Фил Публикувано: 20 март, 2018 Сподели Публикувано: 20 март, 2018 (редактирано) преди 2 часа, neuromancer каза: ПП Ако ще летите до Щатите гледайте в API всички данни да са ви коректни Какво е API ? Редактирано 20 март, 2018 от Фичо Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 20 март, 2018 Сподели Публикувано: 20 март, 2018 Advanced Passenger Information Попълва се за дестинации в Щатите и UK с паспортните данни, отделно от чекина, част от антитерористичните мерки 2 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 За съжаление трябва да кажа, че от ФБ страницата на Иберия ми отговориха много бързо да се свържа с hotline за оправят неразборията, но на втория ми въпрос- дайте телефона, който се набира не само от Испания- гробно мълчание вече 48 часа. А не ми се иска да рискувам точно заради това, че се попълват предварителни форми за влизане с точни паспортни и лични данни. Няма да е приятно да имам ядове, заради безумията на сайта на Иберия. Впрочем се установи, че за имената идва проблема от Иберия плюс регистрацията, но за датите на раждане... това е вече допълнителна радост:-((( Връзка към коментар
funny Публикувано: 22 март, 2018 Сподели Публикувано: 22 март, 2018 преди 24 минути , Роми каза: За съжаление трябва да кажа, че от ФБ страницата на Иберия ми отговориха много бързо да се свържа с hotline за оправят неразборията, но на втория ми въпрос- дайте телефона, който се набира не само от Испания- гробно мълчание вече 48 часа. А не ми се иска да рискувам точно заради това, че се попълват предварителни форми за влизане с точни паспортни и лични данни. Няма да е приятно да имам ядове, заради безумията на сайта на Иберия. Впрочем се установи, че за имената идва проблема от Иберия плюс регистрацията, но за датите на раждане... това е вече допълнителна радост:-((( Пробвай на тези телефони. Дано успееш: Iberia Call Center 902 400 500 / +34 954 34 99 24 Customer Care Address: P. O. Box 548, 28080 Madrid Phone: 807 11 71 11 / 807 11 70 11 Reservation (Spain) 902 400 500 UK 0 870 609 0500 (spanish & english) USA 1-800-772-4642 Canada 1800 772 4642 Czech Republic 840 740 640 Ireland 0 818 46 2000 Italy 199 101 191 Iberia Plus Phone: (34) 91 374 24 42 Fax: (+34) 913742707 Address Apdo. Correos 62033 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 26 април, 2018 Сподели Публикувано: 26 април, 2018 Знае ли някой дали линията Барселона -Пунта Кана дали ще бъде възобновена за следващата година януари-март? Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 26 април, 2018 Сподели Публикувано: 26 април, 2018 преди 2 минути , liliya каза: Знае ли някой дали линията Барселона -Пунта Кана дали ще бъде възобновена за следващата година януари-март? И на мен ми се иска, ама не вярвам. Според мен резултатите им през Барса са били слаби и са пренасочили машините към Френските острови. Нищо чудно и те да не оцелеят дълго. Връзка към коментар
liliya Публикувано: 26 април, 2018 Сподели Публикувано: 26 април, 2018 В момента, Боби каза: И на мен ми се иска, ама не вярвам. Според мен резултатите им през Барса са били слаби и са пренасочили машините към Френските острови. Нищо чудно и те да не оцелеят дълго. Искаше ми се да комбинирам за зимата по една седмица Гваделупа или Мартиника с ДР. Че ми хареса...... Дано да има някакво раздвижваме, ако не ще хващам през Париж. Връзка към коментар
ACM Публикувано: 26 април, 2018 Сподели Публикувано: 26 април, 2018 Не вярвам да са им били слаби резултатите. И двата ми полета с тях бяха пълни до краен предел. Лично си поставих за задача да огледам за свободно място в целия самолет, но такова просто нямаше. 1 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 26 април, 2018 Сподели Публикувано: 26 април, 2018 преди 9 минути , ACM каза: Не вярвам да са им били слаби резултатите. И двата ми полета с тях бяха пълни до краен предел. Лично си поставих за задача да огледам за свободно място в целия самолет, но такова просто нямаше. По време на нашите полети и в двете посоки имаше доста свободни места и се бяхме опънали доста добре на по няколко седалки всеки. Може би има значение кога са били полетите. Повече свободни места имаше в полета през делничния ден. Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 26 април, 2018 Сподели Публикувано: 26 април, 2018 преди 23 минути , ACM каза: Не вярвам да са им били слаби резултатите. И двата ми полета с тях бяха пълни до краен предел. Лично си поставих за задача да огледам за свободно място в целия самолет, но такова просто нямаше. преди 13 минути , liliya каза: По време на нашите полети и в двете посоки имаше доста свободни места и се бяхме опънали доста добре на по няколко седалки всеки. Може би има значение кога са били полетите. Повече свободни места имаше в полета през делничния ден. Точно там е истината - в периодите на пътуване. Нашия полет за Нова Година беше пълен без едно свободно място. Но след като са отменили полетите до Доминикана, а продават полети то Буенос Айрес за по 700 евро след година, е явно кои им вървят и кои не. Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 26 април, 2018 Сподели Публикувано: 26 април, 2018 Нашите полети бяха пълни, нищо, че бяха през седмица през март. Ще ги ползваме пак през януари догодина за Мартиника и Гваделупа от Париж. 1 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 28 юни, 2018 Сподели Публикувано: 28 юни, 2018 Level launches 14 new routes from Vienna! Tickets already on sale from only €15 one-way! New routes to/from Vienna:Vienna – London – ViennaVienna – Barcelona – ViennaVienna – Malaga – ViennaVienna – Paris – ViennaVienna – Olbia – ViennaVienna – Larnaca – ViennaVienna – Valencia – ViennaVienna – Alicante – ViennaVienna – Palma de Mallorca – ViennaVienna – Bilbao – ViennaVienna – Milan – ViennaVienna – Venice – ViennaVienna – Ibiza – ViennaVienna – Dubrovnik – Vienna 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 28 юни, 2018 Сподели Публикувано: 28 юни, 2018 В сайта на Fly Level гледам, че за трансатлантическите полети предлагат предварително храна за 35 евро на човек. Някой има ли идея какво предлагат и на какви цени платено на борда? От Париж гледам, че онлайн чекина го отварят 21 дни преди полета. Това означава ли, че толкова дни предварително може да получи човек безплатно места? Връзка към коментар
pavelbs Публикувано: 29 юни, 2018 Сподели Публикувано: 29 юни, 2018 преди 21 часа, bad kid каза: Level launches 14 new routes from Vienna! Tickets already on sale from only €15 one-way! New routes to/from Vienna:Vienna – London – ViennaVienna – Barcelona – ViennaVienna – Malaga – ViennaVienna – Paris – ViennaVienna – Olbia – ViennaVienna – Larnaca – ViennaVienna – Valencia – ViennaVienna – Alicante – ViennaVienna – Palma de Mallorca – ViennaVienna – Bilbao – ViennaVienna – Milan – ViennaVienna – Venice – ViennaVienna – Ibiza – ViennaVienna – Dubrovnik – Vienna Мисля, че има грешка.Полетите са на Волотеа, не на Левел. Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 29 юни, 2018 Сподели Публикувано: 29 юни, 2018 това излиза на сайта на Левъл We’re launching flights to and from Vienna from all over Europe during July. For the moment, we’re taking you to our partners at Vueling to book. Връзка към коментар
pavelbs Публикувано: 29 юни, 2018 Сподели Публикувано: 29 юни, 2018 преди 20 часа, Topfly каза: В сайта на Fly Level гледам, че за трансатлантическите полети предлагат предварително храна за 35 евро на човек. Някой има ли идея какво предлагат и на какви цени платено на борда? От Париж гледам, че онлайн чекина го отварят 21 дни преди полета. Това означава ли, че толкова дни предварително може да получи човек безплатно места? Вече не помня, кое колко е струвало, но ми се беше сторило доста скъпо като им разглеждах менюто.Аз си имах достатъчно храна и напитки внесени от мен в самолета и нищо не съм консумирал от тях. На пътниците, които имаха предварително платена храна им изглеждаше окей, но не беше много богата.Ако правя сравнение с Tui, която си е включена в билета беше много повече и постоянно имаше напитки безплатно. 1 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 29 юни, 2018 Сподели Публикувано: 29 юни, 2018 И излиза това на сайта Връзка към коментар
pavelbs Публикувано: 29 юни, 2018 Сподели Публикувано: 29 юни, 2018 (редактирано) преди 3 минути , bad kid каза: това излиза на сайта на Левъл We’re launching flights to and from Vienna from all over Europe during July. For the moment, we’re taking you to our partners at Vueling to book. Да , явно са в някакво партньорство с Вуелинг. Самите полети също се изпълняват от тях или гледам британската Анисек. Редактирано 29 юни, 2018 от pavelbs редакция Връзка към коментар
boogy83 Публикувано: 25 юли, 2018 Сподели Публикувано: 25 юли, 2018 https://travel-dealz.de/blog/fluege-martinique/ Пуснали са линии Paris - Martinique, Paris - Guadelupe. Има добри цени: отиване и връщане почват от 257 евро. Разбира се по коледа и нова година са малко по-скъпи. Сякаш неудобно е летището в Париж - Orly, но който има информация повече да каже за връзки от и дотам. 4 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 25 юли, 2018 Сподели Публикувано: 25 юли, 2018 От София до CDG или Бове и после с градски транспорт до Орли. Има RER има и автобуси : https://www.airport-orly.com/bus-and-coach.php 4 Връзка към коментар
Yavor Публикувано: 25 юли, 2018 Сподели Публикувано: 25 юли, 2018 преди 13 часа, stanimir каза: От София до CDG или Бове и после с градски транспорт до Орли. Има RER има и автобуси : https://www.airport-orly.com/bus-and-coach.php Може и с Uber, а ако пътуваш с Air France от София до CDG, има shuttle на Air France, който те кара до Orly. 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 26 август, 2018 Сподели Публикувано: 26 август, 2018 (редактирано) Отново са налични добри цени от Париж до Френски Антили от 217€ например за отиване еднопосочен Париж-Гваделупа от 99€ края на ноември пак за отиване еднопосочен Париж - Мартиника - от 109€ през ноември и за връщане - еднопосочен Мартиника - Париж от 118€ в началото на декември Редактирано 26 август, 2018 от Фичо 9 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 7 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2018 Тези виртуална или реална авиокомпания са? След като ми промениха часа от Мартиник до Париж, сега не мога да открия, че изобщо изпълняват полети. Днес уж има полет от Гваделупа до Париж, като все още може да се купи и билет, но нито в сайта на летището на Мартиник се вижда, че има полет, нито на летището Орли, че утре пристига подобен самолет 😞 Гледам по новините, че не изпълняват и други заложени полети 😞 'My flight doesn't exist': Discount airline leaves customers stranded https://abcnews.go.com/Business/flight-exist-discount-airline-leaves-customers-stranded/story?id=57745490 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 7 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2018 преди 12 минути , Topfly каза: Тези виртуална или реална авиокомпания са? След като ми промениха часа от Мартиник до Париж, сега не мога да открия, че изобщо изпълняват полети. Днес уж има полет от Гваделупа до Париж, като все още може да се купи и билет, но нито в сайта на летището на Мартиник се вижда, че има полет, нито на летището Орли, че утре пристига подобен самолет 😞 Гледам по новините, че не изпълняват и други заложени полети 😞 'My flight doesn't exist': Discount airline leaves customers stranded https://abcnews.go.com/Business/flight-exist-discount-airline-leaves-customers-stranded/story?id=57745490 Виж през сайта на Iberia. Аз преди моите билети с тях до ДР ги купих от там. Между другото на нас разписанието на полетите ни ги променяха всеки месец. Очаквай още промени. 1 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 7 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2018 преди 20 минути , Topfly каза: Тези виртуална или реална авиокомпания са? След като ми промениха часа от Мартиник до Париж, сега не мога да открия, че изобщо изпълняват полети. Днес уж има полет от Гваделупа до Париж, като все още може да се купи и билет, но нито в сайта на летището на Мартиник се вижда, че има полет, нито на летището Орли, че утре пристига подобен самолет 😞 Гледам по новините, че не изпълняват и други заложени полети 😞 'My flight doesn't exist': Discount airline leaves customers stranded https://abcnews.go.com/Business/flight-exist-discount-airline-leaves-customers-stranded/story?id=57745490 И ние трябва да летим с тях до Мартиника. И нашите са променени. Като гледам последния изпълнен полет е на 1 октомври. На 4 и 6 октомври май са отменени, на 8 октомври уж има планиран полет. 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега