Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

За Монреал не беше разрешено чекиране онлайн. Причината предполагам е да се проверят разрешенията за влизане + визи. Но нямаше никакви проблеми, а аз имах и багаж за чекиране, така че ми беше безразлично. Но определено нямаше да се разделят хората, пътуващи заедно,  във всички посоки на самолета.

Публикувано: (редактирано)

Да докладвам за Левел - всичко мина по мед и масло. Овърбуукинг нямаше, имаше бая свободни места в самолета. Пътувахме точно девет часа и кацнахме с 30 минути закъснение заради лошо време. Бая клатеше от време на време.

самолетите са нови, чисти, седалките са удобни. Не видях разлика с икономична класа на Ер Франс за дълъг полет. Храна ако се букне предварително е 35€ за две хранения - след излитане и преди кацане. Аз си взех сандвич, бира, кафе и Киндер за 12€ някъде, а може и от Орли да си вземете сандвичи от бординг залата. 

Има нови филми, изгледах 4 (но нямаше много голям избор). Уж има и wifi, но така и не го хванах. За одеяла и слушалки се плаща отделно, носете си. Има USB за зареждане на всяка седалка. 

Всичко мина чудесно за сега да видим на връщане как ще е.

Редактирано от Kaloyan89
  • Харесвам 22
Публикувано:
преди 49 минути , Таньо каза:

Съвет от мен - не ходете октомври. Бая си вали, дори началото на ноември. По-добре дайте 50-100 евро отгоре, но да сте сигурни в слънчевото време. Аз имах няколко дъждовни дни и нито е за плаж, нито за поход. 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 12 минути , Kaloyan89 каза:

Съвет от мен - не ходете октомври. Бая си вали, дори началото на ноември. По-добре дайте 50-100 евро отгоре, но да сте сигурни в слънчевото време. Аз имах няколко дъждовни дни и нито е за плаж, нито за поход. 

Излизат много круизи на добри цени в района и 100 евро за еднопосочен билет е добра възможност за комбинация с тях.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 23 минути , Kaloyan89 каза:

Ти прибра ли се вече? 
Кога ще поразкажеш малко повече? :smile3:

Публикувано:

В Мартиника съм сега, петък летя обратно. След няколко седмици ще пиша подробно, преди това няма да имам време. С една дума, прекрасно е, рай.

• Харесвам 7

Да кажа и за връщането от Фор де Франс до Париж - мина чудесно, почти всички средни 4 седалки назад в самолета бяха празни, да спах на широко. Което обаче не е много добре. Резервирайте повече да не спрат полетите ! След като с билети по 100€ не успяват да напълнят самолета, не знам как биха могли. 

Иначе всичко точно и на време.

Редактирано от Kaloyan89
  • Харесвам 6
Публикувано:
преди 1 минута , Роми каза:

От Париж са много такива полети на такива цени до Мартиника. Но нали са им вътрешни си ги има постоянно.

Така е, но Air France и Air Caraïbes обичат да надуват цените. Досега не бях виждал 200€ отиване и връщане. 

• Харесвам 2
Публикувано:
48 minutes ago, Kaloyan89 said:

Да кажа и за връщането от Фор де Франс до Париж - мина чудесно, почти всички средни 4 седалки назад в самолета бяха празни, да спах на широко. Което обаче не е много добре. Резервирайте повече да не спрат полетите ! След като с билети по 100€ не успяват да напълнят самолета, не знам как биха могли. 

Иначе всичко точно и на време.

Имаш ли снимки от самолета? Как е разсроянието м/у седалките , удобни ли са за дълъг полет, има ли екрани и до какво имат достъп free of chargе, храната на борда как е? И аз обмисля ваканция на Мартиника и Гуаделупа, но съм малко резервиран когато става въпрос за лоу кост компания за дълъг полет...

Публикувано:

Не снимах самолета, чисто нов А330-200 с регистрация F-HLVL. Всяка седалка си има екран, и USB за зарядно. Ентрътеймънта май ще се плаща от 01/01/2019. Слушалки и одеяла ПРОДАВАТ, така че си носете. Не пробвах храната, 35 евро е с два сервиза, аз си купих от летището. Напитки се продават не много скъпо - 3,50 евро за кенче Хайнекен. Седалките са удобни и не видях да има разлика с тези на КЛМ или Ер Франс например. 

• Харесвам 9
On 11/4/2018 at 1:03 PM, Kaloyan89 said:

Аз току що направих онлайн чекин, малко е сложно защото те кара да плащаш за места. От третия път успях да избера да ми избере автоматично (и безплатно) места - и двете са на коридор, чудесно. 

Иначе според мен продават повече билети, отколкото имат седалки, и като се запълни самолета, последните на опашката не ги пускат за бординг. Така пише в трипадвайзър поне - последните 15-20 души им казвали, че са закъснели и затваряли бординга. 

Аз мисля да не рискувам и да се появя 2-3 часа по-рано. 

Искам да потвърдя, че избирането на безплатно място е доста сложно 😞 Трябва да се избере схемата със седалките и там да се избере опцията автоматичен избор на седалка. След това се връщаме една стъпка назад и добавяме седалките с един клик, но без да погледнем какво ни е разпределила системата. Ако искаме да видим резултата, добавя цена дори за автоматично разпределените седалки. Трябва да сме търпеливи и чак при печатането на бордните карти може да се видят безплатно разпределените места.

Ако не ни харесват местата в последствие винаги има опция да се проенят платено. Хубавото е, че семействата декларирано ги слага на седалки един до друг.

Чекирането става 21 дни (504 часа) преди полета, като часовете се смятат по местно време спрямо мястото на излитане.

За полети от Мартиник гейта затваря 20 минути преди полета и отваря 40 минути преди полета. Чекирането на багажа става най-късно един час преди полета. (При други летища тези изисквания са различни.)

Редактирано от Topfly
  • Харесвам 7

Аз не мога да се чекирам с безплатно място... На една резервация сме няколко човека, двама се чекираха, казват, че пари не са давали. Аз като вляза колкото и да давам автоматично избиране на седалка, бутона за продължаване напред седи неактивен. И направо ми скъсаха нервите и съм бесен. Малко помощ?

Редактирано от randi
Публикувано:

В заключение, когато от резервация с няколко пътника някой се чекира отделно, всички следващи биват задължени да плащат за място и безплатния избор магически изчезва! Чекирането на летище безплатно ли е?

• Шок 3
Публикувано:
преди 1 час, randi каза:

В заключение, когато от резервация с няколко пътника някой се чекира отделно, всички следващи биват задължени да плащат за място и безплатния избор магически изчезва! Чекирането на летище безплатно ли е?

Мисля, че не е. Помня, че трябваше задължително да се чекираме, така че едва ли е било безплатно. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Доста нелоялна практика. Меко казано съм потресен. Предвид цените на седалките и като прибавиш отиване и връщане става твърде солено.

Публикувано:
преди 27 минути , randi каза:

Не е нормално, не знам бъг в системата ли е какво е, но не ми се дават 33 евро за седалки.

В сайта на Левел ли се чекираш или те прехвърля в сайта на Иберия?

Публикувано:

В сайта на Level. На Iberia не разпознава кода. Та това е някакъв проблем в системата, чекира ли се един всички след него трябва да плащат за места. Оправя се като се свържеш с тях по телефона и премахват чекирането и след това чекираш всички заедно.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.