Прескочи до съдържание

Коментари, мнения, бъгове, съвети относно новата версия

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 минути , ven62 каза:

Личната ти кореспонденция прилича на другите теми във форума (всеки "мейл" е тема), само дето в тях може да се пише и чете само от хората, които са ти писали или на които ти си писала.

В предишния си живот т.е. преди пенсиониране бях IT.

През годините нивото ми на компетентност падна до ... преводач между нормални хора и ИТ-та.:wink: Надявам се да си ме разбрала.:biggrin:

Благодаря Венчо :))

то аз редовно съм си изгубена в превода,  но  за щастие винаги се намира някой добър човек да ме спаси  :))

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Някой добър човек може ли да обясни как да цитирам част от мнение от една тема в друга.
Не чрез линк, а чрез цитат. 

Публикувано:

Нямам опция за копиране на цитат със заглавката ( в случая - „преди 2 часа, Argentique каза“), само на текста вътре. А той после се вмъква като обикновен  текст, не във вид на цитат. И на мобилно е така.

image.png.34c92e826cc5e52eafbabefcf2812199.png

Мисля, че при @ДиянаВ или @Фил съм виждала цитати от други теми, хм?

Публикувано:

Така или?

преди 1 час, Argentique каза:

Шарм е с по-хубави рифове, но логистично е извън маршрута с музейната част, даже е на друг континент. :smile:

Няма да селектираш само текста, ами целият цитат от другата тема от картинката му горе в ляво и после пейст тук.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 минути , Argentique каза:

Нямам опция за копиране на цитат със заглавката ( в случая - „преди 2 часа, Argentique каза“), само на текста вътре. А той после се вмъква като обикновен  текст, не във вид на цитат. И на мобилно е така.

Аз успях като кликнах тук с мишката

image.png.4b9e8735e5bef03b73c66b11c6927193.png

и след това веднага натиснах копчето Ctrl, задържах го и след това натиснах C. По този начин съм копирал целия цитат, включетелно с "преди 5 минути, Argentique каза", а за да го поставя, ползвам клавишната комбинация от Ctrl + V бутоните:

преди 10 минути , Argentique каза:

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Ура, стана! Много благодаря! Просто при кликване с мишката не излиза никаква индикация за копиране и трябва с клавиши.

преди 1 час, Argentique каза:

Круизът е хубаво нещо и съм била, но без Кайро.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 минути , ДиянаВ каза:

Не съм била аз, но важното е, че се намери разрешение на магеланския ти проблем 😃

Сега вече ще ви цитирам на поразия. 😄

• Смея се 10
Публикувано:
Преди 1 час, Argentique каза:

цъкаш на рамката, не в текста

или Select All от менюто

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, Argentique каза:

Сега вече ще ви цитирам на поразия. 😄

Само да ти обърна внимание, че ако ме цитираш, има такса една бира*!   Да не кажеш после, че не си знаела. :grin:
Имаше free trial, ама свърши на 31.08! Има и вариант за абонамент - 4 бири* за месец или 40 бири* ако поръчаш годишен абонамент за свободно цитиране!
Повечето хора предпочитат годишния абонамент, защото излиза 3.(3) вместо 4, на месечна база.
Също така в момента има промо код "HAPPYBEER", който сваля 5 бири от годишната такса! Валиден е до утре,  23.59 GMT
...
* - за платежно средство се приемат само чешки, германски и белгийски бири

• Шок 1
  • Благодаря 1
  • Смея се 8
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.