Childish Публикувано: 5 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2016 А къде може да св види видеото и представянето на победителката, защото аз не помня коя е? Връзка към коментар
temporary Публикувано: 5 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2016 http://www.thethailandrace.com/competitors/bg/denitsa-boyadzhieva-51/ Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 5 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2016 Капитане, представи си само, как момата има профил (че даже и да няма) и чете магеланциточкаком Момата вероятно още няма профил, но след два-три дни като ѝ попремине еуфорията и започне да се оглежда за информация за Тайланд... Залагам каса лимонаТа, че скоро ще се появи тук 5 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 5 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2016 http://www.thethailandrace.com/competitors/bg/denitsa-boyadzhieva-51/ Ами сигурно сега пак някой ще ядосам както преди с явното ми застъпване за Анджи, но ... сега за пръв път и видях представянето и не виждам защо се противите. Момичето е участвало точно по правилата на конкурса - направило е видео - защо точно тя и защо Тайланд и е написала 20 думи с присъствието на adventure между тях. Намирам представянето за хубаво и оригинално. А това, че сме имали предпочитания и че не са избрали човек според тях или пък магеланец, това е друг въпрос. 10 Връзка към коментар
Rumiana Публикувано: 5 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2016 И на мен видеото на девойката ми харесва. Целенасочено и интелигентно. А това, че не се е регистрирала тук, не я прави по-малко магеланка по дух, нали?! Пожелавам им успех! :) 6 Връзка към коментар
temporary Публикувано: 5 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2016 (редактирано) Силната страна на видеото на победителката е че насочено към Тайланд (имаше още няколко такива). Тук е слабата страна на видеата на Поли, Матея, Сю и бай Колю ... но не и на Анджи.От там насетне видеото е фокусирано върху спортната натура на девойката - сноубординг, колоездене, гребане, парапланинг, йога, която не бих казала че респондират с Тайланд, ... нямаше и намек за пътешествия.Относно познанията за Тайланд - чудесно всъпване, за свободната страна, никога не подчинявана ... но от там насетне - не мисля че като се облечеш като японка ... това има нещо общо с Тайланд ... не мисля че традиционтата тайландска кухня е ориз и че тайландския масаж е с камъни и кисели краставички...Това не ми харесва във видеото.Слабата страна на нашите "магелански" видеа, явно беше че залагат върху себе си .... и върху пътешественическия дух. Но извън видеата на магеланци имаше и други видея наблягащи върху Тайланд - едно от тях смея да твърдя че е доста по-сериозно и човекът е с по-голяма популярност. Това от мен - винаги ще търпя критика че съм била пристрастна към магеланци. А факта че никой не коментираше под този профил (и под още два-три) ми беше направил впечатление и преди да анонсират победителя и едвали има нещо общо с пристрастността.Иначе победителката благодари на 2-3 оператора, монтажист и рекламен специалист. Редактирано 5 октомври, 2016 от temporary 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 5 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2016 И аз изгледах видеото на победителката и също го харесах. Не съм чела правилата на състезанието, но определено се различава от това на останалите магеланци по това, че е заложила на Тайланд, а не на собствено представяне. Показала е собствената си представа за Тайланд, като според мен е без значение доколко представата и е реалистична. Може и това да е бил търсения ефект, а може и девойката да е имала вътрешна информация какво да се търси в клипа. Важното е, че тя ще представя страната в състезанието с Румъния. Пожелавам успех и на двамата участника от наша страна. А видно е, че лайковете са били нужни само за рекламата на събитието, но не и за успеха на участника. Така че честито на печелившите и достойно представяне нататък. 4 Връзка към коментар
lisska99 Публикувано: 5 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2016 Удрянето на камбаната с лъжица (много безвкусно и обидно към държавата) и държането на клечките на обратно (като типично буле) са достатъчни мотиви за мен да смятам, че девойката не е наясно с някои норми на поведение и уважение към традициите и културата на дадената страна. Да, видеото имаше някаква идея, но далеч не е най-доброто (това не го казвам, защото имам пристрастия към магеланци, а сравнявайки го с тези на другите участници) и не искам да влизам в спор и/или заяждане със съфорумници по въпроса. Дали ще я приема радушно или не във форума - ми нея едва ли я интересувам аз, както и аз не я познавам, за да ми създава трепети в сърцето това бъдещо неясно събитие. Ако се присъедини към нас добре дошла, ако е нормален човек и се държи подобаващо, ще получи същото отношение и от мен ... Също така - ясно е, че тя не се избра сама за победителка, а журито я избра и си имат мотивите за това, каквито и да са те (не е нужно да ги споделят) вече всичко свърши и нищо не може да се промени... Дано това да е печелившата двойка за България и румънците да им дишат прахта! Успех и ще чакам с интерес докладите от Тайланд! 8 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 5 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2016 Някой видя ли видеото на румънския победител? Ей-така, за спорта питам... 5 Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 5 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2016 Момчето има невероятен чар оххх.... умрях от любопитство да разбера какво говори.. ама така и не се намери кой да ми го преведе 2 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 5 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2016 (редактирано) Момчето има невероятен чар оххх.... умрях от любопитство да разбера какво говори.. ама така и не се намери кой да ми го преведе Играят игра. Единият казва дума, другият трябва да продължи с дума, която започва с последните две (?) букви от изречената. Например аз казвам Пловдив, ти казваш Ивайловград, после аз - Адриатика Всъщност май не само географски понятия включват Регал, елефан, Буда... А може би просто правят асоциации с Тайланд? Та това е гениално!!! Браво бе, домнуле! Редактирано 5 октомври, 2016 от captain_oveur 7 Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 5 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2016 Благодарско, Капитане! Ей тва се нарича * приятел в нужда се познава... или магеланец и румънски проговаря.....заради друг такъв * .. е! понякога и на английски .... ама аз за жалост не умея... 1 Връзка към коментар
гост Публикувано: 6 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2016 Някой видя ли видеото на румънския победител? Ей-така, за спорта питам... Много преди финала. И като сравниш двамата финалисти, не ти остава никакво съмнение в "компетентния" избор на българското жури. 6 Връзка към коментар
Мина Публикувано: 6 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2016 Българската победителка е моя добра позната и голям пич. Познаваме се от Couchsurfing-a и знам, че доста обича да пътува. Каква изненада, нали! Не съм гледала видеото (срам) още, но се надявам, че се е справила добре. Аз вече й препоръчах форума веднага след като се завърнах от Тайланд Не я съдете строго 6 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 6 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2016 И на мен ми се вижда съвсем нормално момичето без да го познавам и разбирам, че участвалите тук не са много доволни, но това да е проблема Всеки може да си иде в Тайланд, когато си иска и да си прави каквото му е кеф там, а не да спазва това и онова 2 Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 6 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2016 Ох, бе Яниии....сладур мамин, ми ако съм доволна, че губя що да участвам бе човеко ?! А да ! За спорта ! Как е ?! Бие ли Барселона ?! Така...генералните изводи никога не са добър съветник...Щип по нослето ! 1 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 6 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2016 Няма генерални изводи И аз не обичам да губя, имах предвид че няма нужда да се хейти, а да се приема феърплей и , че не е нещо важно и фатално,щип по бузката 3 Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 6 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2016 Аааа това вече е друга тема (токче в глезена ) 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 6 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2016 Много спортна ми идва. Домосед да се стяга! Аз дадох глас за всички магеланци които зърнах във фейса Ясно всеки участва за да спечели , но вие вярно ходите в Тайланд когато си искате та ... Ей тоя форум как направи светът толкова малък 2 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 22 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2016 Тъй като състезанието приключва на 31 октомври, предполагам, че нашият отбор е вече там и скоро ще стартира. Пожелавам късмет и лек път! 5 Връзка към коментар
temporary Публикувано: 22 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2016 Ако не е отложено - успех! Връзка към коментар
baiKolio Публикувано: 22 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2016 (редактирано) Не е отложено. Вече да там и започват. Програмата, както и условията за точките ги има на сайта на Тайланд рейс. Успех и от мен на Бг отбора! Ще чакаме сводките от бойното поле Редактирано 22 октомври, 2016 от baiKolio 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 22 октомври, 2016 Автор Сподели Публикувано: 22 октомври, 2016 Не е отложено. БГ отборът вече е в Тайланд. Ден по-рано от графика, заради финт с наличността на наградни билети у Qatar Airways. В наша полза - получихме още една нощувка подарък в добър хотел. Траурът е всеобхватен. Всички носят черно или черно и бяло или в краен случай черна панделка. Процъфтява търговията на черни ризи, тениски. Няма значение дали пише Adibas, Punk's not Dead или Путин Хуйло, важно е тениската да е черна. Дори долни гащи в друг цвят не се срещат по сергиите. Попаднахме на многохилядно бдение пред двореца, където вечерта докараха тленните останки на краля. Иначе нашите задачи за печелене на точки включват събиране на усмивки (!) и опитване на масажи. Започваме от петите 32 Връзка към коментар
ZORI Публикувано: 22 октомври, 2016 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2016 Хайде нищо, че сте в траур ..на страна , с усмивки и победа Ви искаме! 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 23 октомври, 2016 Автор Сподели Публикувано: 23 октомври, 2016 Откритие на деня: на румънски цинцари са комари! ("И вторият отбор е пристигнал", помисли си Щирлиц) 17 Връзка към коментар
Препоръчани мнения