Прескочи до съдържание

Ryanair - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

София-Атина за фиксирани дати от 27 Септември до 9 Октомври излезе 33 евро, без да го прекарвам през никакви сайтове. Като се има предвид, че в момента автобуса  струва 90-100 евро за двупосочен билет, а с кола само магистралните такси са 66 евро в двете посоки....

• Харесвам 1
Връзка към коментар

София-Атина за фиксирани дати от 27 Септември до 9 Октомври излезе 33 евро, без да го прекарвам през никакви сайтове. Като се има предвид, че в момента автобуса  струва 90-100 евро за двупосочен билет, а с кола само магистралните такси са 66 евро в двете посоки....

ами прекарай го през rumbo да речем и може да стане още по-добре :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

То има и по 10 евро на посока някои дати все още

Отиването го взех за 9,99 преди седмица и реших да изчакам малко защото тогава връщането беше 33 евро, в последствие спадна до 27, а сега го взех с намалението за  23 евро.

ами прекарай го през rumbo да речем и може да стане още по-добре :)

По принцип не използвам посредници и външни сайтове, винаги купувам от страница на авиокомпанията.

Бях си казал някой път да се жертвам и да опитам с евтин билет, но т.к. в случая не е за мен не искам да се чувствам отговорен :)

Връзка към коментар

Току що се сдобих с два билета София-Атина-Родос и обратно за скромните 25 евро на човек. Купих ги през Jetcost.fr с Diners.

Общата отстъпка излезе 80 евро. 

Да, датите са 21-26,27.09 имаме една нощувка в Атина. 

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Току що се сдобих с два билета София-Атина-Родос и обратно за скромните 25 евро на човек. Купих ги през Jetcost.fr с Diners.

Общата отстъпка излезе 80 евро. 

Да, датите са 21-26,27.09 имаме една нощувка в Атина.

А датите кои са ?
Връзка към коментар

Тя една Visa ...

Само Viabuy prepaid я бие.

Аааа, моля, моля, не така! :acute: 

Има хора, дето трябва да си я оправдаем тая пуста карта!   :bye:  :biggrin:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

20% off selected routes to Germany.

Book your autumn getaway to Germany!

How about a city trip to Germany? Discover Berlin's magnificent Brandenburg Gate, enjoy a drink in one of the cool rooftop bars or discover the incredible Museum Island. Book now, with 20% off!

Book on 17th or 18th August. Travel between 1st October and 30th November. 

От получен мейл ми е цитата - не съм проверявала цени.

Връзка към коментар

Има megasale  и от Италия, по 8 евро на посока за октомври, ноември (поне тези месеци гледах)

Например Пиза - Трапани,  Пиза - Алгеро, Бергамо - Майорка, Бергамо - Сарагоса

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.