Прескочи до съдържание

Дебитна карта Revolut

Георги Матеев

Препоръчани мнения

Публикувано:
  На 6.04.2025 г. в 7:59, Otnesen каза:

Някакви много дребни наличности имаш за чистене и за това ти дава такава такса. Сега пробвах да продам нещо за 1 лв и ми изписа такса 0,50 лв .

За по големи суми са спрямо плана.

Разшири  

Дребни са, ама и предния месец за 1.5% пак са дребни.

Те големи няма да станат скоро като гледам 😀

• Харесвам 1
Публикувано:
  На 6.04.2025 г. в 10:37, Valentin Takev каза:

Някой имали впечатления сравнявайки от една друга  онлайн банка май е холандска bunq ? 

Разшири  

• Харесвам 1
Публикувано:
  На 6.04.2025 г. в 0:21, neuromancer каза:

Реших да се отърва от каквото крипто ми е останало и гледам таксите са 50%. Преди месец бяха 1.5%

Разшири  

Не съм задълбавал, ама Revolut ми рекламираха, че ако се прехвърли криптото в Revolut X, таксата е много по-ниска. Може да пробваш хем да кажеш реално как стават нещата. Няма приложение, а се ползва уеб версията.

Advanced trading. 0% maker fees. 0.09% taker fees. Full stack security. https://www.revolut.com/revolut-x/

• Харесвам 1
Публикувано:
  На 6.04.2025 г. в 11:52, Patrick K каза:

Не съм задълбавал, ама Revolut ми рекламираха, че ако се прехвърли криптото в Revolut X, таксата е много по-ниска. Може да пробваш хем да кажеш реално как стават нещата. Няма приложение, а се ползва уеб версията.

Advanced trading. 0% maker fees. 0.09% taker fees. Full stack security. https://www.revolut.com/revolut-x/

Разшири  

Ми на пръв поглед да, ниска е таксата. Обаче пак има някакъв лимит и най-дребните не мога да ги продам. Сега ще се смеете защо имам баланси по някоко стотинки, ама Револют правиха куизове, дето даваха разни криптомонетки по 40-60 стотинки, та тези имам предвид. 

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Минималната сума за trading в Revolut X е $1. Над това е без такса за продаване. Прехвърлят се от Револют в Револют Х и обратно без такса.

Така или иначе няма какво да ги правя, оставих си ги стотинките, и с тях и без тях все тая, даже няма да ги гледам, след 10 години ако се сетя за тях ще е интересно. Те даваха по 40-60 стотинки, сега след Тръмп са 20-30.

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой знае ли дали има автомат за карти на Револют някъде близо до автобусната спирка на летище Фиумичино?

Публикувано:

Разшири  

Ползвам Revolut X от няколко месеца и таксите са такива. Работи без проблем за сега, като изключим, че от време на време правят някакъв мейтънънс и за няколко минути и то през деня не можеш да търгуваш.

• Благодаря 1
Публикувано:

Разшири  

Вече пуснаха приложението да всички поне в Google Play Store. Таксите наистина се различават между Revolut и Revolut X.

• Харесвам 1
Публикувано:
  На 6.04.2025 г. в 10:37, Valentin Takev каза:

Някой имали впечатления сравнявайки от една друга  онлайн банка май е холандска bunq ? 

Разшири  

Аз съм изключително доволен от Бънк, високи лимити, бонуси точки. Не задават въпроси и не блокират плащания, вързал съм си Пейпала към тях.

Публикувано:
  На 7.04.2025 г. в 6:18, PolinaS каза:

Някой знае ли дали има автомат за карти на Револют някъде близо до автобусната спирка на летище Фиумичино?

Разшири  

Извинявай за вероятно глупавия въпрос, но за какви карти става въпрос?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Граф Вронски
    • tatuno
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.