Прескочи до съдържание

Коментари, мнения, бъгове, съвети относно новата версия

Препоръчани мнения

Мобилната версия нещо цикли от известно време. Всеки път като кача файл, ми забива писането, рефрешва ми сайта като ме изхвърля от темата и трябва да вляза пак. Отскоро почна да забива и при публикациите понякога. Днес бях публикувал няколко еднакви поста, защото стоеше като неизпратено съобщението дълго време.

Връзка към коментар
преди 2 минути , T.E.Lawrence каза:

Мобилната версия нещо цикли от известно време. Всеки път като кача файл, ми забива писането, рефрешва ми сайта като ме изхвърля от темата и трябва да вляза пак. Отскоро почна да забива и при публикациите понякога. Днес бях публикувал няколко еднакви поста, защото стоеше като неизпратено съобщението дълго време.

Силно вероятно е мобилния ти интернет да се бъзика. Телекомите са доста натоварени в последно време. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, bulpa каза:

Отбелязвам, че бързо започна да се зарежда форума при мен. От поне два-три месеца се бавеше много, голяма мъка беше през РС-то. Win 7 + Firefox/Chrome

Хм, това е странно, защото от години плащаме 20$ на месец на cloudflare за да може да се зарежда по-оптимизирано сайта и синтетичните тестове показваха, че в действителност е така 🙂 Сега съм спрял Cloudflare временно, докато установим причината за този проблем, но сигурно ще го върна обратно в даден момент. 

Връзка към коментар

Да разбирам, че към момента няма проблеми с незареждащи се страници и т.н. 

Така, сега ще върна предишното положение, т.е. е възможно отново да започнете да виждате грешка 520. Важно ми е следното:

- номерът на грешката, дали е 520 или нещо друго

- градът, който е изписан в средното звено от машрута (Мюнхен, Будапеща, Франкфурт, София и т.н...)

- ако може направо скрийн на грешката, че е важно и ray id-то

Мерси 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Zlia каза:

Отварям теми само с нови мнения. Чета някоя и когато се върна назад към списъка, прочетената от мен не изчезва. От вчера мисля е така. За мобилната версия говоря. 

Изтрий кукита/мукита/кешове и т.н. Не би трябвало да има нещо общо с мобилна версия, а ако е само при теб ще да е нещо локално. Ако някой друг има подобни проблеми да свирка. 

Връзка към коментар
преди 2 минути , Моника каза:

В търсачката пиша "В момента съм" и независимо дали филтрирам да търси тема или без филтър, не открива резултат. Къде бъркам?

Не бъркаш, явно е проблем. Утре ще го разнищвам. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Георги каза:

Изтрий кукита/мукита/кешове и т.н. Не би трябвало да има нещо общо с мобилна версия, а ако е само при теб ще да е нещо локално. Ако някой друг има подобни проблеми да свирка. 

Не стана с кукита/мукита 😉

Само на телефона(ios) го имам този проблем. Ако никой друг го няма, явно е при мен и или ще свикна, или ще открия от какво е.

Връзка към коментар
преди 4 минути , Zlia каза:

Само на телефона(ios) го имам този проблем. Ако никой друг го няма, явно е при мен и или ще свикна, или ще открия от какво е.

Виж дали не си се престарал някъде с настройките за сигурност - да си забранил кукита/мукита 🙂 и подобни и за това да не може да се маркират правилно прочетените теми. Пробвай и с някой друг браузер - вместо Сафари опитай Хром или обратното.

Връзка към коментар
преди 27 минути , Zlia каза:

Ако си iOS 13.4 е възможно проблема да е заради това, въпреки че не би трябвало да има нещо общо:

IMG_6323.jpg

Връзка към коментар
преди 9 часа, Георги каза:

Виж дали не си се престарал някъде с настройките за сигурност - да си забранил кукита/мукита 🙂 и подобни и за това да не може да се маркират правилно прочетените теми. Пробвай и с някой друг браузер - вместо Сафари опитай Хром или обратното.

Пробвах с още два браузъра- chrome и firefox прясно инсталирани с фабрични настройки, няма разлика със сафари. Забелязах, че ако рефрешна страницата, след като съм се върнал в списъка с непрочетени теми и прочетената изчезва. Това както казах го няма на компютъра, само на телефона. Та според мен въпросният "рефреш" се е счупил. Между другото отдавна се "счупи" и функцията - когато натисна да се маркира форума за прочетен да не ми трие всички непрочетени теми, а само да ги "ънболдва". Може нарочно да си го направил де не знам, но аз си свикнах и с това ще свикна също 🙂

Връзка към коментар
преди 10 часа, Zlia каза:

Пробвах с още два браузъра- chrome и firefox прясно инсталирани с фабрични настройки, няма разлика със сафари. Забелязах, че ако рефрешна страницата, след като съм се върнал в списъка с непрочетени теми и прочетената изчезва. Това както казах го няма на компютъра, само на телефона. Та според мен въпросният "рефреш" се е счупил. Между другото отдавна се "счупи" и функцията - когато натисна да се маркира форума за прочетен да не ми трие всички непрочетени теми, а само да ги "ънболдва". Може нарочно да си го направил де не знам, но аз си свикнах и с това ще свикна също 🙂

Маркирането като прочетен задължително прави всички теми прочетени, които не са болднати. Каква е разликата между ънболдната и прочетена? 🙂

Аз самия промени не правя или поне не масови, но при обновяване на софтуера се случва да се прокраднат неща, които разработчиците считат за полезни, а не винаги са такива. Но конкретно за прочетено/непрочетено не е имало промени от много отдавна. 

Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...
"Има проблем с обработката на файла. NoDecodeDelegateForThisImageFormat `PNG' @ error/constitute.c/ReadImage/566
Моля, свържи се за помощ"

Такова съобщение ми излиза, като се опитам да прикача нещо.
Това го установих рано сутринта.
Видях, че @Pantelej Putnik и @Marusinka, също са се оплакали, че не могат да слагат снимки.
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, домосед каза:

Защо не мога да слагам тагове?

Искам да започна нова тема от тип "дневник" но не става.

Тагове можеш, това е етикет 🙂 Семантиката настрана, дневник могат да маркират само модераторите и обикновено го правим след като видим, че темата се развива като разказ от пътешествие, тогава го слагаме. Ако случайно се успим, можеш да удариш един доклад и ще се поправим 🙂 

Връзка към коментар

Плюсчето не работи. Не мога да добавям тагове. Почвам нова тема и тая кутия (text box, tag box, whatever) ми е недостъпна 

"дневник" може да е нещо друго, но съм сигурен, че за алжирския си го сложих сам 

image.png.e02c5bd46e16f3bde148e62d454d115e.png

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.