Прескочи до съдържание

бързи въпроси ОАЕ - бързи въпроси


Георги
Съобщението е добавено от Георги

Това е тема за бързи въпроси. свързани с ОАЕ. Какво е бърз въпрос? Това е въпрос, който има достатъчно конкретика, така че да му бъде отговорено с до 2-3 отговора, т.е. въпрос, който не предизвиква дискусия. Примери:

 

- Денонощно ли е метрото в Дубай?

- Може ли да шофираме в Дубай с нашите шофьорски книжки?

 

Има и друг тип въпроси, които може да изглеждат бързи, но да са въпрос на лично мнение и може да предизвикат дискусия. За тях се пуска отделна тема. Примери:

 

- Кое да разпределим времето между Дубай и Абу Даби?

- Заслужава ли си да посетим Шаржа?

 

Възможно е да решите, че въпросът ви е бърз, да го пуснете тук и да се зароди дискусия - няма лошо, ще бъде отделен в нова тема, да не се чудите 🙂

 

Разбира се, ако искате да обсъдите цялото си пътуване в детайли, винаги пускайте нова тема. По този начин най-добре ще си го проследите от първите въпроси до самото пътуване и разказите ви след него. 

Препоръчани мнения

Въпрос:

Единия ден сме планирали разходка из марината до обяд и обяд там. Къде да паркираме? В паркинга на Марина мол - пише безплатно 3 часа...има ли уловка? Пешеходно е на около 1,7км е от небостъргачите и май ни идва далечно за пешеходно разстояние...
Къде другаде може да да паркираме и да сме близо до Каян тауър и къде да хапнем в тази зона? Не търсим гледки и скъпарски ресторанти...с деца сме и искаме стандартна храна Simple Smile
 
друг въпрос Колко време да отделим за Дубай мол АКВАРИУМА? 1 час дали е достатъчен, като цяло въобще не се моткаме с разглеждането.

Още 1 въпрос нашите приятели ще се качват до Бурж Халифа, колко време ще отнеме чакането на опашка, ако билетите са купени онлайн предварително? Колко време се чака на опашката в часовете между 2 и 3 часа следобяд. Няма да запазват билети за залеза. Аз имам някакви спомени, че си бяхме взели билетите предния ден и на опашката чакахме 30 мин----1 час...не помня. Ако запазят примерно час за 14:00 часа, в колко трябва да се наредят на опашката?

Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.