Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Advanced Passenger Information

Попълва се за дестинации в Щатите и UK с паспортните данни, отделно от чекина, част от антитерористичните мерки

• Харесвам 2
Връзка към коментар

За съжаление трябва да кажа, че от ФБ страницата на Иберия ми отговориха много бързо да се свържа с hotline за оправят неразборията, но на втория ми въпрос- дайте телефона, който се набира не само от Испания- гробно мълчание вече 48 часа. А не ми се иска да рискувам точно заради това, че се попълват предварителни форми за влизане с точни паспортни и лични данни. Няма да е приятно да имам ядове, заради безумията на сайта на Иберия. Впрочем се установи, че за имената идва проблема от Иберия плюс регистрацията, но за датите на раждане... това е вече допълнителна радост:-(((  

Връзка към коментар
преди 24 минути , Роми каза:

За съжаление трябва да кажа, че от ФБ страницата на Иберия ми отговориха много бързо да се свържа с hotline за оправят неразборията, но на втория ми въпрос- дайте телефона, който се набира не само от Испания- гробно мълчание вече 48 часа. А не ми се иска да рискувам точно заради това, че се попълват предварителни форми за влизане с точни паспортни и лични данни. Няма да е приятно да имам ядове, заради безумията на сайта на Иберия. Впрочем се установи, че за имената идва проблема от Иберия плюс регистрацията, но за датите на раждане... това е вече допълнителна радост:-(((  

Пробвай на тези телефони. Дано успееш:

Iberia Call Center
902 400 500 / +34 954 34 99 24

Customer Care
Address: P. O. Box 548, 28080 Madrid
Phone: 807 11 71 11 / 807 11 70 11

Reservation (Spain)
902 400 500

UK
0 870 609 0500 (spanish & english)

USA
1-800-772-4642

Canada
1800 772 4642

Czech Republic
840 740 640

Ireland
0 818 46 2000

Italy
199 101 191

Iberia Plus
Phone: (34) 91 374 24 42
Fax: (+34) 913742707
Address
Apdo. Correos 62033

Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...
преди 2 минути , liliya каза:

Знае ли някой дали линията Барселона -Пунта Кана дали  ще бъде възобновена за следващата година януари-март?

И на мен ми се иска, ама не вярвам. Според мен резултатите им през Барса са били слаби и са пренасочили машините към Френските острови. Нищо чудно и те да не оцелеят дълго.

Връзка към коментар
В момента, Боби каза:

И на мен ми се иска, ама не вярвам. Според мен резултатите им през Барса са били слаби и са пренасочили машините към Френските острови. Нищо чудно и те да не оцелеят дълго.

Искаше ми се да комбинирам за зимата по една седмица Гваделупа или Мартиника с  ДР. Че ми хареса......

Дано да има някакво раздвижваме, ако не ще хващам през Париж.

Връзка към коментар

Не вярвам да са им били слаби резултатите. И двата ми полета с тях бяха пълни до краен предел. Лично си поставих за задача да огледам за свободно място в целия самолет, но такова просто нямаше. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 9 минути , ACM каза:

Не вярвам да са им били слаби резултатите. И двата ми полета с тях бяха пълни до краен предел. Лично си поставих за задача да огледам за свободно място в целия самолет, но такова просто нямаше. 

По време на нашите полети и в двете посоки имаше доста свободни места и се бяхме опънали доста добре на по няколко седалки всеки.

Може би има значение кога са били полетите. Повече свободни места имаше в полета през делничния ден.

Връзка към коментар
преди 23 минути , ACM каза:

преди 13 минути , liliya каза:

По време на нашите полети и в двете посоки имаше доста свободни места и се бяхме опънали доста добре на по няколко седалки всеки.

Може би има значение кога са били полетите. Повече свободни места имаше в полета през делничния ден.

Точно там е истината - в периодите на пътуване. Нашия полет за Нова Година беше пълен без едно свободно място.

Но след като са отменили полетите до Доминикана, а продават полети то Буенос Айрес за по 700 евро след година, е явно кои им вървят и кои не.

Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...

Level launches 14 new routes from Vienna! Tickets already on sale from only €15 one-way!

New routes to/from Vienna:
Vienna – London – Vienna
Vienna – Barcelona – Vienna
Vienna – Malaga – Vienna
Vienna – Paris – Vienna
Vienna – Olbia – Vienna
Vienna – Larnaca – Vienna
Vienna – Valencia – Vienna
Vienna – Alicante – Vienna
Vienna – Palma de Mallorca – Vienna
Vienna – Bilbao – Vienna
Vienna – Milan – Vienna
Vienna – Venice – Vienna
Vienna – Ibiza – Vienna
Vienna – Dubrovnik – Vienna

• Харесвам 1
Връзка към коментар

В сайта на Fly Level гледам, че за трансатлантическите полети предлагат предварително храна за 35 евро на човек. Някой има ли идея какво предлагат и на какви цени платено на борда? От Париж гледам, че онлайн чекина го отварят 21 дни преди полета. Това означава ли, че толкова дни предварително може да получи човек безплатно места?

Връзка към коментар
преди 21 часа, bad kid каза:

Level launches 14 new routes from Vienna! Tickets already on sale from only €15 one-way!

New routes to/from Vienna:
Vienna – London – Vienna
Vienna – Barcelona – Vienna
Vienna – Malaga – Vienna
Vienna – Paris – Vienna
Vienna – Olbia – Vienna
Vienna – Larnaca – Vienna
Vienna – Valencia – Vienna
Vienna – Alicante – Vienna
Vienna – Palma de Mallorca – Vienna
Vienna – Bilbao – Vienna
Vienna – Milan – Vienna
Vienna – Venice – Vienna
Vienna – Ibiza – Vienna
Vienna – Dubrovnik – Vienna

Мисля, че има грешка.Полетите са на Волотеа, не на Левел.

Връзка към коментар
преди 20 часа, Topfly каза:

В сайта на Fly Level гледам, че за трансатлантическите полети предлагат предварително храна за 35 евро на човек. Някой има ли идея какво предлагат и на какви цени платено на борда? От Париж гледам, че онлайн чекина го отварят 21 дни преди полета. Това означава ли, че толкова дни предварително може да получи човек безплатно места?

Вече не помня, кое колко е струвало, но ми се беше сторило доста скъпо като им разглеждах менюто.Аз си имах достатъчно храна и напитки внесени от мен в самолета и нищо не съм консумирал от тях. На пътниците, които имаха предварително платена храна  им изглеждаше окей, но не беше много богата.Ако правя сравнение с Tui, която си е включена в билета беше много повече и постоянно имаше  напитки безплатно.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , bad kid каза:

това излиза на сайта на Левъл

We’re launching flights to and from Vienna from all over Europe during July. For the moment, we’re taking you to our partners at Vueling to book.

Да , явно са в някакво партньорство с Вуелинг. Самите полети също се изпълняват от тях или гледам британската Анисек.

Редактирано от pavelbs
редакция
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

https://travel-dealz.de/blog/fluege-martinique/

Пуснали са линии Paris - Martinique, Paris - Guadelupe

Има добри цени: отиване и връщане почват от 257 евро. Разбира се по коледа и нова година са малко по-скъпи.

Сякаш неудобно е летището в Париж - Orly, но който има информация повече да каже за връзки от и дотам.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 13 часа, stanimir каза:

От София до CDG или Бове и после с градски транспорт до Орли.   Има  RER има и автобуси :

https://www.airport-orly.com/bus-and-coach.php

Може и с Uber, а ако пътуваш с Air France  от София до CDG, има shuttle на Air France, който те кара до Orly.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Отново са налични добри цени от Париж до Френски Антили от 217€ 

например за отиване  еднопосочен Париж-Гваделупа от 99€  края на ноември
image.png.bcd3d6b9e5d1fd869411d78c4a337a8a.png

пак за отиване еднопосочен Париж - Мартиника - от 109€ през ноември 
image.png.0d2bea34be2bcba2ba120513adae57d3.png

и за връщане - еднопосочен Мартиника - Париж от 118€ в началото на декември 
image.png.c5ee8d1944d320fd8340d33e0ca03282.png

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 9
  • Браво 1
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Тези виртуална или реална авиокомпания са? След като ми промениха часа от Мартиник до Париж, сега не мога да открия, че изобщо изпълняват полети. Днес уж има полет от Гваделупа до Париж, като все още може да се купи и билет, но нито в сайта на летището на Мартиник се вижда, че има полет, нито на летището Орли, че утре пристига подобен самолет 😞

Гледам по новините, че не изпълняват и други заложени полети 😞

'My flight doesn't exist': Discount airline leaves customers stranded

https://abcnews.go.com/Business/flight-exist-discount-airline-leaves-customers-stranded/story?id=57745490

Връзка към коментар
преди 12 минути , Topfly каза:

Тези виртуална или реална авиокомпания са? След като ми промениха часа от Мартиник до Париж, сега не мога да открия, че изобщо изпълняват полети. Днес уж има полет от Гваделупа до Париж, като все още може да се купи и билет, но нито в сайта на летището на Мартиник се вижда, че има полет, нито на летището Орли, че утре пристига подобен самолет 😞

https://abcnews.go.com/Business/flight-exist-discount-airline-leaves-customers-stranded/story?id=57745490

Виж през сайта на Iberia. Аз преди моите билети  с тях до ДР ги купих от там.

Между другото на нас разписанието на полетите ни ги променяха всеки месец. Очаквай още промени. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 20 минути , Topfly каза:

И ние трябва да летим с тях до Мартиника. И нашите са променени. Като гледам последния изпълнен полет е на 1 октомври. На 4 и 6 октомври май са отменени, на 8 октомври уж има планиран полет.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.