Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

LEVEL обявиха нова база (Орли) и нови дестинации - Монреал (3 пъти седмично), Ню Йорк (4 пъти седмично), Гуаделупе (4 пъти седмично) и Мартиник ($ пъти седмично). Цените ще започват от 99 евро на посока.

International Airlines Group will launch flights to Montreal*, New York, Guadeloupe and Martinique from Paris Orly from July 2018 via LEVEL its low cost longhaul airline brand.

Fares start from €99** one way and tickets go on sale today at flylevel.com.
LEVEL will base two Airbus A330-200 aircraft at Orly, each with 293 economy and 21 premium economy seats.

• Харесвам 13
  • Браво 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, akair каза:

LEVEL обявиха нова база (Орли) и нови дестинации - Монреал (3 пъти седмично), Ню Йорк (4 пъти седмично), Гуаделупе (4 пъти седмично) и Мартиник ($ пъти седмично). Цените ще започват от 99 евро на посока.

Имат също и директни полети Барселона-Бостън, като в момента се намира цена 170 евро двупосочно с ръчен багаж (април-май). Исках да взема, но връзките вече не са толкова удобни след като Райън промениха часа на полета от сутрешен на следобеден. Сега вече се налага една нощувка в Барселона, освен ако не се правят сложни схеми с лоу кост прекачвания.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Закупени 2 билета за Монреал. Като че не остана нито 1 свободен ден - отпуск или празник - от 2018 незапълнен. Пак ще се ядосвам, че нямам свободни дни за изненади...

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 18 минути , ACM каза:

Как стоят нещата с плажовете и настаняване на Гуаделупа и Мартиника?

Може да започнеш тук:

и след това да си пуснеш отделна тема

Има доста информация и за двата острова във форума.

Редактирано от macf1an
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
Преди 1 час, Marisha каза:

Има промяна в цената на чекиран багаж. Беше 90 евро, сега е 40 евро.

https://www.flylevel.com/en/about-us/optional-extras

40 беше и преди няколко месеца, когато аз гледах. За онлайн говоря, на летището сега е 50, но не знам да е било чак 90...

Връзка към коментар
преди 1 минута , Боби каза:

40 беше и преди няколко месеца, когато аз гледах. За онлайн говоря, на летището сега е 50, но не знам да е било чак 90...

Когато купихме билети, беше 90.

Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...

На летището в Пунта Кана вървят ли мобилни бордни карти или да търся да ги принтирам някъде? Fly Level дали ще ги принтират , ако отида направо на гишето им?

Редактирано от liliya
Връзка към коментар
преди 59 минути , liliya каза:

На летището в Пунта Кана вървят ли мобилни бордни карти или да търся да ги принтирам някъде? Fly Level дали ще ги принтират , ако отида направо на гишето им?

Да, ние там ги получихме.

Връзка към коментар
Преди 1 час, liliya каза:

Не, не може да минете с мобилни бордни карти. Трябва да отидете на чек-ин гишета на Левъл и там ще ви разпечатат хартиени. Опашките не са малки, така че си отделете повече време.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Боби каза:

Да, ние там ги получихме.

преди 2 часа, desislavna каза:

Не, не може да минете с мобилни бордни карти. Трябва да отидете на чек-ин гишета на Левъл и там ще ви разпечатат хартиени. Опашките не са малки, така че си отделете повече време.

Благодаря! Аз съм предвидила около 2.30ч преди полета и се надявам да са достатъчни с оглед размера на терминала  и многото хора. Чекирали сме се и трябва само да се изпринтират.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 5.03.2018 г. в 22:55, liliya каза:

Благодаря! Аз съм предвидила около 2.30ч преди полета и се надявам да са достатъчни с оглед размера на терминала  и многото хора. Чекирали сме се и трябва само да се изпринтират.

Пристигнахме благополучно в Барселона. И на отиване и на връщане кацнахме с час по- рано! За багажа изобщо не гледаха и не се заяждаха, всеки носеше поне по- още две раници, чанти.  На бордната карта ми направи впечатление , че освен ръчен багаж- малък куфар , има посочена чанта 25см. 

Редактирано от liliya
  • Харесвам 3
Връзка към коментар
Цитат

Пристигнахме благополучно в Барселона. 

Добре дошли. 
А как стои въпросът с избора на места? 

преди 8 минути , liliya каза:

За багажа изобщо не гледаха и не се заяждаха, всеки носеше поне по- още две раници, чанти.  На бордната карта ми направи впечатление , че освен ръчен багаж- малък куфар , има посочена чанта 25см. 

image.png.506627eb76c052b89b3a0627ea3e8b9b.png

Връзка към коментар
Преди 1 час, Фичо каза:

А как стои въпросът с избора на места? 

Самолетите са 2-4-2 седалки. Ние и на отиване, и на връщане бяхме заедно на двойката. Не видях да са разделени хора, тоест абсолютно ненужно е закупуването на места, според мен.  Дори и големи групи седяха заедно.

На сайта пише, че от 2018 г. няма да се предоставя безплатно достъп до филмите и другите развлечения, но си работеше всичко. 

Напитки и храни, както и одеала и слушалки, могат да се поръчват чрез мониторите, а се заплащат он-лайн чрез wi-fi мрежата на борда и сателитна връзка. След минути идва поръчката. На мен ми беше много интресно, защото досега не ми се беше случвало.

преди 1 час, liliya каза:

Пристигнахме благополучно в Барселона. И на отиване и на връщане кацнахме с час по- рано! За багажа изобщо не гледаха и не се заяждаха, всеки носеше поне по- още две раници, чанти.

Добре дошли! И при нас беше така с ранното пристигане и с багажа. :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

И в двете пососки се чекирах он-лайн и ни даде съседни места. Самолетът имаше доста празни седалки и ние набързо се ориентирахме и си спахме опънати през цялото време. 

Цените на храните и напитките ги има в сайта , но не си заслужава защото на летището е по- евтино и може да си внесеш храна. Ако си платил храна раздават два пъти някакви гадости и по една напитка. Детето си поръча от спагетите и бяха супер гадни. 

Тези дни ще пусна повече инфо в отделна тема, че има какво да се каже, в т.ч . и за круизите от Ла Романа. 

• Харесвам 5
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Ще помоля за информация - имате ли някой телефон за връзка с компанията?  Реших да вкарам данните ни по паспортите в резервацията и хоп.. установих че има дати на раждане, автоматично заложени явнои на двамата, които нямат нищо общо с истинските ни и за допълнителна радост- прибавени вторите ни имета в резервацията за билетите... Такова нещо досега не бях виждала. Явно е нещо от сайта им. Веднага сверих с първите отпечатани от нас билети- уви да .... в първия вариат са само име и фамилия, както трябва , а сега - прибавени са вторите ни имена, които съвестно си попълнихме в профилите, но не бяха в резервациите. А телефона 901 111 500 за връзка с Иберия не позволява код +34.

Моля дайте идея как да се оправя от този батак. Благодаря предварително.   

Връзка към коментар
преди 7 минути , Роми каза:

Ще помоля за информация - имате ли някой телефон за връзка с компанията?  Реших да вкарам данните ни по паспортите в резервацията и хоп.. установих че има дати на раждане, автоматично заложени явнои на двамата, които нямат нищо общо с истинските ни и за допълнителна радост- прибавени вторите ни имета в резервацията за билетите... Такова нещо досега не бях виждала. Явно е нещо от сайта им. Веднага сверих с първите отпечатани от нас билети- уви да .... в първия вариат са само име и фамилия, както трябва , а сега - прибавени са вторите ни имена, които съвестно си попълнихме в профилите, но не бяха в резервациите. А телефона 901 111 500 за връзка с Иберия не позволява код +34.

Моля дайте идея как да се оправя от този батак. Благодаря предварително.   

Аз бях писал на Иберия във фейсбук и ми отговориха в рамките на 35-40 минути.

Връзка към коментар

Не знам къде сте се регистрирали, но на сайта на Иберия има 2 полета за фамилия, защото испанците и латиноамериканците имат две фамилии. Може второто име да е отишло там. Но по принцип това няма никакво значение, щом имената са в паспорта, значи сте ок. Никой не знае дали имаш бащино име и фамилия или две фамилии.

За датата не съм 100% сигурен, но не съм виждал някъде да гледат датата на раждане, освен ако става въпрос за деца.

ПП Ако ще летите до Щатите гледайте в API всички данни да са ви коректни, че това са от антитерористичните мерки...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.