ДиянаВ Публикувано: 31 октомври, 2025 Публикувано: 31 октомври, 2025 преди 59 минути , neuromancer каза: по официалния ще конвертират парите ти обаче ако след 17 декември теглиш или плащаш в лева, вероятно ще е по някакъв курс както досега, защото няма да имаш наличност в лева... Къде е честното?🙉
Весу Публикувано: 13 ноември, 2025 Публикувано: 13 ноември, 2025 Някой да е имал проблем с превод на пари от БГ банка към Револют? Опитвам да пусна един превод от сметката си в Алианц, но системата ми казва, че IBAN-ът е невалиден.
MayaS Публикувано: 13 ноември, 2025 Публикувано: 13 ноември, 2025 преди 57 минути , Весу каза: Някой да е имал проблем с превод на пари от БГ банка към Револют? Опитвам да пусна един превод от сметката си в Алианц, но системата ми казва, че IBAN-ът е невалиден. Пробвай обратното от револют да дръпнеш от тази сметка , но ако има карта към нея (ако не се лъжа). Иначе това което ти пробваш не знам дали изобщо работи. Нека други кажат. 1
Captain45 Публикувано: 13 ноември, 2025 Публикувано: 13 ноември, 2025 По принцип от твоето банкиране трябва да направиш валутен СЕПА превод, за да използваш револютския IBAN. Ако се опитваш да направиш плащане в лева през Бисера няма да ти приеми IBAN на Револют. Както Мая ти е отговорила можеш ако имаш дебитна карта към тази сметка да заредиш в Революта от нея. 1
Весу Публикувано: 13 ноември, 2025 Публикувано: 13 ноември, 2025 4 hours ago, Captain45 said: По принцип от твоето банкиране трябва да направиш валутен СЕПА превод, за да използваш револютския IBAN. Ако се опитваш да направиш плащане в лева през Бисера няма да ти приеми IBAN на Револют. Както Мая ти е отговорила можеш ако имаш дебитна карта към тази сметка да заредиш в Революта от нея. Да, вероятно съм опитал Бисера, благодаря! Иначе с карта зареждам, но Алинц ме жулят с такса за това. Искам да проверя каква е таксата за превод вместо вкарване с карта.
neuromancer Публикувано: 22 ноември, 2025 Публикувано: 22 ноември, 2025 тия дни ми пратиха мейл, че booking.com вече приемат Revolut Pay и дават бонус точки до 3 януари обаче никъде не го виждам като метод за плащане някой знае ли как става? Или е заради местоположението ми (въпреки, че тук издават Револют)
Miladina Публикувано: 22 ноември, 2025 Публикувано: 22 ноември, 2025 35 minutes ago, neuromancer said: тия дни ми пратиха мейл, че booking.com вече приемат Revolut Pay и дават бонус точки до 3 януари обаче никъде не го виждам като метод за плащане някой знае ли как става? Или е заради местоположението ми (въпреки, че тук издават Револют) При мен се появи, когато трябваше да избера начин на плащане.
neuromancer Публикувано: 22 ноември, 2025 Публикувано: 22 ноември, 2025 мда, след като прехвърлих 6-7 места се появи на едно... явно хотела си решава дали да приема 1
Kosta Grudov Публикувано: 24 ноември, 2025 Публикувано: 24 ноември, 2025 Точно си събрах определения брой револют точки, за да си ги обменя в gift card към Ozone.bg и изненада - от гифт картите останало само Amazon.de ... Някой да е следял преди дали има промени с възможностите за гифт карти? Защото от лятото някъде, когато ги гледам, имаше много български опции - Emag, SportDepot, Ozone и тн, сега изведнъж изчезнаха всички, а до преди 2 седмици ги имаше.. и сега тия точки няма какво да ги правя 😄
crazyhorse Публикувано: 24 ноември, 2025 Публикувано: 24 ноември, 2025 преди 21 минути , Kosta Grudov каза: и сега тия точки няма какво да ги правя 😄 Има-ако ти се пътува с Aegean! https://en.aegeanair.com//milesandbonus/partners/payment-cards/revolut/ 1 1
Kosta Grudov Публикувано: 24 ноември, 2025 Публикувано: 24 ноември, 2025 преди 8 минути , crazyhorse каза: Има-ако ти се пътува с Aegean! https://en.aegeanair.com//milesandbonus/partners/payment-cards/revolut/ Малко са точките и не стават нито за мили, нито за хотели или нещо по-сериозно, българските магазини ми идваха идеално, но сега изчезнаха.. 1
iliana_t Публикувано: 26 ноември, 2025 Публикувано: 26 ноември, 2025 ⚠️ И едно леко подсещане за тези, които не са си видяли съобщението в приложението, че утре започва етап 1 на спиране на левовите трансакции. Който иска да си мести авоарите по други карти, да си спре абонаментни плащания или други нужди....сега е момента. 7
Patrick K Публикувано: 10 декември, 2025 Публикувано: 10 декември, 2025 На 3.03.2023 г. в 10:28, Topfly каза: Ако някой държи по големи суми в Revolut или разчита основно на тази карта при пътуване, нека си има едно на ум и да се подсигури с вариант Б. Трудно е да се каже какво може да се случи в тази ситуация, но това че одитора не може да потвърди значителна част от приходите на компанията не звучи изобщо добре. Одиторът на Revolut се съмнява в резултатите на компанията https://money.bg/business/oditorat-na-revolut-se-samnyava-v-rezultatite-na-kompaniyata.html Ако евентуално се стигне до фонд за гарантиране на влогове и т.н. ситуацията също не изглежда прекалено обнадеждаваща. Литва, където е регистрирана Revolut има 2,8 милиона жители, а Revolut има около 25 милиона клиенти или близо 9 пъти повече от населението на държавата. Колко пари има във фонда за гарантиране на влоговете в Литва не знам, но едва ли административно и финансово са подготвени за един евентуален проблем с такива размери. Близо 3 години по-късно Revolut банкрутира ли? Още ли ги има? Какво стана? Мога ли да държа повече от 2лв. в Revolut? Стана това, че по официални данни на същата тази одитна компания: The London-based business, which yesterday celebrated its ninth anniversary and will shortly move into a huge new office space in Canary Wharf, recorded a £344 million profit for 2023, compared to £6 million the previous year, while revenues nearly doubled to £1.8 billion. https://www.standard.co.uk/business/revolut-growth-skyrockets-as-auditor-bdo-grants-clean-bill-of-health-b1168072.html?utm_source=chatgpt.com От 2026 Revolut ще използват друга одитна компания. Revolut е получила ограничен банков лиценз във Великобритания. Очакват да получат пълен такъв. Всичко е точно с Revolut. Много шум за нищо. 5
Седем Два Публикувано: 10 декември, 2025 Публикувано: 10 декември, 2025 3 hours ago, Patrick K said: Близо 3 години по-късно Revolut банкрутира ли? Още ли ги има? Какво стана? Мога ли да държа повече от 2лв. в Revolut? Стана това, че по официални данни на същата тази одитна компания: The London-based business, which yesterday celebrated its ninth anniversary and will shortly move into a huge new office space in Canary Wharf, recorded a £344 million profit for 2023, compared to £6 million the previous year, while revenues nearly doubled to £1.8 billion. https://www.standard.co.uk/business/revolut-growth-skyrockets-as-auditor-bdo-grants-clean-bill-of-health-b1168072.html?utm_source=chatgpt.com От 2026 Revolut ще използват друга одитна компания. Revolut е получила ограничен банков лиценз във Великобритания. Очакват да получат пълен такъв. Всичко е точно с Revolut. Много шум за нищо. Опитът за ирония не ти се получи. Единствено става ясно, че сега състоянието на Revolut е по-добро в сравнение с 03.03.2023. Това по никакъв начин не означава, че тогавашният доклад на одитора не е бил точен. 3
adreno Публикувано: 10 декември, 2025 Публикувано: 10 декември, 2025 Когато лявата ръка не знае какво прави дясната, а дясната си бърка в... 4
ДиянаВ Публикувано: 19 декември, 2025 Публикувано: 19 декември, 2025 На 31.10.2025 г. в 0:54, adreno каза: Е защо пък да не изкарат малко екстра пари от конвертиране като за последно... На 31.10.2025 г. в 2:10, ДиянаВ каза: Конвертирането няма ли да е по официалния курс? Аз поне така разбрах писанията им, но все още не съм сигурна дали всичко е ясно или само така изглежда. На 31.10.2025 г. в 2:31, neuromancer каза: по официалния ще конвертират парите ти обаче ако след 17 декември теглиш или плащаш в лева, вероятно ще е по някакъв курс както досега, защото няма да имаш наличност в лева... По официалния курс са плащанията след 17 декември. Дъщерята днес си е взела фрапе и е посочен курс 1.9558, т.е. почти по официалния 😉 Така Револют може да се ползва безпроблемно на 31-ви с/у 1-ви и следващите дни. 7
Patrick K Публикувано: 19 декември, 2025 Публикувано: 19 декември, 2025 На 10.12.2025 г. в 17:25, Седем Два каза: Опитът за ирония не ти се получи. Единствено става ясно, че сега състоянието на Revolut е по-добро в сравнение с 03.03.2023. Това по никакъв начин не означава, че тогавашният доклад на одитора не е бил точен. Получи ми се, че се пропагандираше черни дни за Revolut, а нищо такова не се получи. Знаеш ли как се банкрутира банка най-лесно? Става ясно, че явно Revolut са били прави, а не одитната компания, защото одитната компания не успя да докаже, че липсват парите, които Revolut твърди, че ги има. 2
bobbyfm Публикувано: 19 декември, 2025 Публикувано: 19 декември, 2025 Току що ми отказаха топ ъп със съобщението "transaction limit exceeded". Какъв е този лимит и с револют или другата банка (ти би ай) е свързан?
Zlia Публикувано: 19 декември, 2025 Публикувано: 19 декември, 2025 преди 12 минути , bobbyfm каза: Току що ми отказаха топ ъп със съобщението "transaction limit exceeded". Какъв е този лимит и с револют или другата банка (ти би ай) е свързан? Пуснах вместо теб в гугъл и ми излезна това https://help.revolut.com/en-BG/help/adding-money/card-deposit-limits-and-fees/ 🙂 Иначе винаги можеш да направиш SEPA превод от ТБИ за секунди.
Иван Попов Публикувано: 21 декември, 2025 Публикувано: 21 декември, 2025 При мен също на 17 декември Revolut автоматично ми прехвърли всички левове в евро. Аз лично си мисля, че на 30–31 декември и 01 януари Revolut ще си работи нормално по всички терминали, освен ако самите терминали не направят проблем. 2
Asya Assenova Публикувано: 21 декември, 2025 Публикувано: 21 декември, 2025 преди 1 час, Иван Попов каза: При мен също на 17 декември Revolut автоматично ми прехвърли всички левове в евро. Аз лично си мисля, че на 30–31 декември и 01 януари Revolut ще си работи нормално по всички терминали, освен ако самите терминали не направят проблем. Правилно, затова задължително си подготви кеш. В Хърватска след приемането на еврото терминалите не работиха няколко дни, почти седмица. 3 1
Alexander Публикувано: 22 декември, 2025 Публикувано: 22 декември, 2025 Явно синдрома на източния блок ще е налице и у нас. 1 седмица, 10 дни, колкото толкова. Вчера чух няколко човека да казват, че банкоматите не работят, нямало пари... Как в Европа 2002 година нямаше драми, а през 2026 и малко преди това има и то огромни. Друг е въпроса, че 2002 у нас имаше единици с карти, за ПОС в магазини също, говоря да се използват. 3
T.E.Lawrence Публикувано: 22 декември, 2025 Публикувано: 22 декември, 2025 Предколедната истерия с тегленето и неработещи банкомати си я има всяка година и без преминаване към еврото, особено като намалиха и броя банкомати.
neuromancer Публикувано: 22 декември, 2025 Публикувано: 22 декември, 2025 Ако не работят ще е признак на огромна некадърност или саботаж, няма друга причина. Револют си работи за плащане в лева, курса е фиксинга. Пробвано днес. 4
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега