Прескочи до съдържание

Booking.com - безплатни входове по атракции

Препоръчани мнения

Изредени атракциите, навсякъде 0 евро/100off/, не пише за ограничения, преди отдолу пишеше за лимит от 100 евро. Страницата е преработена, отгоре вляво е кода. Който има валиден предстоящ код да сподели.

В момента, Алекс каза:

При мен още има ограничение.

За къде е кода? Моят е за Барселона.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Преди и при мен беше така. Сега самата страница е преработена по друг начин и не виждам това ограничение, затова питам. Има добавени и нови или аз поне сега ги виждам. PortAventura.

Редактирано от Kamen
Връзка към коментар

Това стари резерваци ли са?

Аз преди месец имах резервация и код за Мадрид, който бях взел есента, но кода еднствено ми правеше някакво смешно намаление от 19%.. Не съм го позлвал, но ми го пратиха и 5 пъти ми напомниха за него.

Връзка към коментар

Имам останали все още неизползвани кодове за Лондон, Рим, Барселона и Париж. На всички си им стои ограничението от EUR 100. Тези, които успях да използвам също имаха такова ограничение (с уговорката, че теоретично реално могат да се използват EUR 99 + (цена на последната атракция)х(брой хора в резервацията)х2). А между другото PortAventura си го има от самото начало и все още трябва да са валидни кодовете за парка. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 3 часа, Alexander каза:

Аз преди месец имах резервация и код за Мадрид, който бях взел есента, но кода еднствено ми правеше някакво смешно намаление от 19%.. Не съм го позлвал, но ми го пратиха и 5 пъти ми напомниха за него.

Да, моята я направих лятото, когато пуснаха кодовете за безплатни атракции. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 6 часа, Alexander каза:

При мен е същата работа сега с резервация за 17ти за Барселона 

Връзка към коментар

Мен ме отрязаха като кисела краставица, но аз тръгнах да се разправям в последния момент  предлагат ми само още 25 Е. Ще се възползвам докъдето мога от кода, ще събирам документите за плащане на другите, пак каквото стане. Имам въпрос - трябва ли да са от фирмите, които са в офертите на Букинг или става и официалните билети на самите атракции?

За Колизеума и Ватикана, ако някой е ползвал услугите на фирмите от Букинг, моля да сподели!

Връзка към коментар
преди 50 минути , Звелина каза:

Мен ме отрязаха като кисела краставица, но аз тръгнах да се разправям в последния момент  предлагат ми само още 25 Е. Ще се възползвам докъдето мога от кода, ще събирам документите за плащане на другите, пак каквото стане. Имам въпрос - трябва ли да са от фирмите, които са в офертите на Букинг или става и официалните билети на самите атракции?

За Колизеума и Ватикана, ако някой е ползвал услугите на фирмите от Букинг, моля да сподели!

Използвай си кода,като оставиш най-скъпата атракция за последно и после си вземи нещо за 25+ евро ,ще ти ги възстановят.:lol:

За Рим не мога да помогна.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 21 часа, Звелина каза:

Аз получих всичко обещано за Рим. Няма значение от коя фирма е. Важното е да е атракция, която са предлагали в първоначалната оферта. Опитаха се да ми откажат шатъла, но аз им напомних, че беше в офертата и ми изплатиха на 100 %. 

Но много държат билетите да се изпратят в отговор на това, което са ти обещали. Ако нямаш обещание не съм сигурна какво ще ти платят...

Успех!!!

За Дубай също има промени в последната оферта. 

При мен ограничението от 100 евро си стои, но някои от скъпите  атракции са заменени с не по-малко интересни.

Не им се сърдя :)

33292069.jpg
Locations

Dubai Marina , Skydive area beside Zero gravityShow on map

Monday - Sunday 14:00 - 00:35
Typically lasts around 90 minutes
Runs every 90 minutes

Dinner in the Sky

Dine on cloud nine at this unique, elevated eatery. With sweeping 360º views across Dubai’s iconic skyline setting a remarkable scene, you can enjoy weekend brunch, lunch, dinner or afternoon tea from the loftiest dining table in town.
Please book at least two hours in advance at Dubai Marina, at the skydiving area beside the Zero Gravity - Dinner in theSky tent. 
How to visit

Prices
Lunch Weekday
AED 629   FREE
Tea Break Weekday
AED 524   FREE
Dinner Weekday
AED 785   FREE
Lunch Weekend
AED 734   FREE
Tea Break Weekend
AED 629   FREE
Dinner Weekend
AED 892   FREE

Ако е активно до март ще се възползвам...

Редактирано от bonboneva
  • Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

Контакт чрез info@walks.org и

"Roberta (Walks LLC)" (info@walksofitaly.com)

The Complete Vatican Tour with Vatican Museums, Sistine Chapel & St. Peter’s Basilica.

City/Region: Roma

На този контакт можеш да резервираш за група за Ватикана.

Срещата е до едно кафе.

Не знам дали тази обиколка е актуална в момента.

Ние бяхме там през октомври.

Редактирано от bonboneva
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
На 6.01.2018 г. в 11:53, Kamen каза:

Не виждам при мен ограничението от 100 евро за Барселона. Да не  са върнали стария вариант без ограничения?

Отново промяна на кода и условията по него при мен. След 7 дена/оттогава го видях/ на безлимититен, сега отново има лимит от 100 евро и атракциите са сменени отново. Разгледах подробно кода, от трите промени/имам разпечатки/ се вижда че са три различни кода. Питанката ми е, щом веднъж са генерирани, дали са активни и трите кода? Напълно е вероятно при всеки един това да се случва, въпроса е чистата случайност това да се види и да се разпечата/запази. 

Връзка към коментар
Преди 1 час, Kamen каза:

Отново промяна на кода и условията по него при мен. След 7 дена/оттогава го видях/ на безлимититен, сега отново има лимит от 100 евро и атракциите са сменени отново. Разгледах подробно кода, от трите промени/имам разпечатки/ се вижда че са три различни кода. Питанката ми е, щом веднъж са генерирани, дали са активни и трите кода? Напълно е вероятно при всеки един това да се случва, въпроса е чистата случайност това да се види и да се разпечата/запази. 

Нищо не пречи да пробваш,но се съмнявам да можеш да ползваш и трите.Аз лично имах разпечатан кода още от времето,когато бяха без лимит.Ползвах него,но като достигна лимита от сто евро,си получих мейла,че кода е използван.Но това не означава,че и при теб ще е така.Успех!

Връзка към коментар
преди 2 минути , mamaivy каза:

Нищо не пречи да пробваш,но се съмнявам да можеш да ползваш и трите.Аз лично имах разпечатан кода още от времето,когато бяха без лимит.Ползвах него,но като достигна лимита от сто евро,си получих мейла,че кода е използван.Но това не означава,че и при теб ще е така.Успех!

Проба-грешка, това ще е метода. Интересно ще ми е и за кои атракции ще важи. Имаше някои скъпи, които изчезнаха.    

Връзка към коментар
На 8.01.2018 г. в 14:22, bonboneva каза:

Ако е активно до март ще се възползвам...

Даже и да не е активно към съответния момент, пак може да пробваш, мисля че в Лондон ползвах нещо, което вече не беше активно, но го бях видял преди и кода си мина. ;) 

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар
На 1/7/2018 в 16:46, Звелина каза:

Аз започнах да се разправям с Букинг пет дни преди моето пътуване. Получих стандартния отговор, че ограничението е 100 EURO.

По примера на колегите-магеланци от предишните страници на тази тема, и аз изпратих писмо до Букинг, с Cc: до европейските потребителски центрове в България  (info at ecc.bg) и Нидерландия (info at eccnederland.nl), че очаквам да спазват условията в тяхната оферта от юни 2017. Букинг пак отговориха че ограничението си е 100 EURO.

Oт българския потребителски център отговориха:

жалбата ми е заведена в тяхната система;

препоръчват, ако реша да надвиша лимита от 100 EURO, да пазя касовите бележки за атракционите от спорната промоция;

бих могъл да искам възстановяване на разходите;

съветват ме разходите да бъдат в разумни граници.

В събота ползвах тази атракция:

Vatican Museum, Sistine Chapel and St. Peter's Basilica Skip the line A guided tour of the Vatican including fast-track access to its stunning museums…

В офиса на Touristation на Viale Vaticano 95 има табела, на която пише че са партньори на Букинг дот ком. Офисът е срещу входа на  ватиканските музеи, на около 30m в ляво. Служителката се обади на екскурзовода и се оказа, че има места за обиколката, която щеше да започне след 20 минути. Тя сканира с таблета си моя код и въведе броя на посетителите. Съвсем очаквано се появи съобщение, че не мога да ползвам кода заради надвишен лимит - преди това вече бях ползвал атракции за малко над сто евро (SITbus airport shuttle еднопосочни Чампино-Термини, Big Bus Hop-On Hop-Off Tour за 48 часа). Платих с карта 180 EURO за двама възрастни и две деца и си взех разписката (касова бележка).  Служителката ни заведе до входа на музеите и ни прехвърли на екскурзовода.  За около два часа и половина ни представиха най-важните експонати в музея, отделихме 15 минути за Сикстинската капела и накрая ни оставиха в базиликата Св. Петър.

Днес получих писмо от Букинг - искат да им изпратя копие от разписката за да refund-ват към кредитната ми карта цялата платена от мен сума. Срок - 10-15 работни дни.

Редактирано от VladimirK
допълнение
  • Харесвам 7
  • Браво 2
Връзка към коментар

Възползвах се от кода, малко, но достатъчно. Първо минахме през Колизеума и после Ватиканските музеи с Touriststation. Туристстейшън ме попитаха, с гид или само билети. Тази опция само за билети не ми беше известна предварително, това означава, че ако са двама в резервацията, ще останат още пари в кода. Офисът им на Via dei Corridori 6 /до Св.Петър площада/ е в едно магазинче, да не се лутате като мен и да търсите чист офис!

Редактирано от Звелина
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Да дам и аз отчет за ползвани безплатни атракции в Лондон. Още при пристигане минахме през Golden tour и използвахме кода за билети за Hop on Hop off автобус и за еднодневна екскурзия  Windsor Castle, Stonehenge , Oxford/ искахме друга, но за там нямаше места/. Платихме на място и две други екскурзии. Сега изпратих билети и документи за плащане на букинг, ще видим какво ще отговорят. Уж имам обещание от тях да поемат цената за екскурзии до 100 евро.

Редактирано от Marisha
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
На 1/15/2018 в 14:10, VladimirK каза:

...ползвах тази атракция:

Vatican Museum, Sistine Chapel and St. Peter's Basilica Skip the line A guided tour of the Vatican including fast-track access to its stunning museums…

В офиса на Touristation на Viale Vaticano 95 има табела, на която пише че са партньори на Букинг дот ком. Офисът е срещу входа на  ватиканските музеи, на около 30m в ляво. Служителката се обади на екскурзовода и се оказа, че има места за обиколката, която щеше да започне след 20 минути. Тя сканира с таблета си моя код и въведе броя на посетителите. Съвсем очаквано се появи съобщение, че не мога да ползвам кода заради надвишен лимит - преди това вече бях ползвал атракции за малко над сто евро (SITbus airport shuttle еднопосочни Чампино-Термини, Big Bus Hop-On Hop-Off Tour за 48 часа). Платих с карта 180 EURO за двама възрастни и две деца и си взех разписката (касова бележка)...

Днес получих писмо от Букинг - искат да им изпратя копие от разписката за да refund-ват към кредитната ми карта цялата платена от мен сума. Срок - 10-15 работни дни.

На 16 януари, един ден след като изпратих копие от разписката, парите от Букинг са влезнали в картата ми. 

Искам да отбележа, че в писмото от Букинг изрично пишеше, че са видели опита ми да използвам кода:

We can see that you have tried to use the code at Ticket Station Vatican Museums & Sistine Chapel + St Peter's Church but it was not successful has you reached.

Due to the circumstances, we would like to offer you a compensation and refund you the ticket for Vatican Museums & Sistine Chapel + St Peter's Church. Please kindly reply to this email with a copy of your receipt. Once again, we’re truly sorry for the confusion. Your feedback is greatly valued. We are working hard in developing this new service  and making it more accessible. We hope you enjoyed your stay...

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Моята кореспонденция за рефънд зацикли.

Обещаха 700евро за Барселона, изхчарчихме 620евро. Една седмица след завръщането ни им пратих билети и бележки. Всеки ден им пиша и никакъв отговор. Пиша до имейл с много цифри и букви , който е свързан с резервацията ми и започнах да слагам в копие customer serrvice.

Вече 20тина дни , почти толкова имейли. На кой друг да пиша ?

Връзка към коментар
преди 1 час, silvia_b каза:

Обещаха 700евро за Барселона, изхчарчихме 620евро. Една седмица след завръщането ни им пратих билети и бележки. Всеки ден им пиша и никакъв отговор. Пиша до имейл с много цифри и букви , който е свързан с резервацията ми и започнах да слагам в копие customer serrvice.

Трябва да пишеш като отговор на писмото, където ти обещават 700 евро.

На мен изрично са ми писали.

Този служител, който е обещал парите придвижва плащанията.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 5 часа, silvia_b каза:

Аз си сканирах билетите и отговорих точно на мейла както изискваха,но след като не получих отговор в рамките на седмица,писах отново на support.experiences@booking.com ,като основание написах номера на резервацията.След това нещата се развиха бързо.Но нищо не пречи да звъннеш на българския офис.След като са ти обещали сумата,ще я платят,просто с Букинг нещата стават по трудния начин.;)Търпение и успех!

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Кога получавате кодовете след резервацията? Колко време преди датата?

Нашата резервация е от 08.04. за Рим, кога да очаквам да ми изпратят кодове за намаление?

Редактирано от Mistela
Връзка към коментар
преди 7 часа, Mistela каза:

Кога получавате кодовете след резервацията? Колко време преди датата?

Нашата резервация е от 08.04. за Рим, кога да очаквам да ми изпратят кодове за намаление?

По принцип кода го получих още лятото, когато направих резервацията, но ми го препратиха отново една седмица преди престоя.

Ние вчера се върнахме. Ще дам и аз отчет за безплатните атракции в Рим. Като пристигнахме на летището си взехме трансфер със Sitbus като използвахме кода от букинг. Взехме си направо двупосочен билет и за връщането, тъй като някой беше споменал, че кодът може да се използва само веднъж на атракции. Това го потвърдиха и от Колизеума. Нямахме проблем със закупуването на двупосочните билети.

После минахме през Колизеума и си взехме билети за Two-day Ticket for Colosseum, Roman Forum and Palatine Hill - Fast lane. Билетът може да се ползва в рамите на 48 часа. Ние бяхме планирали да го ползваме на следващия ден. Тук имаше малко проблеми, тъй като държахме да си вземем и екскурзовод. На сайта на букинг пише, че по принцип е 5 евро. Всъщност варира от 5 до 15 в зависимост от тура. 15 евро се заплаща за всичките етажи на Колизеума ( от подземния до последния). Гайд може да се вземе само за същия ден, не и за следващия, защото се запазва час. Затова ние си го платихме отделно на следващия ден и се надявам от букинг да ми възстановят разхода.

Също ми направи впечатление, че на сайта на букинг цената за входа е 14 евро, а на нас ни издадоха билети за 12. Толкова беше приспаднато и от кода. Много странно. Така не си настроиха системите за тези кодове. 

Решихме да пробваме дали ще може да си резервираме скъпия тур за Roman Castles and Winery Tour in Mini Cabriolet - 350 евро

This tour includes visits to ancient Roman castles and wineries, with tastings of three different wines overseen by a sommelier. There's also the chance to tour Castel Gandolfo's Lake Albano – the Pope's summer residence – and Lake Nemi, before enjoying a typical local lunch in Frascati.

Meet your Mini Tour driver between 13:00 and 14:30 in Piazza Trilussa, 00153 Rome (Trastevere neighbourhood) at the Mini car parked in front of Meccanismo Bistrot to join your tour or book it for another day. 

Та, на този площад няма никакъв офис. Чакахме около час, разпитвахме наоколо, но никой нищо не знаеше и никой не дойде. Приятелките ми бяха много разочаровани, затова пробвахме да се свържим с букинг и да попитаме за някакви координати. Мисията невъзможна. Вечерта пуснах оплакване, че не е имало човек на място, както е описано на сайта им. Още на следващия ден ми се обадиха лично и ми дадоха телефонен номер за връзка. Букнахме си тура. Отиваме и лично шефът там :) Оказа се, че имал няколко кабриолета като хоби, приятелката му му казала, че в Лондон имало турове Small Car Big City и на него му допаднала идеята. Наел шофьор, който да прави туровете. Букинг обаче не били съгласни за публикуват телефона му на сайта, така че да могат да се правят предварително резервации, а искали на място да има човек. Затова наел друг човек, който един месец ходил всеки ден да виси там по няколко часа и никой досега не бил дошъл. Освободил го миналата седмица и хоп аз съм се оплакала, че нямало човек на място. От букинг му се обадили, че не спазвал условията и така :) Решил, че сам ще ни направи тура, тъй като шофьорът му пък бил зает този ден. Първо беше много учуден как така няма да плащаме нищо. Обяснявахме се, той звъня на букинг няколко пъти безуспешно, най-накрая им тегли едни италиански майни, каза че без това тези турове не ги прави за пари и потеглихме. Помъчи се да сканира кода, но в неговото приложение атракциите бяха с други имена и не беше сигурен, коя точно е нашата. Сканира някаква. В последствие се оказа, че е сканирал доста по-евтина. 

Първо посетихме Портокаловите градини на хълма Авентино и къщата, през чиято ключалка се вижда базиликата Свети Петър. Показа ни Пирамидата и най-стария път и потеглихме към Фраскати. Няколко пъти объркахме пътя, но нищо :) Дегустирахме 3 вина в Санта Бенедета. Ето тук може да погледнете http://www.santabenedetta.it/eng/chisiamo.html Останахме очаровани от белите им вина. Даже купихме едно за Лука, който не можеше да шофира и пие, а и тъкмо тогава му се обадиха от букинг и стана ясно, че е сканирал друг по-евтин тур и няма да му покрият всички разходи. Помъчих се да го убедя, че трябва да пусне жалба, но на него изобщо не му се занимаваше с това. След това беше предвиден обяд във Фраскати по програма, но се оказа че ресторантът е затворен. Решихме, че ще търсим друг. Следващата спирка беше Кастел Гандолфо. Там направихме импровизирания късен следобеден обяд. Между временно разбрахме че и папските градини са затворени, ама нищо де. Тур по шефски :) И без тях беше забавно. Седнахме да пием кафе на площада. Лука се оказа много интересна личност. Много се забавлявахме с него. Прибрахме се в Рим по тъмно, а уж турът трябваше да приключи до към 3. Решихме да се отбием да видим светлините на Ватикана, после търсихме статуята на Петко войвода, Лука беше много заинтригуван, а той държеше да ни покаже и модерен Рим. Заведе ни в най-богатия квартал, както и да разгледаме сградата на Fendi. И така приключи нашият тур. Определено себестойността му е доста под 350 евро, така че добре, че беше безплатен. Но пък емоцията е безценна. 

Ако някой иска да се възползва от този тур ( със сигурност ще е по-различен от нашия), мога да дам контакти за предварителна резервация. 

• Харесвам 11
  • Браво 4
Връзка към коментар
преди 7 часа, Алекс каза:

По принцип кода го получих още лятото, когато направих резервацията, но ми го препратиха отново една седмица преди престоя.

Да им пиша ли че още не са ми изпратили код? И кога да го очаквам?

Погледнах и потвърждението за резервацията, пише че скоро ще получа имейл с код за отстъпка и повече информация.

Може ли да ми дадете на кои имейли им пишете?

Благодаря предварително.

Редактирано от Mistela
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.