Иван Попов Публикувано: 7 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2023 Ами аз мисля да затворя поне една от трите ми сметки. Сметки имам в ДСК, Fibank и postbank. И сега мисля да закрия сметките ми (спестовна и разплащателна) от пощенска банка. Ето за тези 10 лв. говорих, ако ми ги дадат хубаво, ако не...... не ми е за тези пари. Видях, че имат и акции, различни сметки и карти (според това, кой какво си иска) и все пак е безплатно, а не като в пощенска по 8 лв. за двете ми сметки в банката. А моята Revolut ще я зареждам от ДСК примерно. преди 14 минути , Цвете каза: Съветвам те да прочетеш какво е Револют. Сметката ти в друга банка ще го зарежда. Като те чета хич не си наясно, поправи се 😉 Може и някъде да бъркам, не знам. Ако бъркам ме поправете, благодаря! 😉 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 7 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2023 @Иван Попов, ако ще закриваш сметки, по-добре си вземи дебитна карта Neon от TBI. Тя няма месечни такси за поддръжка и преводите са безплатни. Прочети темата за Tbi във форума 6 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 7 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2023 преди 6 минути , Яничка каза: @Иван Попов, ако ще закриваш сметки, по-добре си вземи дебитна карта Neon от TBI. Тя няма месечни такси за поддръжка и преводите са безплатни. Прочети темата за Tbi във форума Ами ще ги закрия само тези сметки в postbank, другите ще ги оставя поне на този етап. Благодаря за идеята, четох и за нещата на TBI банк. Видях, че и там нямат такси! 🙂 ДСК със сигурност ще я оставя, защото там ми е всичко свързано към картата. 😉 Благодаря ти, Яни! 😊 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 8 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2023 преди 9 часа, Цвете каза: Съветвам те да прочетеш какво е Револют. Сметката ти в друга банка ще го зарежда. Като те чета хич не си наясно, поправи се 😉 Като четеш и нещо конкретно не ти е ясно - питай веднага. Дори и въпроса да е "глупав" или "досаден" ще се намери някой да ти отговори. И така, лека-полека ще ти светне. Сега ще ти дам пример: Въпрос: Сега, с новитге условия, като си зареждам Revolut-а от БГ карта (при мен е дебитна на ЦКБ) Revolut ще ми вземе ли такса от 0.7% (мин. 0.20 евро) или не. 3 Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 8 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2023 преди 9 часа, Иван Попов каза: А моята Revolut ще я зареждам от ДСК примерно. Точно с ДСК недей да зареждаш Револют, имат такса, ползвай карта от fibank 3 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 8 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2023 преди 20 минути , ven62 каза: Сега, с новитге условия, като си зареждам Revolut-а от БГ карта (при мен е дебитна на ЦКБ) Revolut ще ми вземе ли такса от 0.7% (мин. 0.20 евро) или не. Не! Но когато го отреждаш 😁, т.е. ако превеждаш по карта, различна от Револют, ще ти вземе. This means payment directed to a supported non-Revolut card number, made using the Revolut app 2 3 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 8 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2023 преди 10 часа, Иван Попов каза: Ама аз сега ще спечеля 10 лв, ако направя 3 покуки с Revolut-a до 11.11.2023. Вероятно си ползвал нечий реферален линк. 🙂 Нищо не си изпуснал. Револют пускат офертата бонус - покана към приятел постоянно. Големите бонуси ги печели канещият. За няколко различни суми са - 50лв, 70лв и от 10-200лв. Не се хващай на последната, защото редовно дават по 10лв. 🙂 Ако получиш мейл с обещана сума 50лв, изчакай и скоро ще ти пратят за 70лв. 2 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 8 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2023 Преди 1 час, iMari каза: Вероятно си ползвал нечий реферален линк. 🙂 Нищо не си изпуснал. Револют пускат офертата бонус - покана към приятел постоянно. Големите бонуси ги печели канещият. За няколко различни суми са - 50лв, 70лв и от 10-200лв. Не се хващай на последната, защото редовно дават по 10лв. 🙂 Ако получиш мейл с обещана сума 50лв, изчакай и скоро ще ти пратят за 70лв. Малко хитруват. Наскоро пратих линк за бонус 80 лева (не до 80), а дойдоха само 25. Като им писах и им цитирах офертата им, излязоха с обяснението, че бонусът не бил фиксирана сума, но се направиха на готини пичове и пратиха още 50. Не се занимавах за останалите 5 лева. 4 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 8 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2023 При мен мизата е 200 лв от няколко месеца. Досега не съм поканил никой. Интересно ми е, дали ако поканя някой ще ги получа? 2 Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 8 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2023 Преди 1 час, traveler каза: При мен мизата е 200 лв от няколко месеца. Досега не съм поканил никой. Интересно ми е, дали ако поканя някой ще ги получа? И при мен е толкова, НО след като прочетох мнението на @iMari се зачетох в приложението и се оказва, че не е 200, а е от 10 до 200лв... 5 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 8 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2023 ами то почти непрекъснато има бонус "покани приятел", ама аз не съм толкова социален, за да натрапвам мнението си на приятелите ми, та няма значение ако някой ме попита е друго 2 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 8 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2023 Revolut пак са сменили интерфейса на Арр-а. Сега е с доста странен цвят, а и пак трябва да им свикваме с промените кое къде се намира 😞 3 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 8 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2023 преди 2 часа, Яничка каза: Revolut пак са сменили интерфейса на Арр-а. Сега е с доста странен цвят, а и пак трябва да им свикваме с промените кое къде се намира 😞 Има и други варианти на цвят, които можем да изберем 😉 4 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 8 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2023 Добре, значи ще си я зареждам от Fibank и готово 😉 Благодаря за отговорите 😉 преди 7 часа, desislavna каза: Има и други варианти на цвят, които можем да изберем 😉 Така мисля и аз да направя 😊 1 Връзка към коментар
Павел* Публикувано: 17 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2023 Револют вдига цените 80/160/300лв на година за плюс/премиум/метал плановете. Ако някой смята да ъпгрейдва може да го направи по старите цени преди 17-Декември. 7 Връзка към коментар
vitamin Публикувано: 28 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2023 Някой ползувал ли застраховка по Револют? Добро решение ли е? А летищен престой във ВИП-зала? 1 Връзка към коментар
Martin Публикувано: 5 декември, 2023 Сподели Публикувано: 5 декември, 2023 Не знам дали е писано вече тук, но Револют може да се зарежда вече и през Изипей: How do I top up my account? Tap Add money in-app > Select Deposit cash Select a nearby eligible location, and enter the amount of cash you're looking to deposit We'll generate a unique barcode for your deposit Hand over the cash at the register, and show the barcode when requested Done! Once you’ve made your top-up, the money will appear in your account in a couple of minutes. Fees will be deducted from the added amount. — Team Revolut 5 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 5 декември, 2023 Сподели Публикувано: 5 декември, 2023 Може, но някъде споменаха такса от 11-15 лв. Връзка към коментар
agenta Публикувано: 7 декември, 2023 Сподели Публикувано: 7 декември, 2023 На 5.12.2023 г. в 13:54, aleksandrina каза: Може, но някъде споменаха такса от 11-15 лв. Таксата не е от Револют, а от Изипей и затова няма как Револют да я обявяват. Съгласно тарифата на Изипей тя варира. 1 Връзка към коментар
timobg Публикувано: 7 декември, 2023 Сподели Публикувано: 7 декември, 2023 При мен няма такава опция.. А и на сайта им пише, че все още разработват тази функция - https://help.revolut.com/bg-BG/help/adding-money/more-help-with-adding-receiving-money/cash-deposits/how-can-i-deposit-cash-to-my-revolut-account/ Връзка към коментар
Павел* Публикувано: 12 декември, 2023 Сподели Публикувано: 12 декември, 2023 Не знам за тази тема ли е по-подходящо или за "искам да се оплача" но: Револют постоянно влошава обменните курсове. Преди 2-3 години бяха +-0.1% ( купува/продава) от курса който може да се види в гугъл. Преди няколко месеца бяха +-0.15%. Днес гледам за EUR/USD е +-0.2%, а USD/BGN и EUR/BGN са почти +-0.3%. Ако продължават по същия начин скоро ще са по-зле и от обмения курс на Мастъркард. За уикендите изобщо не говорим. Гледам че и zen.com вървят по същия път. Даже са по-зле от Револют. 1 1 Връзка към коментар
vorbis Публикувано: 12 декември, 2023 Сподели Публикувано: 12 декември, 2023 преди 1 час, Павел* каза: Не знам за тази тема ли е по-подходящо или за "искам да се оплача" но: Револют постоянно влошава обменните курсове. Преди 2-3 години бяха +-0.1% ( купува/продава) от курса който може да се види в гугъл. Преди няколко месеца бяха +-0.15%. Днес гледам за EUR/USD е +-0.2%, а USD/BGN и EUR/BGN са почти +-0.3%. Ако продължават по същия начин скоро ще са по-зле и от обмения курс на Мастъркард. За уикендите изобщо не говорим. Гледам че и zen.com вървят по същия път. Даже са по-зле от Револют. Може би си преминал отвъд "fair usage limit" за месеца, който за стандартен план, мисля, че беше 1000 евро/паунда. Връзка към коментар
Павел* Публикувано: 12 декември, 2023 Сподели Публикувано: 12 декември, 2023 преди 15 минути , vorbis каза: Може би си преминал отвъд "fair usage limit" за месеца, който за стандартен план, мисля, че беше 1000 евро/паунда. На "Премиум" съм и не би трябвало да има fair лимит за превалутиране ( поне според тарифата). Дано да е временно явление ама на дали. Връзка към коментар
КОКО22 Публикувано: 13 декември, 2023 Сподели Публикувано: 13 декември, 2023 преди 13 часа, Павел* каза: Не знам за тази тема ли е по-подходящо или за "искам да се оплача" но: Револют постоянно влошава обменните курсове. Преди 2-3 години бяха +-0.1% ( купува/продава) от курса който може да се види в гугъл. Преди няколко месеца бяха +-0.15%. Днес гледам за EUR/USD е +-0.2%, а USD/BGN и EUR/BGN са почти +-0.3%. Ако продължават по същия начин скоро ще са по-зле Не исках да наливам още масло, но е факт. Аз съм активен в обмяната на лев/евро от 6-7 месеца. Потвърждавам, че непрекъснато курса се влошава. Но искам да добавя още нещо странно. Обмена го започнах поради възможността да "спестявам" EUR на 3.97% лихва. Е да ама НЕ. При мен е 3.10% защото има такса обслужване. А през тези месеци бях и на план "премиум". Но най-интересното бе че на жена ми, която е от скоро в Револют и то на "стандарт" от няколко месеца процента си й е 3.97... Като имам настроение ще се забавлявам със съпорта им😁 1 Връзка към коментар
timobg Публикувано: 13 декември, 2023 Сподели Публикувано: 13 декември, 2023 И при мен дава 3.1%. Може за нови потребители да има някаква промоция и временно да дават повече. Или да е активиран на промоция някой от платените планове.. Иначе ако човек ползва ТБИ, е по-изгодно да се обменят в евро при тях и да се пратят със Sepa към Револют. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега