Прескочи до съдържание

Как да ... в новата версия?

Препоръчани мнения

Публикувано:

Обновленията на софтуер често идват с неудобството на това, че някои от нещата, които сте свикнали да правите автоматично, сега са преместени или променени. 

Питайте тук, ако се чудите как да направите нещо, било то цитат, прикачване на файл, писане на нова тема и т.н.

Публикувано:

Има ли нещо, което да е като разширен формат на Последни дискусии. Питам за това, което преди беше в дясно на екрана от типа на Цялото съдържание.

Публикувано: (редактирано)
  На 2.04.2017 г. в 12:33, Фичо каза:

А как мога да се отмаркирам от картата "къде сме ние"? 

Разшири  

Уж с десен бутон трябваше да може да се маха, но в бета версията не работеше -  не се показваше бутона и Георги писа на автора. Ще трябва да изчакаш да го оправят. :)

На 2.04.2017 г. в 12:37, mililia каза:

Има ли нещо, което да е като разширен формат на Последни дискусии. Питам за това, което преди беше в дясно на екрана от типа на Цялото съдържание.

Разшири  

Не знам дали е това, което търсиш, но когато отидеш на "Начало", се виждат последните дискусии.

Редактирано от chandni
Публикувано:

Разшири  

И ако може да скролват дискусиите,които са по-стари,защото в момента показва последните 10 и ако влезна след час може да са минали повече и ги изтървам.

Публикувано:
  На 2.04.2017 г. в 14:34, dimitrov6 каза:

И ако може да скролват дискусиите,които са по-стари,защото в момента показва последните 10 и ако влезна след час може да са минали повече и ги изтървам.

Разшири  

Отиди на Активност - Обща активност и виждаш цялата активност - включително и по-старата, която вече си прочел. :)

• Харесвам 2
Публикувано:
  На 2.04.2017 г. в 13:39, chandni каза:

Не знам дали е това, което търсиш, но когато отидеш на "Начало", се виждат последните дискусии.

Разшири  

Това го виждам, но са само последните 10 теми. Преди с бутон в дясно се виждаха всички теми.

Ако не съм влизала в магеланци, например една седмица, как да видя какво се е случвало? 

Публикувано:
  На 2.04.2017 г. в 14:55, mililia каза:

Това го виждам, но са само последните 10 теми. Преди с бутон в дясно се виждаха всички теми.

Ако не съм влизала в магеланци, например една седмица, как да видя какво се е случвало? 

Разшири  

В такъв случай виж предходното ми мнение. :)

Публикувано:
  На 2.04.2017 г. в 14:55, mililia каза:

Разшири  

Трябва да използваш - Ново съдържание.

От него ще ти излизат всички нови теми - т.е., които не си прочела.

А, ако искаш да се виждат всички теми, то трябва да си го настроиш сама - през Активност, Моите потоци.

• Харесвам 2

В настройките за ново съдържание, в "тип съдържание" не откривам "мнения"? 

m-n-1.jpg

Редактирано от Фичо
Публикувано:

Няма мнения, има теми. Ако не искаш да виждаш новото съдържание от календара, галерията, пътеписите и т.н., а само от форума, избери Теми.

• Харесвам 1
Публикувано:

На показания екран по-горе има бутон "още" - аз не го виждам. И един въпрос - как да изключа звука? Не искам всички в офиса да чуват, когато ми изскачат уведомленията за новите мнения;).

• Харесвам 1
Мирослав Василев
Публикувано:
  На 2.04.2017 г. в 17:06, daf7 каза:

На показания екран по-горе има бутон "още" - аз не го виждам. И един въпрос - как да изключа звука? Не искам всички в офиса да чуват, когато ми изскачат уведомленията за новите мнения;).

Разшири  

В настройки на известията.

1.PNG

• Харесвам 1
  На 2.04.2017 г. в 17:06, daf7 каза:

На показания екран по-горе има бутон "още" - аз не го виждам. 

Разшири  

Бутонът "още" се появява само когато прозорецът на браузера е свит по ширина и не се събират всички бутони, например в случая го няма "къде сме ние"

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 2
Публикувано:

На 2.04.2017 г. в 12:33, Фичо каза:

А как мога да се отмаркирам от картата "къде сме ние"? 

Разшири  

На този етап не може да се отмаркираш, писал съм на автора, човека каза ще видим  Изхода е да се сложиш на фиктивно място (дали да не си измислим такова? :)) или да пуснеш един доклад на маркера си и ще го изтрия. 

chrome_2017-04-02_21-49-24.png

Разшири  

До колкото разбирам търсиш връзка към форумите? "Всички дискусии" в старата версия беше просто връзка към заглавната страница на форумите, ще видя пак да добавя подобни връзки, но иначе истината е в потоците и активността, там можеш да си настроиш абсолютно всичко

На 2.04.2017 г. в 16:18, Фичо каза:

В настройките за ново съдържание, в "тип съдържание" не откривам "мнения"? 

Разшири  

Избираш теми, а после от бутона вляво избираш да не е "само съдържание", а да е "всичко". Но предупреждавам, ако има 10 нови мнения в дадена тема, ще я имаш 10 пъти изкарана там по този начин...

• Харесвам 1
Публикувано:
  На 2.04.2017 г. в 18:59, Rainy каза:

Увелича шрифта? Настоящият е мъка за очите ми... 

Разшири  

Зависи от браузера ти и не се увеличава само шрифта, а всичко. Ctrl+колелцето на мишката е за google chrome например. 

Публикувано:
  На 2.04.2017 г. в 19:04, Георги каза:

Зависи от браузера ти и не се увеличава само шрифта, а всичко. Ctrl+колелцето на мишката е за google chrome например. 

Разшири  

Chrome - нищо не се случва. Нямам колелце :) но движа мишката. Нищо. Шрифтът лично е сериозен проблем за мен. Освен това цитатите са много бледи... 

Публикувано:
  На 2.04.2017 г. в 19:06, Rainy каза:

Chrome - нищо не се случва. Нямам колелце :) но движа мишката. Нищо. Шрифтът лично е сериозен проблем за мен. Освен това цитатите са много бледи... 

Разшири  

А как скролваш по страниците?  ctrl+scroll е за хром, но виж и това, през менюто горе вдясно става: 

https://support.google.com/chrome/answer/96810?hl=en

За шрифта ще го затъмня. 

Публикувано:
  На 2.04.2017 г. в 19:14, chandni каза:

Става и с Ctrl и + oт клавиатурата, с Crl и - се намалява, а с Ctrl и 0 се връща на 100%

Разшири  

Стана! Благодаря! :) 

Не че мога да намеря бутоните, като увелича ;) хаха

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.