скъпи, ама не ми се иска. От Емаг е, до easybox. Не знаех, че има физически магазини.

Другия вариант е после в Бразилия, там винаги има.

Публикувано:
преди 6 минути , Георги каза:

Чудя се като пише "идва утре" колко се спазва това?

Не разчитай на това, особено по празници. Дори emag да е търговеца, по това време на годината тяхната куриерска фирма sameday прави страшно мазало.

И моето мнение е, че е по-добре да се обърнеш към физически магазин, щом ти трябва скоро. В Техномаркет и Технополис често правят промоции, има и избор.

Публикувано:

Аз поръчвах телефон на 11.12 и дойде след 6 дни , но търговец мисля не беше emag.Иначе пак дойде от Румъния до sameday/easybox  кутия.За подарък от днес за утре не бих рискувал дори да е от eMag.

Публикувано:

То не е баш подарък, ама не ми се ще да пристигне след като си тръгна 🙂

А така нещо не мога да си избера телефон, трябва да го видя, пък не ми се обикаля. Най-ми е по сърце Моторола g35, защото е по-евтин и има всичко каквото ми трябва ама по сайтовете пише, че не всички версии имат есим....

Май ще си взема тагове за багажа, че тоя няма да го намерят... Писаха ми да пиша списък какво имало вътре с цена, марка и дата на покупка, като че ли аз помня какво съм слагал... Та сега си измислям. Ще пиша и на застрахователната компания, ама мисля първо да видя какво ще ми дадат от ЛОТ

Да ви кажа, никога не си губете багаж с ЛОТ, те са абсолютен вятър и мъгла. Губил съм багаж сума пъти, ама такова нещо не е било.

• Шок 2
  • Замислям се 2
Публикувано:

ПРоблема с Емаг е по -скоро обслужването ако стане проблем след покупката, т.е ако дойде не каквото си искал ,повреден или след 2 дни се прецака...тогава ситуацията е чакаш от умрял писмо. Въпреки че аз не съм имала досега подобни проблеми, миналата година рискувах с един кафе полуавтомат, но специално ходих до физическия магазин да го взема оттам. Работи отлично ,не че има значение :) .

Публикувано:

Някой има ли познат, работещ в Happy? Торта Lindt там ми е любима и се чудя има ли как да я поръчам директно от техния доставчик/сладкарски цех на по-нормална цена. Иначе е доста скъпа.

• Браво 1
  • Смея се 2
Публикувано:
На 27.12.2025 г. в 16:46, Яничка каза:

Някой има ли познат, работещ в Happy? Торта Lindt там ми е любима и се чудя има ли как да я поръчам директно от техния доставчик/сладкарски цех на по-нормална цена. Иначе е доста скъпа.

Намери ли доставчика?

Публикувано:
На 27.12.2025 г. в 16:46, Яничка каза:

Ако имаш време и ти се занимава:

https://m.1001recepti.com/recipe/?recipe_id=114191-torta-lind-hepi-happy

Можеш да си я сглобиш сама 😉

• Харесвам 3
Публикувано:

Не знам за тук ли ми е въпроса, но да питам мога ли още днес  да разбера кой ми е самолета на 31-ви вечерта за Бари, за да го следя или чак утре? На кантар са ми нещата с тея пръскания сутрин против обледенявания,  почват едни прогресивни закъснения, а искам да се веселя там на НГ. Ако от сутринта почнат да се мотат, хич няма да ходя до Италия, аз и тука мога да се напия, нищо, че няма да ми пеят Умберто Тоци и Рикардо Фоли.   

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 16 минути , kakadu каза:

но да питам мога ли още днес  да разбера кой ми е самолета на 31-ви вечерта за Бари,

Утре най-вероятно. Даже може и да не се появи в самото начало на деня. Следях тия дни два полета и самолетът на по-късния се появи към 10 сутринта, отделно бяха прикрепили няколко полета към самолет, който нямаше как да ги изпълни. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 22 минути , traveler каза:

Какви са тези опашки пред Тавекс? Наистина ли обменят левове за евро?🤔

Вероятно. Аз минах през мола на Стамболийски преди 10 дена и имаше даже по голяма опашка.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, traveler каза:

Да. И за мен е необяснимо, особено при този курс, но факт. И пред банкоматите за внасяне са опашки.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, traveler каза:

Някои да, но повечето купуват кюлчета злато. Парите от бурканите като са с неясен произход трябва да се вложат някъде. 

• Харесвам 5
  • Замислям се 1
Публикувано:

От няколко дни tunnelbear може да се върже само на най-бързата държава. Избор на държава само при плащане. До преди седмица можех да избирам държава.

При вас така ли е?

Публикувано:

Да, така е. Аз се абонирай за NordVPN, дават безплатен абонамент при някой от платените планове на Револют (даже май първо Револют ми предложиха да ги пробвам безплатно).

Публикувано:

Някой знае ли къде в София мога да намеря от ония пликове за дрехи, които се вакуумират? Аз мислех че имам, ама да остарели и за нищо не стават...

Публикувано:
8 minutes ago, neuromancer said:

Някой знае ли къде в София мога да намеря от ония пликове за дрехи, които се вакуумират? Аз мислех че имам, ама да остарели и за нищо не стават...

В Джъмбо със сигурност, виждал съм и в китайските магазини 

Публикувано:
преди 9 минути , neuromancer каза:

И в Jysk 

• Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.