Прескочи до съдържание

Коментари, мнения, бъгове, съвети относно новата версия

Препоръчани мнения

Публикувано:
7 minutes ago, neuromancer said:

ами просто натискаш ентер между снимките

слагаш курсора след снимката, той става един дълъг и труден за виждане и натискаш ентер

Така ги разделям и аз.

Това е и цялото усилие покрай пускането на 50-100 снимки.Даваш select multiple , ✓,  и ти остава просто да ги разделиш за по-прегледно.

Публикувано:
В момента, neuromancer каза:

ами просто натискаш ентер между снимките

слагаш курсора след снимката, той става един дълъг и труден за виждане и натискаш ентер

Когато ги качвам от телефон, избирам снимките от гарелията ми, след това имам само да натисна бутон Done. Снимките се прикачват автоматично. Какво трябва да направя преди това? телефона е самсунг. 

Публикувано:
преди 2 минути , zon каза:

Може ли жокер за интервала? 

-качваш снимките и една по една даваш вмъкни;

- когато първата/предходната влезе в мястото за пост, даваш два пъти ентър

IMG_4062.png.a5281d668a3b9216c99e2143188c1266.png

IMG_4063.png.d6325365f9bd3873feba31e9973b0d0b.png

- след това е ред на втората и т.н. пак с вмъкни и ентър

IMG_4064.png.de03dbae7b2bc45b0e0caea190bbafe4.png

-така се получава това визуализиране

IMG_3990.jpeg.e58aedd3fa9a8c8d63fdbebe847eafef.jpeg

IMG_4008.jpeg.c8452f1fe01884a99679786df52afed6.jpeg

• Харесвам 4
Публикувано:

За себе си знам, че вниманието ми се задържа при "разлистване" на 10-на снимки, после губя интерес и скролвам към следващото мнение. Трябва снимките да са "уау", за да се загледам в по-голям брой. За един е важно да покаже есенцията от видяното и преживяното, друг смята, че трябва да ни сподели възможно най-много от хранилището си със снимки от деня. Уважавам труда на всеки и желанието му да споделя. Ако нещо ме отегчава, винаги имам избора да го подмина. 

• Харесвам 14
Публикувано:
18 minutes ago, chandni said:

Ако нещо ме отегчава, винаги имам избора да го подмина. 

Така е , но като пуснеш един бърз скрол е много вероятно да пропуснеш снимката на Матеев, губеща се между два безкрайни фотоалбума.

• Шок 1
  • Смея се 10
Публикувано:
преди 17 минути , zon каза:

@ДиянаВ блес ю! стана! :)))

С времето и опита ще го обиграеш, и текст ще си вкарваш най-отгоре или между снимките. Аз в началото също не знаех много от функциите - например в темата ми за Елзас бързах да пусна втория пост, за да се съедини автоматично с предходния, но не винаги успявах да съм толкова бърза 😂

Също можеш да си броиш качените снимки с вмъкнатите дали съвпадат като бройка.

• Харесвам 1
Публикувано:

Моите пет евроцента. С един интервал или Enter между снимките не става и никога не е ставало да се разделят, откак членувам във форума. Може да е бъг, не знам. След качването на всяка снимка се натиска ДВА пъти Enter, за да се получи интервал между снимките. Tочно, както ДиянаВ го е описала. Разбрах го преди много години неволно, защото винаги съм имал проблеми и с клавиатури, и с тъч-скрийнове и редовно удвоявам букви и интервали, без да искам.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 1 час, Argentique каза:

просто ги подминавам

Именно! :biggrin: Как се подминават лесно 5 мнения с по 50 снимки? Моето разбиране за темата е, че е малко телеграфна - малко снимки, малко информация и т.н., без това да бъде ограничение за някого. 

То затова и темата е "в момента съм", а не "тази седмица съм". :beach:

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 минути , master_of_germs каза:

Моите пет евроцента. С един интервал или Enter между снимките не става и никога не е ставало да се разделят, откак членувам във форума. Може да е бъг, не знам. След качването на всяка снимка се натиска ДВА пъти Enter, за да се получи интервал между снимките. Tочно, както ДиянаВ го е описала. Разбрах го преди много години неволно, защото винаги съм имал проблеми и с клавиатури, и с тъч-скрийнове и редовно удвоявам букви и интервали, без да искам.

Да, при мен стана с два пъти enter. 

• Харесвам 2
Дани Магелани
Публикувано:

Явно не беше разбран смисълът на моето мнение. Целта ми е да не се губи ценна информация, която е сложена "В момента". Само след 1-2 страници тя се загубва, размива в морето от снимки. И, когато ти трябва, започваш да мислиш кой и кога беше постнал ценното нещо, да го издирваш. А когато е в конкретна тема за дестинация, бързо се открива.

Тук не говорим за ограничаване на личната свобода, а как форумът да бъде полезен.

За мен най-полезни са пътеписите, защото дават цялостна, систематизирана информация за едно пътуване или фотописите, така както ги правят Мастъра, Линд, Мари, Цвети, Станислав и много други Магеланци. И се запомнят.

Не бих могла да изброя и да благодаря на всички. Но хубавият спомен за споделеното от тях и благодарността остават в мен. 

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
Преди 1 час, zon каза:

@ДиянаВ блес ю! стана! :)))

по тоя начин можеш да ги разместваш, както и да слагаш текст между снимките

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 36 минути , Дани Магелани каза:

Явно не беше разбран смисълът на моето мнение. Целта ми е да не се губи ценна информация, която е сложена "В момента". Само след 1-2 страници тя се загубва, размива в морето от снимки. И, когато ти трябва, започваш да мислиш кой и кога беше постнал ценното нещо, да го издирваш. А когато е в конкретна тема за дестинация, бързо се открива.

Тук не говорим за ограничаване на личната свобода, а как форумът да бъде полезен.

За мен най-полезни са пътеписите, защото дават цялостна, систематизирана информация за едно пътуване или фотописите, така както ги правят Мастъра, Линд, Мари, Цвети, Станислав и много други Магеланци. И се запомнят.

Не бих могла да изброя и да благодаря на всички. Но хубавият спомен за споделеното от тях и благодарността остават в мен. 

Абсолютно споделям мнението на Дани Магелани.  Не е въпроса само за снимките, въпреки, че и те дразнят, а в това, че се губи, някъде потъва безценна информация.. Пък после върви я търси сред хилядите страници...Затова призовавам дори само за снимки да е , да се пуска отделна тема /естествено, който желае/

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 2 часа, chandni каза:

За себе си знам, че вниманието ми се задържа при "разлистване" на 10-на снимки, после губя интерес и скролвам към следващото мнение.

То затова ли не ми харесваш публикациите? Просто не ги виждаш от толкова бързо скролване на много снимки 🤣

(шегувам се)

Иначе и аз имах предвид точно същото.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, ven62 каза:

С броя на enter-ите рискувате темата с тиганите отново да изплува. :wink:

Аз само да кажа, че едно време преди 13 години прибрах @Mistress of Germs от Erasmus в Германия с два куфара по 32 кила _заковани почти до грам.

Заради едни тигани от немска промоция се наложи да махам от багажа две бутилки френско вино, подарък от братовчед ми в Париж за майка ми и за тъщата 😄 

• Харесвам 2
  • Шок 6
  • Браво 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 28 минути , master_of_germs каза:

Аз само да кажа, че едно време преди 13 години прибрах @Mistress of Germs от Erasmus в Германия с два куфара по 32 кила _заковани почти до грам.

Заради едни тигани от немска промоция се наложи да махам от багажа две бутилки френско вино, подарък от братовчед ми в Париж за майка ми и за тъщата 😄 

И аз да кажа, че едно време .... в Русия готвих пълнен шаран с лук, домати и орехи в подарен ми от домакините алуминиев лят тиган (тежеше като люк от БТР и имаше същия размер и форма) . После си го носих към България, на летището ме спряха заради него, но на отличен руски с грузински акцент казах, че ми е подарък от другари и без него не мърдам. По-късно някой си го позна по общежитията и остана само хубавия спомен какви тигани имаше едно време  и шараните , които плуваха в хвостохранилището и оборотната вода на металургичния гигант в Липецк.

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 11
Публикувано:

Аз наминавам само да подсетя, че ако е само за снимки и то повечко, си имаме галерия и там си правите албум и ги качвате. Там поне е лесно.

• Харесвам 4
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 4 часа, Георги Матеев каза:

То затова ли не ми харесваш публикациите? Просто не ги виждаш от толкова бързо скролване на много снимки 🤣

(шегувам се)

Иначе и аз имах предвид точно същото.

Уж имам зорко око, но може и да съм пропуснала нещо в суматохата. 😄 Ще бъда по-съсредоточена в бъдеще, защото твоите дестинации са на друго ниво и ми е интересно къде скиташ. 

От снимка на снимка извадихме тиганите 😃

• Смея се 7
Публикувано:
3 hours ago, MayaS said:

Аз наминавам само да подсетя, че ако е само за снимки и то повечко, си имаме галерия и там си правите албум и ги качвате. Там поне е лесно.

Там лайковете са малко.Снимки се пускат в гледаема тема - рано привечер , когато хората вече са приключили работа , но още не е почнал "Ергенът" да им отвлече вниманието.В почивни и празнични дни - обед / ранен следобед.После всеки тръгва по разходки , излизане вечер и гледаемостта рязко спада.

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Смея се 6
Публикувано:

Въпросът беше дали може да се ограничат снимките само в конкретна тема. Отговорът е, че не може. Чисто техническа дискусия. Личните възприятия какво е нахално, какво е възпитано и кой на кой пречи не са за тук. 

• Харесвам 4
Георги Матеев
Публикувано:

Не знам за тиганите, но @Doctor Who ме мотивира да попрочета за Липецк... и чак леко ми се приходи в този индистриален град-курорт 🙂

a0e2b740-4357-49f2-af4a-0b204dca70e0.webp

• Харесвам 8
  • 4 месеца по-късно ...
Публикувано:

Сега видях, че линкове към Гугъл карти с визуализация в стари мнения не работят.

Картата за знамето и тя.

Screenshot_20260806_110803_Chrome.jpg.bed4dd063e21b1d17b5fe8a570adc507.jpg

• Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.