Dessislava Публикувано: 3 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2019 1 hour ago, Георги said: Не, няма приложение. Уж се мъдри нещо по въпроса, но реалистично едва ли ще е по-рано от година и най-вероятно ще липсват функционалности. Не е проблем за по-малко функционалности, то с повечето приложения е така, просто много ще се кефя на една иконка "Магеланци" на дисплея , а и ще ми е по-удобно отколкото браузъра. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 3 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2019 А, иконка можеш да си извадиш и така. В горния десен ъгъл на хрома цъкни на трите точки за менюто и избери add to home screen ПП трябва да си отворила началната страница на форума, ако не се подразбира 5 Връзка към коментар
Dessislava Публикувано: 3 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2019 12 minutes ago, neuromancer said: А, иконка можеш да си извадиш и така. В горния десен ъгъл на хрома цъкни на трите точки за менюто и избери add to home screen ПП трябва да си отворила началната страница на форума, ако не се подразбира Огромно благодаря, не знаех за тази опция на Хрома. Много оспамих темата, но доста се рових по форума за да открия как да си го направя по-достъпен от телефона и нищо не открих. Сега със сигурност ще помогне и на някой друг така заблуден като мен. 1 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 31 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2019 Търсих доста време, но не открих нищо. Имаше ли възможност да се види персонален атлас със собствените посетени държави за всеки потребител? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 31 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2019 Да, ама не работи на таблет, поне при мен. Все се каня да пиша на @Георги Под аватара отляво на поста ти, посетени държави и после големия бутон Виж на карта ПП всъщност сега пробвах и работи, ама не на всеки клик, нещо не е наред, ама не знам какво точно Връзка към коментар
Георги Публикувано: 6 ноември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 6 ноември, 2019 Ще го поизтествам сериозно тези дни. Иначе ако искате малко хакерски метод, ето това е връзка към личната карта: https://magelanci.com/atlaspersonal/map/?memberid=XXX където memberid е цифричката в началото на профилната ви страница, ето тази: В случая с @П.Кръстев, ето това е адреса: https://magelanci.com/atlaspersonal/map/?memberid=2889 1 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 9 ноември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 9 ноември, 2019 Връзките за персонален атлас вече би трябвало да работят по начина описан от neuromancer по-горе. Имаме проблем с обновяването на бройката посетили държави в основния атлас, но и това ще го оправим до края на деня. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 12 ноември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 12 ноември, 2019 Sandman Няма нищо криптирано тук, продължете нататък 🙂 Връзка към коментар
jair Публикувано: 1 декември, 2019 Сподели Публикувано: 1 декември, 2019 тест, игнорирай Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 30 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2020 В началната страница гледана от телефон,последното мнение по темата се отваря встрани като се цъкне върху часа на написване.Но този час е много ситно написан ,а над него има голям бутон с аватара и често се натиска аватар вместо мнение. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 30 ноември, 2020 Автор Сподели Публикувано: 30 ноември, 2020 Преди 1 час, dimitrov6 каза: В началната страница гледана от телефон,последното мнение по темата се отваря встрани като се цъкне върху часа на написване.Но този час е много ситно написан ,а над него има голям бутон с аватара и често се натиска аватар вместо мнение. Дай скриншот. Така и така скоро ни предстои ъпгрейд и съответно обновяване на изгледа, така че едва ли ще го гледам преди това, но да видя какво имаш предвид. Връзка към коментар
traveler Публикувано: 30 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2020 Преди 1 час, dimitrov6 каза: В началната страница гледана от телефон,последното мнение по темата се отваря встрани като се цъкне върху часа на написване.Но този час е много ситно написан ,а над него има голям бутон с аватара и често се натиска аватар вместо мнение. При мен винаги е било така и аз си мисля ,че така е нормално. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 30 ноември, 2020 Автор Сподели Публикувано: 30 ноември, 2020 Между другото, клик на заглавието води до първото непрочетено мнение или до последното, ако не сте логнати. 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 30 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2020 преди 42 минути , Георги каза: Дай скриншот. Така и така скоро ни предстои ъпгрейд и съответно обновяване на изгледа, така че едва ли ще го гледам преди това, но да видя какво имаш предвид. На снимката трябва да натиснеш,където пише -27 мин,но е малък надписа на телефона и с пръста се натиска понякога твоя аватар отгоре. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 30 ноември, 2020 Автор Сподели Публикувано: 30 ноември, 2020 В момента, dimitrov6 каза: На снимката трябва да натиснеш,където пише -27 мин,но е малък надписа на телефона и с пръста се натиска понякога твоя аватар отгоре. Ясно. Няма това как да се промени без да има странични ефекти в други части. Натискай заглавието на темата и така. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега