Прескочи до съдържание

Ок ли е тази цена на самолетен билет до...

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 25 минути , deian каза:

Трябваше да уточня, че е за юни. Значи може би 50 евро е минимума и 57 е съвсем добра цена, нали?

Отваряш сайта на Уиз.
Отваряш таблицата за Букурещ-Прага

https://www.wizzair.com/bg-bg/poleti/tursachka-za-ceni/букурещ-отопени/прага/0/0/0/1/0/0/2027-01-01/2027-01-31?flexible=anytime&duration=1_week

Изглежда така:

image.png.9242246e60983fab61f2a02aa40c0f04.png

Двупосочна цена от 258 леи - 50€.
По-ниска само с WDC - за всички месеци - 106 леи еднопосочно, малко над 20€.
По-ниско от това ще има само на някакво умряло промо през януари - с 10%. 57€ двупосочно си е съвсем нормална цена.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Да, взех го, даже се абонирах за WDC - цената на полетите с багажа дойде същата (заедно с годишния абонамент). Може пък да го ползвам още веднъж докато е валиден този WDC.

• Харесвам 2
  • 2 месеца по-късно ...
Публикувано:

Здравейте,

случайно ми излезна тази оферта и се чудех дали е добра цена за Сенегал?

Единичното настаняване с единия хотел идва на 1600 евро

Цената е с полет от София и хотел в Мадрид

Screenshot_20260620_175727_Viber.jpg

Публикувано:
Преди 1 час, Ou7law каза:

Здравейте,

случайно ми излезна тази оферта и се чудех дали е добра цена за Сенегал?

Единичното настаняване с единия хотел идва на 1600 евро

Цената е с полет от София и хотел в Мадрид

Screenshot_20260620_175727_Viber.jpg

Цената е много добра, нооооооо сезона е повече от неподходящ. Високия сезон¹ започва от ноември. То и тогава е горещо и си вали понякога. Не ми се мисли какво ще е в юли. Но с тези климатични промени може и да не е непоносимо. Но със сигурност - по-добре виж поне октомври да е ...

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 17 минути , Роми каза:

Цената е много добра, нооооооо сезона е повече от неподходящ. Високия сезон¹ започва от ноември. То и тогава е горещо и си вали понякога. Не ми се мисли какво ще е в юли. Но с тези климатични промени може и да не е непоносимо. Но със сигурност - по-добре виж поне октомври да е ...

От това, което четох, до средата на юли е началото на дъждовния сезон, като средно вали около 2 часа следобяд/надвечер. Което не е голяма драма

Публикувано:
преди 11 часа, Ou7law каза:

От това, което четох, до средата на юли е началото на дъждовния сезон, като средно вали около 2 часа следобяд/надвечер. Което не е голяма драма

Не е само дъжда, а много по-влажното и горещо време. Поне така разказват местните. Много хотели на брега дори не работят. Но ти си знаеш какво обичаш

Публикувано:

Търся билети до Южна Африка от Истанбул (отиване до Кейптаун и връщане от Йоханесбург, може отиване/връщане само до едното място ама след това ще дадем спестените за вътрешни полети) със сравнително фиксирана дата на пристигане, на 2 септември трябва да сме там - най-доброто което можах да намеря е 810-820 директен с Търкиш, от София е същата цената ама не виждам смисъл да се ходим от Бургас до София. Има с 50-ина евро по-малко през Дубай с Емирейтс ама като гледам каква е ситуацията в момента не ми се рискува, а и за 4-5 часа престой ние тия пари ще ги дадем на летището. Някаква идея за по-добри цени? Не е задължително да е от Истанбул 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 6 часа, EmoKrastev каза:

Търся билети до Южна Африка от Истанбул (отиване до Кейптаун и връщане от Йоханесбург, може отиване/връщане само до едното място ама след това ще дадем спестените за вътрешни полети) със сравнително фиксирана дата на пристигане, на 2 септември трябва да сме там - най-доброто което можах да намеря е 810-820 директен с Търкиш, от София е същата цената ама не виждам смисъл да се ходим от Бургас до София. Има с 50-ина евро по-малко през Дубай с Емирейтс ама като гледам каква е ситуацията в момента не ми се рискува, а и за 4-5 часа престой ние тия пари ще ги дадем на летището. Някаква идея за по-добри цени? Не е задължително да е от Истанбул 

Според мен 810–820 евро с Turkish от Истанбул, при това директно, изобщо не е лоша цена, особено ако датата на пристигане е сравнително фиксирана. Turkish имат директни полети от Истанбул до Кейптаун и Йоханесбург, така че open-jaw вариантът — отиване до Cape Town и връщане от Johannesburg — ми изглежда най-логичен.

За 50 евро по-малко през Дубай лично аз не бих рискувал, особено при сегашната ситуация и възможни пренасочвания или закъснения. Освен това при 4–5 часа престой тези спестени 50 евро много лесно ще заминат за храна, кафе и чакане на летището.

Аз бих следил все пак Ethiopian през Адис Абеба, Qatar през Доха, EgyptAir през Кайро, както и тръгване от Атина или Букурещ. Но ако няма поне 120–150 евро разлика на човек, директният Turkish от Истанбул ми изглежда най-разумният избор.

Това си е моето мнение, разбира се — ти си прецени кое ти е най-удобно и изгодно. Ако мерна нещо, ще те тагна 🙂

• Харесвам 4
Публикувано:

Само като се сетя преди 5-6 години как летяхме икономи за 350-400 евро, а сега 800-900 ни се струват ОК… Бизнесът преди беше поне 5 пъти икономи, а вече е два-три. Интересни времена.

• Харесвам 6
  • 2 месеца по-късно ...
Публикувано:

Да попитам само, цена от 670 евро от Букурещ до Сейшели, с Етихад през Абу Даби ( с багаж), дали е добре? Датите са през април, ваканцията. То аз вече ги купих де, но просто следях съвсем други дестинации, и като я видях ми се стори ниска и реших да стрелям. Интересно ми е дали е регулярна цена тъй като сравнена с Търкиш си е без пари?

Публикувано:

Базовото правило е, че щом си ги дал, значи е ок цената.😄 И спираш да ги следиш.
Все пак гониш точни дати, а Сейшелите са поне 600+ от сума ти градове напоследък. 
Имаше по 500 от Брюксел и Малпенса, но не в твои дати и беше за кратко. 
Весело пътуване! 

• Харесвам 5
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.