T.E.Lawrence Публикувано: 24 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2017 Аз бях от промо юзерите с безплатна карта и доставка, но как така ако имаш виртуална? Нали като се регистрираш получаваш виртуалната веднага и физическата е по желание? Или и това са променили? Връзка към коментар
chandni Публикувано: 24 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2017 преди 37 минути , mililia каза: А имате ли издадена виртуална карта по този акаунт? Да, имаме! Благодаря много, ще пробваме! Връзка към коментар
mililia Публикувано: 24 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2017 преди 39 минути , T.E.Lawrence каза: Аз бях от промо юзерите с безплатна карта и доставка, но как така ако имаш виртуална? Нали като се регистрираш получаваш виртуалната веднага и физическата е по желание? Или и това са променили? Просто споделям моя опит. Не съм им чела подробно условията или поне не помня да има нещо по въпроса. Разглеждайки тарифата им за такси видях, че имат такса от 6 евро за издаване на втора нова карта. За това предполагам, че вече правят разлика между виртуална и реална и начисляват на втората такса като за нова карта. В интерес на истината след като заличих виртуалната карта и си подадох заявка за реална карта, се опитах да открия отново виртуална карта. Отново ми поиска такса и за нея, така че сега имам само реална карта и се отказах изцяло от виртуалната карта. По това съдя, че вече третират горните като втора карта. 4 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 24 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2017 Аз Септември си поръчах моята. По-нагоре съм споделил ситуацията, но да повторя. Първата карта не ми пристигна след доста дни и след консултация с поддръжката ми казаха да я обявя за изгубена и да си поискам нова. За новата платих само 6 евро, което е доставката. След ден ми пристигна първата карта, която бях обявил за изгубена и след като й въвведох номера в приложението пак си я активирах. Пристигна ми и втората карта, като и двете са ми активни в момента. И всичко това на общата цена от 12 евро. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 24 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2017 преди 8 часа, mililia каза: А имате ли издадена виртуална карта по този акаунт? Аз бях в подобна ситуация. Имах издадена виртуална карта и поисках и реална. Начисляваше ми 2х6 евра (доставка и карта). Писах на съпорта и от там ме посъветваха да изтрия виртуалната карта. Изтрих я и поръчах реалната карта на стойност 6 евро доставка. Предполагам, че виртуалната се брои за една карта, а реалната за втора карта и за това искат такса за издаване на втора карта. Благодаря, @mililia! Наистина след като изтрих виртуалната карта, поръчах физическа и ми взеха само 6€ за доставка! 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 26 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2017 Днес с един колега разбрахме от къде идва проблема с регистрацията на Revolut в Paypal. Преди време, когато аз се опитвах да я добавя за първи път, ми даде грешка, че този тип карти не се поддържа. На един по-късен етап обаче реших да опитам отново и взе че стана... Днес колегата опита да си добави неговия Revolut и получи същото съобщение. Говори и със съпорта на Revolut, откъдето му казаха, че Paypal не поддържат картата официално, но някои клиенти са успели. Заровихме се в Google да търсим и накрая решението излезе - трябва да имаш минимум 3€ в картата, защото Paypal теглят толкова. След като прехвърлихме малко пари в картата, колегата успя да си регистрира Revolut-a в Paypal. 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 26 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2017 преди 8 минути , chandni каза: Днес с един колега разбрахме от къде идва проблема с регистрацията на Revolut в Paypal. Преди време, когато аз се опитвах да я добавя за първи път, ми даде грешка, че този тип карти не се поддържа. На един по-късен етап обаче реших да опитам отново и взе че стана... Днес колегата опита да си добави неговия Revolut и получи същото съобщение. Говори и със съпорта на Revolut, откъдето му казаха, че Paypal не поддържат картата официално, но някои клиенти са успели. Заровихме се в Google да търсим и накрая решението излезе - трябва да имаш минимум 3€ в картата, защото Paypal теглят толкова. След като прехвърлихме малко пари в картата, колегата успя да си регистрира Revolut-a в Paypal. Само лека корекция - на мен paypal ми дръпна и съответно после върна 1.50 евро. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 26 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2017 преди 8 часа, chandni каза: Днес с един колега разбрахме от къде идва проблема с регистрацията на Revolut в Paypal. Преди време, когато аз се опитвах да я добавя за първи път, ми даде грешка, че този тип карти не се поддържа. На един по-късен етап обаче реших да опитам отново и взе че стана... Днес колегата опита да си добави неговия Revolut и получи същото съобщение. Говори и със съпорта на Revolut, откъдето му казаха, че Paypal не поддържат картата официално, но някои клиенти са успели. Заровихме се в Google да търсим и накрая решението излезе - трябва да имаш минимум 3€ в картата, защото Paypal теглят толкова. След като прехвърлихме малко пари в картата, колегата успя да си регистрира Revolut-a в Paypal. А какъв адрес слагате за billing address? Българския домашен адрес ли? Картата нали уж е в Англия? Че и сега пробвах с английския ми Пейпал, ама не става, а има пари в картата. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 26 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2017 преди 9 часа, chandni каза: Paypal теглят толкова На мен ми теглиха 1 паунд. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 26 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2017 преди 52 минути , neuromancer каза: А какъв адрес слагате за billing address? Българския домашен адрес ли? Картата нали уж е в Англия? Че и сега пробвах с английския ми Пейпал, ама не става, а има пари в картата. Да, български - този, който е посочен и в Revolut акаунта. преди 39 минути , macf1an каза: На мен ми теглиха 1 паунд. преди 9 часа, ven62 каза: Само лека корекция - на мен paypal ми дръпна и съответно после върна 1.50 евро. Всъщност, както и macf1an написа, изтеглиха 1 паунд (1,12€), а малко по-късно го refund-наха, но фактът е, че при налични 2.02 € даде грешката, а при наличност 12+ € регистрацията мина успешно. 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 26 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2017 На 10/24/2017 в 11:00, funny каза: И аз до преди 2-3 месеца но казаха че от скоро е въведен в "черния списък". Картата е Виза дебит На 10/24/2017 в 11:49, Георги Матеев каза: Тогава и ние да въведем ОББ в нашия черен списък... На 10/24/2017 в 12:26, funny каза: Специално ОББ се опитват да блокират всякакви плащания напоследък. Освен Револют се оказа и Иберия в черния им списък . А през фирмената ни карта в последния месец имаме 2-3 блокирани фирми на които сме дали директно теглене от картата за месечните разноски по облачни услуги и т.н. Оказа се че последната една година не им бяха съмнителни но видиш ли от един месец насам са . Явно след обединяването им със Ситибанк имат нови регулации и нещата съвсем вървят към смяна на банката Току що прехвърлих по 10 евро от MasterCard Debit и Visa Debit, и двете издадени от ОББ, в Revolut. Да не се окаже проблемът в това кой е издаделят на картата? Моята е от Paysafe. Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 26 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2017 (редактирано) На 10/24/2017 в 12:26, funny каза: Специално ОББ се опитват да блокират всякакви плащания напоследък. Освен Револют се оказа и Иберия в черния им списък . А през фирмената ни карта в последния месец имаме 2-3 блокирани фирми на които сме дали директно теглене от картата за месечните разноски по облачни услуги и т.н. Оказа се че последната една година не им бяха съмнителни но видиш ли от един месец насам са . Явно след обединяването им със Ситибанк имат нови регулации и нещата съвсем вървят към смяна на банката Моята Виза Дебит от ОББ си работи при зареждане на Revolut И ОББ се обединяват със СИБанк, а не със СитиБанк :D Редактирано 26 октомври, 2017 от cybersimo Връзка към коментар
funny Публикувано: 26 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2017 Преди 1 час, cybersimo каза: И ОББ се обединяват със СИБанк, а не със СитиБанк :D Моя грешка А колкото до зареждането - пробвай с по-голяма сума и ще видиш. Аз до 25 евро нямам проблем , но пък те и смс не ми пращат за малки суми. Като се опитах да заредя 200 евро - и .... " черен списък" Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 Нали си взимат комисиона за плащане в евро, като се зарежда Революта? Какъв им е зора на тези банки пак, че да си измислят черни списъци? Връзка към коментар
funny Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 преди 6 минути , Alexander каза: Нали си взимат комисиона за плащане в евро, като се зарежда Революта? Какъв им е зора на тези банки пак, че да си измислят черни списъци? Може би проблема им е че не взимат комисионна. За 200 евро зареждане към Револют-а нямам никаква комисионна Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 Брей, чак да не повярва човек, че има и такива банки. Нали ОББ бяха от най-алчните като цяло? Курса им как е, че и Райфайзен няма комисона, ама курса е специален. Връзка към коментар
funny Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 1.95050 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 преди 27 минути , funny каза: 1.95050 Този курс ми изглежда нереално нисък, освен ако не е курс Купува на банката. При фиксинг 1,95583 лв за 1€, няма банка на света, която да ти го прдаде на 1,95050. На мен ПИБ ми ги продава на 1.9575 лв за 1€, когато зареждам Revolut картата с дебитна, която е без такса. 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 преди 6 минути , chandni каза: Този курс ми изглежда нереално нисък, освен ако не е курс Купува на банката. При фиксинг 1,95583 лв за 1€, няма банка на света, която да ти го прдаде на 1,95050. На мен ПИБ ми ги продава на 1.9575 лв за 1€, когато зареждам Revolut картата с дебитна, която е без такса. Който не си е изпил кафето даже и не поглежда че е написал глупост. Вярното трябваше да е точно 1.95750 1 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 27 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2017 преди 12 часа, Alexander каза: Нали си взимат комисиона за плащане в евро, като се зарежда Революта? Какъв им е зора на тези банки пак, че да си измислят черни списъци? Няма абсолютно никакви такси за зареждане на Revolut. Брои се за плащане на POS (поне в ОББ е така, и в няколко европейски банки от които съм пробвал) Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 3 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2017 Гледам прокредит са сложили банкомати за теглене в евро. Някой пробвал ли е да тегли с револют? Каква е таксата? Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 4 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2017 преди 6 часа, T.E.Lawrence каза: Гледам прокредит са сложили банкомати за теглене в евро. Някой пробвал ли е да тегли с револют? Каква е таксата? Ако банкоматът отчита теглене на евро към картата, не би трябвало да има друга такса, освен револютската и то в случай че теглиш повече от ... 250 ли беше, които са без такса. Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 4 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2017 Револют ясно, но самият банкомат няма ли такса? Дори от друга българска банка лев-лев като теглиш начисляват нещо. Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 8 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2017 Да докладвам за теглене кеш с Revolut Турция-всички банкомати имаха такса теглене, но курса беше добър. Египет-няма такса на банкомат, курса е прекрасен. Банкоматите дори ти говорят на английски. Връзка към коментар
Kalinko Публикувано: 8 ноември, 2017 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2017 Преди 4 дни теглих от 3 различни банкомата в Турция без такса! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега