T.E.Lawrence Публикувано: 29 януари, 2017 Сподели Публикувано: 29 януари, 2017 Да, и най-хубавото е, че не пита за идиотски секюрити кодове, които може да са проблем ако са на смс, а ти си в чужбина с друга сим карта, а ти ги прехвърля с един клик. 1 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 29 януари, 2017 Сподели Публикувано: 29 януари, 2017 Да, и най-хубавото е, че не пита за идиотски секюрити кодове, които може да са проблем ако са на смс, а ти си в чужбина с друга сим карта, а ти ги прехвърля с един клик. Напротив - винаги пита. Всичко това зависи от картата, с която зареждаш, а не от Revolut. Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 Напротив - винаги пита. Всичко това зависи от картата, с която зареждаш, а не от Revolut. Аз зареждам с райфайзен дебитна, за всяко нещо се налага да чакам идиотския смс код, който закъснява с по няколко минути. С револют е единственото място ,където не ме пита за код и парите се прехвърлят за секунди. Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 30 януари, 2017 Сподели Публикувано: 30 януари, 2017 Аз го зареждам с карти на Уникредит и FiBank. И при двете изисква 3D код. Голяма мистерия... Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 10 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 10 февруари, 2017 Отскоро Revolut предоставят реални банкови сметки на потребителите си, в 3те основни валути GBP/EUR/USD: http://revolutapp.tumblr.com/post/156938742072/introducing-revolut-current-accounts Очаква се дори лихва да има 3 Връзка към коментар
kokimura Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 Все още не съм намерил начин да захраня картата от България без комисионна. Опитах с дебитна карта в лева, издадена от Societe Generale но взима комисиона за плащане на ПОС в чужбина. Комисионната е същата като на кредитната ми карта. От Societe Generale ми обясниха, че дори и дебитна карта в евро да използвам пак ще има същата комисионна. Може би с дебитни карти от други банки плащането на ПОС в чужбина няма комисионна но със Societe има. Това е във връзка с по-рания ми пост, 190395. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 3 март, 2017 Автор Сподели Публикувано: 3 март, 2017 Все още не съм намерил начин да захраня картата от България без комисионна. Опитах с дебитна карта в лева, издадена от Societe Generale но взима комисиона за плащане на ПОС в чужбина. Комисионната е същата като на кредитната ми карта. От Societe Generale ми обясниха, че дори и дебитна карта в евро да използвам пак ще има същата комисионна. Може би с дебитни карти от други банки плащането на ПОС в чужбина няма комисионна но със Societe има. Това е във връзка с по-рания ми пост, 190395. Тази такса се налага от Societe Generale и няма нищо общо с Revolut. Изкарай си дебитна карта към произволна друга банка, която не прилага такса за плащане на ПОС в чужбина, и ще си зареждаш безплатно Revolut-a. Най-добре картата да е директно еврова за да избегнеш и превалутирането по кофти курс от страна на българската банка. 1 Връзка към коментар
kokimura Публикувано: 4 март, 2017 Сподели Публикувано: 4 март, 2017 Ще пробвам и това. Благодаря! Връзка към коментар
aneta72 Публикувано: 4 март, 2017 Сподели Публикувано: 4 март, 2017 1. За да ти създадат карта, трябва предварително да си заредил 10 евро в акаунта си. Това им е сравнително ново изискване. 2. Не разбрах за каква такса става въпрос. И аз с такъв въпрос. В кой акаунт - не ми дава опция за зареждане. При заявяването на карта ми иска 10 евро минимална сума и номер на Виза. Това картата от която ще си дръпнат таксата за издаването ли е или картата от която после ще зареждам револют-а? Нещо ме притеснява да изпляскам така номер и CCV.... Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 5 март, 2017 Сподели Публикувано: 5 март, 2017 (редактирано) Top-up е менюто за зареждане на акаунта. Там се изпляскват данните на картите, с които ще захранваш Revolut. За каква такса става въпрос? Издаването на първа карта не е ли безплатно все още? Редактирано 5 март, 2017 от Ilian359 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 5 март, 2017 Сподели Публикувано: 5 март, 2017 Безплатна е виртуалната карта Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 За да ти издадат виртуална безплатна карта искат в акаунта да има 10 евро. Тези пари не се изтеглят. Тяхно изискване си е. Може би така те проверяват дали имаш достъп да средство за зареждане, или дали си пълнолетен... Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 12 март, 2017 Сподели Публикувано: 12 март, 2017 Въпрос : След като вече има номер на сметките и то различен за различните валути на една и съща виртуална карта, това означава ли че може да се превеждат пари директно по този номер?! /съжалявам ако въпроса е хептен тъп..не съм руса ...направо съм си бяла/ Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 12 март, 2017 Сподели Публикувано: 12 март, 2017 Въпрос : След като вече има номер на сметките и то различен за различните валути на една и съща виртуална карта, това означава ли че може да се превеждат пари директно по този номер?! /съжалявам ако въпроса е хептен тъп..не съм руса ...направо съм си бяла/ Номер на сметка мисля, че се предлагаше само за Англия. Следователно, монголските тугрици ще ги държиш в кеш. 1 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 12 март, 2017 Сподели Публикувано: 12 март, 2017 Въпрос : След като вече има номер на сметките и то различен за различните валути на една и съща виртуална карта, това означава ли че може да се превеждат пари директно по този номер?! Е, нали това е идеята? Защо ти е иначе сметка? 1 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 25 март, 2017 Сподели Публикувано: 25 март, 2017 (редактирано) Безплатна е виртуалната карта Въпрос: Имам виртуална карта, която си направих при създаването на акаунта. Тя наистина беше безплатна. Сега обаче искам да си поръчам физическа карта. Освен 6 евро за обикновена доставка, ме таксуват и с 6 евро за картата. Вероятно се счита за втора, резервна карта. Така ли е? Струва ли си да я запазвам, май няма много приложение? И ако я изтрия в акаунта, ще отпадне ли "двойното таксуване"? Някой да се е сблъсквал с подобен проблем? Редактирано 25 март, 2017 от rik4o Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 25 март, 2017 Сподели Публикувано: 25 март, 2017 (редактирано) Да си отговоря сам, че да не се бърка и друг като мен. ;-) Загадката е разрешена. Няма "двойно таксуване"! Секцията на картите в приложението се състои от две страници. На първата са наличните карти, а на втората - възможността да се добавят допълнителни. Бях забранил временно наличната ми виртуална карта, тъй като не я ползвам засега. Това автоматично скрива опциите под нея, една от които е и "Искам да поръчам физическа карта". Така директно преминах към втората страница за поръчка на нова карта (независимо дали е виртуална, или е физическа). Тя вече наистина е резервна и се таксува с 6 евро + 6 за доставка. Сега вече ще си поръчам по правилния начин пластиката, която ще очаквам с нетърпение да пристигне, както обещават, най-късно до 6 април. :-) Редактирано 25 март, 2017 от rik4o 1 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 26 март, 2017 Сподели Публикувано: 26 март, 2017 Едно уточнение за безплатните лимити при тегления от банкомат: сумата е 200 Евро или 200 паунда или 200 долара, според валутата на сметката ви в момента. Т.е. ако парите са ви в евро, а теглите в паунди, лимитът е 173 паунда, което е приблизително 200 евро. С други думи, за да увеличите малко лимита си - конвертирайте парите си в паунди преди да теглите. 6 Връзка към коментар
aneta72 Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Опитах се да заредя прословутите 10 долара за виртуална карта. От както въведох данните на КК от която да ги дръпне екранът е бял, след като пусна приложението... Дайте съвет моля. Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Рестартирай си телефона. Така забива и моят ако не посоча коректно полето за въвеждане на 3D. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 31 март, 2017 Сподели Публикувано: 31 март, 2017 (редактирано) Някой правил ли е банков превод към Уиз с Револут? В последната стъпка иска някакъв адрес. Адрес на Уиз или на банката им трябва да се въведе? Редактирано 31 март, 2017 от Hollywood Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 22 май, 2017 Сподели Публикувано: 22 май, 2017 Мисля, че няма изискване за внесена сума за виртуалната карта. Аз си направих виртуална карта без да вкарвам никакви пари ? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 22 май, 2017 Сподели Публикувано: 22 май, 2017 Няма изискване, но картата е дебитна и ако не внесеш пари не ти върши работа. 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 22 май, 2017 Сподели Публикувано: 22 май, 2017 Да, така е. Сега вкарах 10 евро за да мога да си платя поръчката на физическа карта. За пореден път лошо впечатление от Райфайзен - при плащане с дебитна виза електрон курсът EUR/BGN е 1,979. Нищо, че на главната им страница гордо стои фиксиран курс от 1,96 Това е само при обмяна. Курсът за плащане в евро е скрит хубавичко и трябва да се намери като се влезе в Индивидуални клиенти -> Банкови карти -> Услуги с карти -> Картов обменен курс за международни транзакции. Със сигурност по-голямата сума в Револют ще бъде заредена от дебитната ми карта на Уникредит. 1 Връзка към коментар
petko Публикувано: 22 май, 2017 Сподели Публикувано: 22 май, 2017 2 minutes ago, П.Кръстев said: Да, така е. Сега вкарах 10 евро за да мога да си платя поръчката на физическа карта. За пореден път лошо впечатление от Райфайзен - при плащане с дебитна виза електрон курсът EUR/BGN е 1,979. Нищо, че на главната им страница гордо стои фиксиран курс от 1,96 Гледайки разликата от 1.9 стотинки ме навява на мисълта, че не курсът е различен, а просто имаш 1% такса превалутиране. Тези такса е някъде скрита в тарифата на банката. И аз се издразних на това в Пиреос, но реално в малко банки липсва такава такса. 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Георги,
връзка за първа безплатна карта
Препоръчано от Георги
2 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега