Прескочи до съдържание

Ок ли е тази цена на самолетен билет до...

Препоръчани мнения

преди 32 минути , jorocontrola каза:

Ами вземете до Рига 

Това е другият вариант който гледах - само че прибиране от Рига. В този случай общата цена на всички билети напълно ме устройва.

Норвегия може да я оставим за месец август.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз като фен на природата не виждам смисъл да се ходи до Осло ако няма 3-4 дена за фиордите. Или ако връзката е оттам и другите възможности са по-скъпи.

Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...

Гледам за полети Станстед-София на 28 или 29 юни за £80+. Ако разширя търсенето от другите лондонски летища цената е £70+. Ок ли е тази цена за края на юни или си струва да изчакам?

За обратната посока София-Станстед на 30 юни успях да го купя преди малко за 19 евро. София-Лондон за този период масово има цени за ~20 евро, но към София са скъпи.

Връзка към коментар
Преди 1 час, vorbis каза:

Гледам за полети Станстед-София на 28 или 29 юни за £80+. Ако разширя търсенето от другите лондонски летища цената е £70+. Ок ли е тази цена за края на юни или си струва да изчакам?

За обратната посока София-Станстед на 30 юни успях да го купя преди малко за 19 евро. София-Лондон за този период масово има цени за ~20 евро, но към София са скъпи.

Приемливо е. Началото на лятото е скъпо към БГ. Края на лятото обратно. Народът си идва за ваканциите и ще не ще плаща. За цяла Западна Европа е така де ...

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, jorocontrola каза:

Приемливо е. Началото на лятото е скъпо към БГ. Края на лятото обратно. Народът си идва за ваканциите и ще не ще плаща. За цяла Западна Европа е така де ...

Благодаря! Мдааа, отвикнал съм по тази отсечка да плащам повечко. Явно съм се разглезил с евтините полети. Английските ученици все още на училище, но другите пасажери са позапълнили самолетите.

Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...

Здравейте, търся билети до Доминикана за 24 януари (или няколко дни преди) за 2ма възрастни и дете на 3год. Извъртях какви ли не маршрути (без влизане в САЩ и Канада) и опции и по-евтино от 6000 лв не намирам. Това нормално ли е? 

Връзка към коментар

пробвала ли си с ваканционни авиокомпании или тръгване не от София, а от Европа?

примерно с ТУИ, от Брюксел или Мадрид...

ако не - напълно нормално е да са такива цените

ако да - пак може да е нормално, то каквото беше нормално допреди 2 години сега е рядкост вече

ПП Канада не иска визи, а ЕТА, може да гледаш и през Канада

То 1000 евро на човек за междуконтинентален билет си е вече съвсем нормално, въпреки че все се мъчим да не плащаме толкова

Редактирано от neuromancer
Връзка към коментар

+1 за TUI, миналата година точно в този период (10 дни след вашите дати) пътувах до Доминикана и TUI от Лондон ми дадоха най-добри цени спрямо това, което проверявах като самостоятелни полети. 

Връзка към коментар
преди 12 минути , Kosta Grudov каза:

+1 за TUI, миналата година точно в този период (10 дни след вашите дати) пътувах до Доминикана и TUI от Лондон ми дадоха най-добри цени спрямо това, което проверявах като самостоятелни полети. 

Проверявах туи Лондон и излизат полетите 3600 паунда. Най-евтино намирам с Иберия през Мадрид за 2500 евро. Отделно ще са полетите и нощувка до Мадрид. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

627 евро за multicity SOF-JFK BOS-SOF с Търкиш на един билет как ви се струва? 

Чаках от няколко месеца септемврийската промоция, но тя този път не обхваща периода април-май, а моите дати са кажи-речи фиксирани (около 20 април 2025 - 8 май 2025 ) и цената е по-височка. 

Сравнявах цени с други авиокомпании - LOT, Lufhansa, Austrian, British, или цената е подобна или се смъква с около 100 евро, но за сметка на чекирания багаж, който ми е задължителен. 
Пробвах опции като пътуване IST-JFK, BOS-IST, както и еднопосочни в двете посоки, но тези варианти излизат дори по-скъпо. 

Тук поради почти невъзможната промяна на дати, въпроса ми е по-скоро за това мултисити с багаж, ок ли е тази цена и има ли смисъл да се изчака месец-два преди купуване, или не би следвало да падне цената на турците? 

Връзка към коментар
преди 2 минути , Kosta Grudov каза:

627 евро за multicity SOF-JFK BOS-SOF с Търкиш на един билет как ви се струва? 

Чаках от няколко месеца септемврийската промоция, но тя този път не обхваща периода април-май, а моите дати са кажи-речи фиксирани (около 20 април 2025 - 8 май 2025 ) и цената е по-височка. 

Сравнявах цени с други авиокомпании - LOT, Lufhansa, Austrian, British, или цената е подобна или се смъква с около 100 евро, но за сметка на чекирания багаж, който ми е задължителен. 
Пробвах опции като пътуване IST-JFK, BOS-IST, както и еднопосочни в двете посоки, но тези варианти излизат дори по-скъпо. 

Тук поради почти невъзможната промяна на дати, въпроса ми е по-скоро за това мултисити с багаж, ок ли е тази цена и има ли смисъл да се изчака месец-два преди купуване, или не би следвало да падне цената на турците? 

До източното крайбрежие без чекиран багаж често изкачат цени около 200 евро от някои европейски градове. Но ако добавиш цялата логистика със свързващи полети и таксите за багаж, то цена около 600 евро е напълно Ок от София. 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Сам си се ориентирал , цената е височка , но като се има предвид че искаш да летиш точно по Великден ( догодина е на 20 април за католици и православни) всякакви врътки от Европа губят смисъл. И да падне цената едва ли ще е драстично , така че аз бих купил сега за да мога отрано да си направя останалите планове.

Ако не отсядаш на гости прегледай добре и настаняванията  около твоите дати , че скочиха драстично след забраната на Airbnb в Ню Йорк на фона и на бездруго чудовищната инфлация в последните две години там.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Благодаря и на двама ви, явно тези дни ще пазарувам живот и здраве, с много нетърпение чаках промоция на Търкиш, но тази година явно няма да ме огрее 😄 

Иначе настаняванията вече са готови, така че ако подсигуря и билетите, по-голямата част от работата ще е свършена. 🙂 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , stanimir каза:

Изчакай само още една седмица да не би все пак турците да пуснат истинска промоция , надеждата умира последна 😄

Аз затова и реших да питам тук в тази тема, че по-скоро притеснението ми е да не вземат да ги вдигнат в следващите седмица-две 😄 

Защото доколкото виждам последните промоции в terms&conditions обхващат round trip билети, а не multicity.. Та се чудех има ли смисъл изобщо да ги чакам..

Връзка към коментар

Няма 100% гаранция , но това е по-скоро нормалната непромоционална цена на THY и не очаквам да поскъпва.

П.П. Не се сещам за нечия промоция в която изрично да е упоменато че важи за multicity.Може да се прочете в условията на тарифата , които се виждат в Ita Matrix или Expedia например.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.